- 31 Ocak 2025
- 246
- 59
- 13
- 25
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
Kaşıntı vs mi var enfensiyondan şüpheleniyorsun canımAy inslalah canım yaa pekte heves etmek istemiyorum hafif enfeksiyon var galiba bende umraim birşey olmaz canım yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaşıntı vs mi var enfensiyondan şüpheleniyorsun canımAy inslalah canım yaa pekte heves etmek istemiyorum hafif enfeksiyon var galiba bende umraim birşey olmaz canım yaa
Hafif var çok değil ama o hep genelde oluyor sürekli olan birşey bugünde beyaz kremsi kokusuz akinti geldiKaşıntı vs mi var enfensiyondan şüpheleniyorsun canım
11 Şubat dan sayicaksin ozmn canım yani 10 gin sonrasi 21 Şubat'ta yapman lazım kan testinde çıkar reglden 3 gün oncde idrarda çıkan oluyor inşallah hamilesinizdir canım rabbim nasıp etsin insallh hepimize8,9 pik 10 ,11 çatlama değerlendirdim inşallah olmuştuk 10 aydır bebek haberi alamadık banada dua edin![]()
İdrar filan yaparken yanma filan birşey yok ama çok kasıklarım agriyo enfeksiyon olsa kokulu akintimda olurdu diye düşünüyorumKaşıntı vs mi var enfensiyondan şüpheleniyorsun canım
Canım sende ovulasyon testi yapıyor musjn pik günün ne zaman11 Şubat dan sayicaksin ozmn canım yani 10 gin sonrasi 21 Şubat'ta yapman lazım kan testinde çıkar reglden 3 gün oncde idrarda çıkan oluyor inşallah hamilesinizdir canım rabbim nasıp etsin insallh hepimize![]()
Tekrar yumurtlama vs olabilirmi sen yine bu günleride değerlendir canım bazılar iki kere yumurtluyoHafif var çok değil ama o hep genelde oluyor sürekli olan birşey bugünde beyaz kremsi kokusuz akinti geldi
Ozmn yoktur canım ileri seviyede değildir nioli yağı damlar iç çamaşırına bu gebeliğe engel değil yaniİdrar filan yaparken yanma filan birşey yok ama çok kasıklarım agriyo enfeksiyon olsa kokulu akintimda olurdu diye düşünüyorum
Valla kuzum yumurtlamadan 2 3 gün önce başladı catlamayi filanda gördüm ama hala devam ediyor bugün ilk defa böyle kremsi akıntım oldu diğerleri şeffaf oluyordu rabbim sanada nasip etsin kuzumTekrar yumurtlama vs olabilirmi sen yine bu günleride değerlendir canım bazılar iki kere yumurtluyoama Gebelik belirtileri arasında bu kremsi akıntı sulu akıntı vs Rabbim nasıp etsin inşallah
![]()
Pik gün bugün sanırsam akintima ışıma göre canım ovulasyon testi yapmıyorm uygulama üzerinden gidiyorm genelde tutuyor ağrıdan vs de yumurtlama gununu anlıyorm az çokCanım sende ovulasyon testi yapıyor musjn pik günün ne zaman
Birazda olsa içim rahat etti yaa yani enfeskiyon diyelim var ama azda olsa da engel değil demi ileri olmadığı sureceOzmn yoktur canım ileri seviyede değildir nioli yağı damlar iç çamaşırına bu gebeliğe engel değil yani![]()
O zaman bugün yarın ve diğer gün mutalaka değerlendir 3 gün çok önemli inşallah tutunur bebişin peki sat ne zamandiPik gün bugün sanırsam akintima ışıma göre canım ovulasyon testi yapmıyorm uygulama üzerinden gidiyorm genelde tutuyor ağrıdan vs de yumurtlama gununu anlıyorm az çok![]()
Amin inşallah canımValla kuzum yumurtlamadan 2 3 gün önce başladı catlamayi filanda gördüm ama hala devam ediyor bugün ilk defa böyle kremsi akıntım oldu diğerleri şeffaf oluyordu rabbim sanada nasip etsin kuzum
2 Şubat canım eşim bı istiyor bı istemiyor arada biraz nasip diyelimO zaman bugün yarın ve diğer gün mutalaka değerlendir 3 gün çok önemli inşallah tutunur bebişin peki sat ne zamandi
İnşallah canımAmin inşallah canımhayırlısı olsun hakkımızda
![]()
![]()
Hayır canım değil dediğim gibi eczaneden veya aktardan nioli yağı damlar iç çamaşırına hicbisiy kalmazBirazda olsa içim rahat etti yaa yani enfeskiyon diyelim var ama azda olsa da engel değil demi ileri olmadığı surece
İlişki mı istemiyor yoksa bebek mı eğer bebek istiyoraa ona şöyle bu günler çok önemli de2 Şubat canım eşim bı istiyor bı istemiyor arada biraz nasip diyelim![]()
Bebek canımİlişki mı istemiyor yoksa bebek mı eğer bebek istiyoraa ona şöyle bu günler çok önemli de
Bende de böyle akıntı var biraz ağrıda oluyor inşallah bebiştendir canım test yaptım canımOvulasyin testileri mı yaptın kuzum inşallah bebisin tutunuyor dur benimde bugün beyaz kremsi akıntım oldu kokusuz gebelik belirtisi olabilir mi
Aynı günler benimde 11 gün kaldı ve aynı belirtiler akıntı hariç :)O günü sabah değerlendirim canım birde çatlama gecesi ilişkiden sonra sol kasığımda çok ağrı oldu ya
Tamam canım çok teşekkür ederim çok aşırı kasık ağrılarım oluyor enfeksiyondan korktum ama enfeskiyon çok olsa akıntım sarı veya yeşil olmak üzere kötü kokusu olurdu yanma olurdu diye düşünüyorumHayır canım değil dediğim gibi eczaneden veya aktardan nioli yağı damlar iç çamaşırına hicbisiy kalmaz![]()