evet haklısınız ne diyeyim korunalım dedik prezervatif yırtıldı bide tam hamile kalınacak şekilde yapmıstık ya of . 5 gündede kmse belli olmaz diyor. aklım gitti benim yaa adette olmus olabilirim ama inanın hatırlamıyorumm okadar korkuyorumkiii...
Aynı ruh halindeyiz sanırım bu kadar şeyi biliyor ertesi gün hapınımı bilmiyor hadi bi ihtimal. Panik yaptı sanırım.
allahaşkına güzel kızım benim.kızım diyorum 35 yaşındayım bebeğimiz olsun diye eşimle atmadığımız takla kalmadı biz en iyisi doktorları dinleyeceğimize seni dinleyelim be güzelim sen bayağı biliyosun. anlat bana bende şu klüpteki 1000 kadar hamile kalmak için uğraşan milyon para döken sadece para olsa gözyaşınıda beraber döken hanımlara anlatalım.hay rabbim sana sığınırım senden dilerim bize merhamet et
allahaşkına güzel kızım benim.kızım diyorum 35 yaşındayım bebeğimiz olsun diye eşimle atmadığımız takla kalmadı biz en iyisi doktorları dinleyeceğimize seni dinleyelim be güzelim sen bayağı biliyosun. Anlat bana bende şu klüpteki 1000 kadar hamile kalmak için uğraşan milyon para döken sadece para olsa gözyaşınıda beraber döken hanımlara anlatalım.hay rabbim sana sığınırım senden dilerim bize merhamet et
en iyisi bu sayfadan çıkmak yardım edeym derken kafa yicem yarabbim sen bizi affet
kan testi yaptırmam için 18 yasımı doldurup 19 yasında olmam gerekmiyo hastanelerde. ben 18 yasındayım umarm değildirimm..
arkadaşlar kulübe girdim baktım burda çok bayan var hemen size sormak istiyom uyku tutmuyo korkudan ben dün bir yakınımın evinde kaldım ve sabah evden onlarla birlikte çıktım onlar uzun yola gittiler ben sabah çıkmadan evlerinde ütü yaptım ama fişi çektimmi hatırlamıyom korkudan ödüm patlıyo onlara bişey demedim bakma ihtimalleri yok bugün yarın gündüz dönerler ama kötü haber tez duyulur diye teselli ediyom kendimi evleri de uzak gidip bakamam da gerçi hadi gitsem anahtar yok vesvesemi yapıyom bilemiyom ama korku içindeyim kendilerine bişey söylemedim ve bütün bunlar aklıma daha 1 saat önce geldi vesvese içindeyim ütüleri tefal yeni türden bişeydi kendini kapattımı ki offf çok fena sizce yersiz mi korkuyom ki fikrinizi söyleyin bi lütfen saçma belki ama napıym
katılıyorum sana tatlım.
arkadaşlar kulübe girdim baktım burda çok bayan var hemen size sormak istiyom uyku tutmuyo korkudan ben dün bir yakınımın evinde kaldım ve sabah evden onlarla birlikte çıktım onlar uzun yola gittiler ben sabah çıkmadan evlerinde ütü yaptım ama fişi çektimmi hatırlamıyom korkudan ödüm patlıyo onlara bişey demedim bakma ihtimalleri yok bugün yarın gündüz dönerler ama kötü haber tez duyulur diye teselli ediyom kendimi evleri de uzak gidip bakamam da gerçi hadi gitsem anahtar yok vesvesemi yapıyom bilemiyom ama korku içindeyim kendilerine bişey söylemedim ve bütün bunlar aklıma daha 1 saat önce geldi vesvese içindeyim ütüleri tefal yeni türden bişeydi kendini kapattımı ki offf çok fena sizce yersiz mi korkuyom ki fikrinizi söyleyin bi lütfen saçma belki ama napıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?