- 23 Haziran 2022
- 208
- 174
-
- Konu Sahibi decalcomanie
Yani ne zaman böyle bir şey yaşasak korkuyorum, nişanlımı da sıkboğaz etmeyi istemiyorum psikolojik desteğe ihtiyacım var gerçektenPsikolojik hersey inan icime bosaldigi halde bende sizin hissettiklerini hissediyorum , son 5 aydır gebe gibiyim ama tık yok maalesef
Güzel cevabınız için öncelikle çok teşekkür ederimCanım öncelikle burda kimse sana nişanlınla birlikte olman konusunda abuk subuk laflar söyleyip yargılama hakkına sahip değil. Bu konuda çekinerek yazma lütfen. Baya kuruntulu birisin anladığım kadarıyla adet olduktan sonra gebelik ihtimalini hiç düşünme zaten adetin gecikmiş olsaydı bile çok yüksek ihtimalle stres etkilemiş olurdu ki adetini de olmuşsun. Enfeksiyon için geçmiş olsun. Hamile kalmak kolay bir şey değil bebek düşündüğünüzde anlayacaksın Allah aratmasın isteyenlere. İstediğin zamanda güzel bir gebelik geçirirsin umarım
Özür dilerim kusuruma bakmayın bugün alacağım.Neden gebelik testi alarak test yapmiyorsunuz…. O kadar uzun ko okuyamadım.
Hadi bakalım…Özür dilerim kusuruma bakmayın bugün alacağım.
Hadi bakalım bu kadar bekleyeceğinize alsaydınız.Özür dilerim kusuruma bakmayın bugün alacağım.
Hanımefendi neden bana bu kadar öfkeli ve saldırgan konuşuyorsunuz anlamıyorum, eğer bu konularda bilgi sahibi olsaydım buraya zaten danışmazdım.Hadi bakalım bu kadar bekleyeceğinize alsaydınız.
Sat 13 mayısmış, eğer hamile iseniz 2 aylık gebesiniz…
Teşekkür ederim içimi biraz olsun rahatlattınızhamilelik durumu yok ama her şeye rağmen hamile kalırsanız da büyük şanslı olmuş olursunuz millet ne taklalar atıyor hamile kalmak içinn
Doktorum da böyle söyledi. Şimdi reglim 1 hafta kaldığından PMS belirtilerim başladı yeniden. Biraz kuruntulu bir insanım, bu yüzden bilinçaltıma etki etti muhtemelen. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.İçiniz rahat olsun hamilelik durumu olması milyonda bir ihtimal. Bazen stresten kaynaklı durumlar yaşanabiliyor. Stres bağırsaklarınızı etkilemiş olabilir. Ayrıca yaşadığınız cinsellik kimseyi ilgilendirmez. Kendinizi suçlu hissetmenize gerek yok. Rahat olun.
Dilekçe gibi olduğu için kabul ediyorum…Hanımefendi neden bana bu kadar öfkeli ve saldırgan konuşuyorsunuz anlamıyorum, eğer bu konularda bilgi sahibi olsaydım buraya zaten danışmazdım.
Bu platform bilgi sahibi olmak isteyen insanlar için. Bilgi isteyen insanlar elbette soru soracak, benim gibi endişeleri olan insanlar da danışacak. Bunu kabul ediniz lütfen.
Adet olduğum için gebelik düşüncesi başta aklıma gelmemişti eğer gecikme olsaydı gebelik testi yapacaktım. Sadece buradaki yazılardan adetimin yerleşme kanaması olup olmayacağından şüphelendim bunu sormuştum sadece. Muhtemelen de gebe değilim zaten. Teşekkürler.Dilekçe gibi olduğu için kabul ediyorum…
Öfke değilde bu tarz konularda gebelik testi nasıl akıl edilemiyor anlamıyorum. Sizde benim düşüncemi kabul buyurursunuz inşallah.
Dilekçe verir gibi konuşalım.Adet olduğum için gebelik düşüncesi başta aklıma gelmemişti eğer gecikme olsaydı gebelik testi yapacaktım. Sadece buradaki yazılardan adetimin yerleşme kanaması olup olmayacağından şüphelendim bunu sormuştum sadece. Muhtemelen de gebe değilim zaten. Teşekkürler.
Hanımefendi zorbalığı gidip başkasına mıı yapsanız acaba???Dilekçe verir gibi konuşalım.
Sayın yetkili;
Yerlesme kanaması adet kanamasi degildir.
Uzun uzun yazmaya gerek yok.
Bilginize efendim….
Hanımefendi kendinizi nereye konumlandırdınız anlamıyorum…Hanımefendi zorbalığı gidip başkasına mıı yapsanız acaba???
Şu ana kadar sorun yaşadığım tek kişi sizsiniz bir de olumlu enerji bilmem ne diyorsunuz. Yorumlarınızı da raporladım ayrıca. Kişisel sorunu da olan sizsiniz Allaha havale ediyorum sizi.Hanımefendi kendinizi nereye konumlandırdınız anlamıyorum…
Ne zorbalık var ortada.
Kişisel sorumlarınız var anladığım kadarıyla ulvi mesajlar mı yazayım size.
Burda yazılan yorumları beğenmeyecekseniz konu açmayın.
Sürtündü, kaçtı, korkuyorum, dış bölgeme boşalma, ayrıca regl olmanıza rağmen akıl tutulması bir konuya yorum yazıyoruz.
Beğenmiyorsanız yorumları açmayın konu.
Zorbalık diyor.
Allah akıl fikir versin.
İnşallah evlenince rahat rahat cinsel ilişki yaşarsınız bunun için size olumlu enerjiler gönderiyorum.
Zira eğer iliski yaşayamaz konu açar iseniz mutlaka yorum yazıcam.
Yetiş bacım, nereye raporladınız çok merak ettim.Şu ana kadar sorun yaşadığım tek kişi sizsiniz bir de olumlu enerji bilmem ne diyorsunuz. Yorumlarınızı da raporladım ayrıca. Kişisel sorunu da olan sizsiniz Allaha havale ediyorum sizi.
Peki ben günah keçisi miyim de benden çıkıyor tüm sinir acaba? Gidip o gördüğünüz "zibilyon tane" konuya da aynısını yazıyor musunuz merak ediyorum. Ne yapsın insanlar, belki yaşı küçük olanlar var belki tepkiden korkuyorlar alamıyorlar herkesi kendiniz gibi rahat bir psikolojiye mi sahip görüyorsunuz?Yetiş bacım, nereye raporladınız çok merak ettim.
Rapor yok ama şikayet et var :):):):)
Kusura bakmayında bu konuya ne yazalım.
Al bi gebelik testi bak demek neden bu kadar zorunuza gitti.
Ben kime olumlu olacağımı bilirim yetiş bacım sen sıkma canını…
Günde zibilyon tane sürtündü, boşaldı, içime gitti, üstüme çıktı konusu var. Hepsinin sonu gebelik testine bakar.
Yanlız sizin ki enteresan regl olduğunuz halde gebe sanıyorsunuz kendinizi:):):):):):)