- 5 Ocak 2023
- 132
- 65
- 23
İnşallah hamilesinizdir çok sevinirim adınızaAy inşallah ağzınız hayırlıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hamilesinizdir çok sevinirim adınızaAy inşallah ağzınız hayırlıdır
Öyle çok istiyorum ki , tabiki herkes istiyordur ama kendi adıma söylüyorum. Kalbim ağzımda , nasıl uyuyup uyanacağım bilmiyorumİnşallah hamilesinizdir çok sevinirim adınıza
Hamileymisim canımFotoğrafta gözükmüyor pek ama daha 3 gün varmış, Allah gönlüne göre versin tatlım benim stres yapma
Yaaa çok mutlu oldum şu ann. Gözün aydın olsun canımHamileymisim canım
Canım naptın kan verdinmiÖyle çok istiyorum ki , tabiki herkes istiyordur ama kendi adıma söylüyorum. Kalbim ağzımda , nasıl uyuyup uyanacağım bilmiyorum
Teşekkür ederimYaaa çok mutlu oldum şu ann. Gözün aydın olsun canım
Ya bu işte bişey var , aile hekimliğine gittim kan sabah 10 a kadar alınıyomuş yine veremedim ama regl de olmadımCanım naptın kan verdinmi
Ya öylemi şuan gebelik varmı veya oldu mu acaba?Bende pcos'tum
Şuan 5 haftalık hamileyimYa öylemi şuan gebelik varmı veya oldu mu acaba?
Ya öylemi. Testi yaptınmıYa bu işte bişey var , aile hekimliğine gittim kan sabah 10 a kadar alınıyomuş yine veremedim ama regl de olmadım
Benım reglim 4 gün geçmesine rağmen negatifti 5. Gün pozitife döndü ama mide bulantısı vs için erken olduğunu düşünüyorum 6. Hafta gibi başlıyor genelde psikolojikte olabilir umarım bebiş vardırTam 6 aylık evliyim, hiç korunmadık bugüne kadar. İkimizinde değerlerinde hiçbir sıkıntı yok. Doktor bana takviye olarak prowomen verdi . Yumurtlama günümü bu ay takip etmedim ama hergün ilişki oldu. Şuan reglime 3 gün var. 7 gün kala erken test yaptım ama negatifti. Yumurtlama döneminden beri geçmeyen bir mide bulantım var , aşırı derecede diyemem tabiki ama kendimde fark ettiğim en bariz şey bu. Hamilelik belirtisi mi, kullandığım ilacın yan etkisi mi bilmiyorum. Girdiğim birkaç ortamda;’ senin yüzün solmuş, sen hamile misin, sende bi değişiklik var hamile olmayasın’ tepkilerini alıyorum. Halsizliğim çok var, elim kolum kalkmıyor gibi. Birde üzerine grip oldum bademciklerim şişti, antibiyotik verdiler ama acaba bişey var mıdır , bişey olurmu diye kullanmaya korktum. Aranızda prowomen kullanan, kullanıp hamile kalan, kullanıp mide bulantısı yaşayan varmı? 4 gün içinde negatif test pozitife dönermi, bana yardımcı olur musunuz. Şimdiden teşekkür ederim
Silik çizgiyi bende gördüm bir daha test yaptınız mı? Özelin acilinde bakıyorlar betaya ben öyle yapmıştıBen şuan test yaptım normal kaset test atsam bakabilir misiniz, adet günüm yarın . Ben silik bi çizgi görüyorum. Eğer sizede öyle geldiyse hemen çıkıp erken test vs alıp gelicem
Çok sevindim Allah hayırlı etsinŞuan 5 haftalık hamileyim
Amin, çok sağol. Darısı tüüm isteyenlerin başına inşallahÇok sevindim Allah hayırlı etsin
Eve gidince yapıcam inşallahYa öylemi. Testi yaptınmı
Tamam haber ver canımEve gidince yapıcam inşallah
Tamam vericemTamam haber ver canım
Bugün 2. Günüm gecikmemin . Henüz yapmadım eve gidince yapıcamSilik çizgiyi bende gördüm bir daha test yaptınız mı? Özelin acilinde bakıyorlar betaya ben öyle yapmıştı
Ayyy allah bağışlasın inşallah kan değerin kaç çıktıHamileymisim canım