Hamile olabilir miyim

Hayalperestkizx

Kader gayrete aşıktır 🌿
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
539
105
18
Selam kızlar en son 26 ocakta adet oldum 31 Ocak ovulasyon testi yapmaya başladım 5 şubat gecesi ilişkiye girdim ve 6 şubatin sabahında yine ilişki oldu 6 şubat ôglen test yaptım pik çıktı ama o gece değerlendirmedim 7 şubat çatlama gördüm ve değerlendirdim 8 şubatta öyle değerlendirdim son günlerdir kasıklarımda çok ağrı oluyor bilmem üstumekten mı oluyo yoksa hamileliğin yavaş yavaş belirtisi mi bilmiyorum pik olalı 8 gün geçmiş üzerinden birde kafama takılan çok soru var akıntım hala devam ediyor kokusuz beyaz şeffaf olmak üzere idrar yolu enfeksiyonu olabilirim diyorum ama yanma acı birşey yok yada sarı kötü kokulu akintimda yok sadece yeni yeni enfeksiyon olabilir buda inşallah bebeğin olmasını zorlamaz sorum lüften yanıt verin kızlar ya

Erken gebelik testi yaptınız mı birde adetenize kaç gün var canım ? Dediğiniz şeyler gebelik belirtileri arasında var çünkü

Erken gebelik testi yaptınız mı birde adetenize kaç gün var canım ? Dediğiniz şeyler gebelik belirtileri arasında var çünkü
Bat 26 şubat kuzum adetime 11 gün kaldı erkenden de yapmak istemiyorum hemen hevelsnemkte istmeuyorum usutmekten de olabilir birde pik günün sabahı ve bir omceki gün gecesi değerlendirdim şansım yüksek dir demi canım

O günü değerlendirdiysen ki 2 gün değerlendirmişsin bence çok yüksek inşallah inşallah hayırlı haberler alırım belirtiniz var mı batma falan

Gebelik şansı yüksek canım ama bende piskolojik belirtiler yasamistm geçen ay dedim kesin hamileyim ama insan çok dinliyor vücudunu inşallah sındır regline daha varmış canım çatlama üzerinden 7 8 gün geçmiş 10 günde kanda çıkıyor deniyor erken gebelik testi için 5 gün kala yapabilirsin

Topikleri okuma bence çok umutlaniyor insan

Teşekkürler ederim canım yaa inşallah hamoleyimdir ama uşuttum birde herhalde inşallah bebişim tutunmasını zorlastirmax ya reglime daha var hemen test yapmak istemiyorum ne olur ne olmaz ya inşallah sende güzel haberler alırsın cank

O günü sabah değerlendirim canım birde çatlama gecesi ilişkiden sonra sol kasığımda çok ağrı oldu ya
Yumurta rahme salinirken bı sıvı varmış o ağrı yapıyormus canım arastirdigima gire demekki yumurta ile spermin birleşmesi yakın diye düşünüyorum insallh hamilesindir yaa çok seviniyorum böyle haberler gelince

normal şuan bende yumurtlama gününün pikindeyim baya ağrım var ara ara vuruyor geçen ay regle kadar sürdü o ağrı ondan şüphelendim hamileyim diye ama degilmism :) nasip bu aya

Ay inşallah sende hamilesindir kuzum dile İnşallah bu ay hamile kalırsın canım yaa valla işte daha heves etmek istemiyorum yumurtlamadan beri akıntım devam ediyor beyaz kokusuz akıntım niye okur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…