• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilirmiyim 2. çocuk için çok erken değilmi :(

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
kızlar gecen ay 2 kez adet oldum bu ayda adetım yaklaşık 10 gün kadar gecikti.3 tane idrar testi yaptım negatif çıktı bir kan yaptım 1.20 negatif çıktı.ilk hamilelığimde en az 10 tane idrar ve 3 kan testinde negatif çıkmişti ama megersem hamıleymişim..su an 1,5 yasında kızım var.sizce hamıle olma ihtmLIM olabilirmi..korkuyorum çünkü hem kızım çok küçük hem maddı hem manevi yeni toparlandık kızım büyüdükçe içten içe çok korkuyorum.bir sn bile düşünmeden duramıyorum.acaba mevsımsel degişiklik yuzunden yada bu kadar kafama taktığım için olabilrimi...bu arada en son esımle gerı cekılme yönetemi ile yakınlşmıstım..fikrilerınızı paylaşırmısınız

kan testi de negatif 10 gün geçmesine rağmen...muhtemelen hamile değilsiniz geç döllenme yoksa............ ama madem 2. çocuğu istemiyorsunuz geri çekilme yöntemi yerine daha güvenli korunma yöntemlerini kullanın........

Aslında biraz erken ama hamiş kaldıysan yapıcak birşey yok tatlım ikisi bir arada büyür :)

Back