Ben şuan test yaptım normal kaset test atsam bakabilir misiniz, adet günüm yarın . Ben silik bi çizgi görüyorum. Eğer sizede öyle geldiyse hemen çıkıp erken test vs alıp gelicem
Ben dayanamadım kan vermeye gidiyorum dua edin banaYaa bende silik bi çizgi görüyorum insallah pozitiftir
Allah'ımm. İnşallah beni sevindirdiğini gibi senide sevindirsinBen dayanamadım kan vermeye gidiyorum dua edin bana
Benim de gebelik testime bakar mısınız çok çok silik gölge gördüm gibi geldi kaset testte 23 Şubat adet tarihimAllah'ımm. İnşallah beni sevindirdiğini gibi senide sevindirsinçok heyecanlandım lütfen haber verin
Fotoğrafta gözükmüyor pek ama daha 3 gün varmış, Allah gönlüne göre versin tatlım benim stres yapmaBenim de gebelik testime bakar mısınız çok çok silik gölge gördüm gibi geldi kaset testte 23 Şubat adet tarihim
Teşekkür ederimFotoğrafta gözükmüyor pek ama daha 3 gün varmış, Allah gönlüne göre versin tatlım benim stres yapma
Kan veremedim doktor hanımın bütün şeyi dolmuş hasta almıyormuş, evden öyle bi çıktım ku saate bule bakmadım poliklinik saatide bitmiş haklı , acilde test yapmıyor. Gebelik testi aldım yine bakmak teyit etmek için , yarın sabah erkenden kan vericemAllah'ımm. İnşallah beni sevindirdiğini gibi senide sevindirsinçok heyecanlandım lütfen haber verin
Erken gebelik testmi aldınKan veremedim doktor hanımın bütün şeyi dolmuş hasta almıyormuş, evden öyle bi çıktım ku saate bule bakmadım poliklinik saatide bitmiş haklı , acilde test yapmıyor. Gebelik testi aldım yine bakmak teyit etmek için , yarın sabah erkenden kan vericem
Yok yaa yoktu normal aldımErken gebelik testmi aldın
Sağlık ocaklarından da vereilirdin aslinda canimKan veremedim doktor hanımın bütün şeyi dolmuş hasta almıyormuş, evden öyle bi çıktım ku saate bule bakmadım poliklinik saatide bitmiş haklı , acilde test yapmıyor. Gebelik testi aldım yine bakmak teyit etmek için , yarın sabah erkenden kan vericem
Yaptın mı pekiYok yaa yoktu normal aldım
İşte o telaşla napacağımı bilemedimSağlık ocaklarından da vereilirdin aslinda canim
Ayy daha yapmadım sabah mı yapsam şimdimi bilemedim kiYaptın mı peki
Sabah yap bence eğer çizgi az da olsa varsa gidersin kan vermeyeAyy daha yapmadım sabah mı yapsam şimdimi bilemedim ki
Çıkmazsa da üzülme canım, daha çok yeni evlisin. Bi hastalığın var mı tedavi oluyor musunAyy daha yapmadım sabah mı yapsam şimdimi bilemedim ki
Yok hayır tüm testler yapıldı eşiminde benimde hiçbir problemi yok takviye olarak vitamin kullanıyorum prowomenÇıkmazsa da üzülme canım, daha çok yeni evlisin. Bi hastalığın var mı tedavi oluyor musun
O zaman olur Allah'ın izniyle merak etme. Yumurtlama günlerini takip et canım.. kaç yaşındasınYok hayır tüm testler yapıldı eşiminde benimde hiçbir problemi yok takviye olarak vitamin kullanıyorum prowomen
22 yaşındayımO zaman olur Allah'ın izniyle merak etme. Yumurtlama günlerini takip et canım.. kaç yaşındasın
Bende22 yaşındayım
Pozitif canımBen şuan test yaptım normal kaset test atsam bakabilir misiniz, adet günüm yarın . Ben silik bi çizgi görüyorum. Eğer sizede öyle geldiyse hemen çıkıp erken test vs alıp gelicem
Ay inşallah ağzınız hayırlıdırPozitif canım