• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

8,9 pik 10 ,11 çatlama değerlendirdim inşallah olmuştuk 10 aydır bebek haberi alamadık banada dua edin 🥹🤲🏻
11 Şubat dan sayicaksin ozmn canım yani 10 gin sonrasi 21 Şubat'ta yapman lazım kan testinde çıkar reglden 3 gün oncde idrarda çıkan oluyor inşallah hamilesinizdir canım rabbim nasıp etsin insallh hepimize 🤲🤰

Tekrar yumurtlama vs olabilirmi sen yine bu günleride değerlendir canım bazılar iki kere yumurtluyo ☺️ ama Gebelik belirtileri arasında bu kremsi akıntı sulu akıntı vs Rabbim nasıp etsin inşallah 🤲❤️
Valla kuzum yumurtlamadan 2 3 gün önce başladı catlamayi filanda gördüm ama hala devam ediyor bugün ilk defa böyle kremsi akıntım oldu diğerleri şeffaf oluyordu rabbim sanada nasip etsin kuzum

Pik gün bugün sanırsam akintima ışıma göre canım ovulasyon testi yapmıyorm uygulama üzerinden gidiyorm genelde tutuyor ağrıdan vs de yumurtlama gununu anlıyorm az çok ☺️
O zaman bugün yarın ve diğer gün mutalaka değerlendir 3 gün çok önemli inşallah tutunur bebişin peki sat ne zamandi

Hayır canım değil dediğim gibi eczaneden veya aktardan nioli yağı damlar iç çamaşırına hicbisiy kalmaz😊
Tamam canım çok teşekkür ederim çok aşırı kasık ağrılarım oluyor enfeksiyondan korktum ama enfeskiyon çok olsa akıntım sarı veya yeşil olmak üzere kötü kokusu olurdu yanma olurdu diye düşünüyorum

Back