- 29 Şubat 2012
- 193
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee sen bıle bıle yapmışşsın canım yani... sevgılınde nası bu kadar sorumsuzca davranabılıyor....beklıyceksın sonra bıdaha yapıcaksın baska yol yokevet haklısınız ne diyeyim korunalım dedik prezervatif yırtıldı bide tam hamile kalınacak şekilde yapmıstık ya of . 5 gündede kmse belli olmaz diyor. aklım gitti benim yaa adette olmus olabilirim ama inanın hatırlamıyorumm okadar korkuyorumkiii...
korunduk ama prezervatif nasıl olduysa tamamen yırtılmıs bizde sonra farkettik . adetim gecikmezdi hiç bu kadar böyle bide adet dönemimde kasıklarımda hafifte olsa hiç ağrı olmuyordu..
evet haklısınız ne diyeyim korunalım dedik prezervatif yırtıldı bide tam hamile kalınacak şekilde yapmıstık ya of . 5 gündede kmse belli olmaz diyor. aklım gitti benim yaa adette olmus olabilirim ama inanın hatırlamıyorumm okadar korkuyorumkiii...
hamile kalınacak şekilde yapmıştık derken? bu sitede yüzlerce kadın var hamile kalamayan,eğer bunun bir şekli varsa söyle de onlarda bilsin boşuna uğraşmasınlar
tamam kadın kadınayızda namahrem diye birşey var. ne kadar açık yazmışsınız. korunduk ama diye devam edip detay vermeden devam edebilirdin.
off böyle konular olunca ben utanıyorum konu sahibi nerdeyse nasıl yaptığını anlatacak.
özür dilerim ozaman haklısınız ne dediğimi bilmiyorumkli
sen hamile misin değil misin bilemiyorum ama açılan sahte konular yüzünden "bu da mı acaba" diye düşünmekten biz psikopata bağlıycaz yakında onu biliyorum
ben dilan nasıl başlasam ki. 5 gün önce falan sevgilimle ilişkiye girdik . bugün hamilelik testi yaptım negatif cıktı. erken diyeceksiniz ama normalde nisanın sonlarına doğru olmam gerekiyodu şuan mayısın 7si falan ama olmadım hala. kasıklarımda ağrı var çok değil ama daha önce hiç olmamıstı göüslerimin uçları acıyo hassaslastı, bacaklarım şiş gibi vücudumda bi ağırlık var sanki baya tartıya cıkmaya bile korkuyorum. sizce hamile ola bilirmiyim daha önce hiç basıma gelmedi hiçbişey bilmiyorum yardım edermisiniz nolur ??
sahte konu acmadım ama afalladım dünde internetten arastırdım belirtileri ilk defa bende olunca afalladım cidden ne yapmam gerekiyo hiç bilmiyorum gerçekten.
vallahi diyecek bişey bulamıyorum çünkü arkadaşlar gereken şeyleri yazdı ama tutamicam kendi mi özür dileyerek söylüyorum böyle şeyler bana ters geliyor yani cesaret denen bişey heralde o yüzden okuyunca tuhaf oluyom yani sevgiliyken ilişkiye girmeye ne gerek var bi türlü anlam veremiyom sonrası kötü düşünmek gerek