- 1 Eylül 2022
- 1.007
- 215
Canim sabah ilk idrarla yapmayi bekleseydin keske daha dogru sonuc alirdin saglik ocagina da sabah gidip kan ver dedikleri gibi saat 10 kadar tek aliyolar2 gün önce yaptığım silik çıkan kaset test, az önce yaptığım negatif çıkan erken test . Ben hargisine inanayım ki şimd
Aşırı moralil bozuldu, birkaç gün daha beklesem mi diyorum geçecekmi olacak mı diye kafam iyice karıştıCanim sabah ilk idrarla yapmayi bekleseydin keske daha dogru sonuc alirdin saglik ocagina da sabah gidip kan ver dedikleri gibi saat 10 kadar tek aliyolar
Güya da adete 6 gün kala bile yapılınca çıkıyor diyorlar, birdaha asla erken test almayacağım . Artık test yapmayı da düşünmüyorum psikolojim bozuldu yemin ederimMerhaba canım dün (adete 6 gün varken) ben de kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yani ben göremedim en azından ben de ne yapacağımı bilmiyorum.
2 gün önce yaptığım silik çıkan kaset test, az önce yaptığım negatif çıkan erken test . Ben hargisine inanayım ki şimdi
Bozuk gibi. Ben de kan vermeye geldim.Bu test çok saçma bi görüntü almadımı , bozukmu sizce
Haber verin banada, çok samimi arkadaşımın babası vefat etti cenazeye gidiyorum yine kan veremedim , vardır bundada bir hayır 3 gündür bişey oluyor veremiyorumBozuk gibi. Ben de kan vermeye geldim.
Ne yaptın canım testi tekrarladınmı yada kan verdinmiMerhaba canım dün (adete 6 gün varken) ben de kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yani ben göremedim en azından ben de ne yapacağımı bilmiyorum.
Kan verdim. Beta hcg 1.2 çıktı adetime de 4 gün vardı.Ne yaptın canım testi tekrarladınmı yada kan verdinmi
Benimde hep 1.2 çıkıyor ve bu yok demek oluyor. Ben daha kan vermedim bugün gecikmemin 4. GünüKan verdim. Beta hcg 1.2 çıktı adetime de 4 gün vardı.
Yani doktorun dediğine göre pozitif diyemiyorlar ama şüpheli diyorlarmış adet gününe kadar bekle adettin gecikirse tekrar gel kan alalım dedi. Sen bugün vericen mi kanBenimde hep 1.2 çıkıyor ve bu yok demek oluyor. Ben daha kan vermedim bugün gecikmemin 4. Günü
Ben yine gittim yine veremedim bu işti bişey varYani doktorun dediğine göre pozitif diyemiyorlar ama şüpheli diyorlarmış adet gününe kadar bekle adettin gecikirse tekrar gel kan alalım dedi. Sen bugün vericen mi kan
bişey diyim mi bende de çok fena batmalar var dün gece başladı. yani piskolojik olamayacak kadar net iğne batması gibi de değil tam olarak karnımda bir sertlik varmış da batıyormuş gibiBen yine gittim yine veremedim bu işti bişey var
Bu bahsettiğin batma benim günlerdir sol kasığımda var gece çok hissediyorum özellikle hareketsiz kalıp uzanınca çok belirginbişey diyim mi bende de çok fena batmalar var dün gece başladı. yani piskolojik olamayacak kadar net iğne batması gibi de değil tam olarak karnımda bir sertlik varmış da batıyormuş gibi
Aynen bende de sol kasıkta var ara ara kramp şeklinde oluyor ama öyle az bişey değilBu bahsettiğin batma benim günlerdir sol kasığımda var gece çok hissediyorum özellikle hareketsiz kalıp uzanınca çok belirgin
Merhaba canım. Nasıl gidiyor hamilelikTeşekkür ederim
Şu an ne durumdasınız merak ettimBu bahsettiğin batma benim günlerdir sol kasığımda var gece çok hissediyorum özellikle hareketsiz kalıp uzanınca çok belirgin
ben de merak ediyorum kan verdi mi acabaŞu an ne durumdasınız merak ettim
Henüz kan vermedim ve hala adet olmadım, bugün gecikmemin 4. Günü belim çok ağırıyor kalktım kalkalı onun harici hala hiçbir belirtim yok. Bu kadar beklemişken kendi doktoruma aldım randevuyu pazartesiye . Dedim ki eğer olucaksam olurum o zamana kadar iptal ederim gitmem, olmayacaksam da iyice netleşmiş olur öyle giderim çünkü pazartesi tam 5 haftalık oluyorum varsa , Allah nasip ederse keseyi de görürüzŞu an ne durumdasınız merak ettim