- 23 Haziran 2022
- 208
- 175
- 18
- Konu Sahibi decalcomanie
-
Özür dilerim. Sadece içimi dökmek istemiştim ama kısa ve net diyorsanız açıklayayım. Adetten 10 gün önce 2 haziranda sürtünme yollu ilişkim oldu, dış bölgeye boşalma oldu içe filan değil, 12 haziranda reglimi oldum, 16 haziranda reglim bitti, 2 gündür kasık ağrısı ve bağırsak fokurdaması çekiyorum. Hamile olabilir miyim yoksa psikolojik etki mi?Biraz kısa ve net yazsaydınız da okusaydık
Doğru söylüyorsunuz, bir yandan böyle de düşünüyorum. Bilinçaltının gücünü hafife almayın diye bir söyleyiş vardı, sanırım ben de kendi bilinçaltımın yarattığı kuruntunun etkisi altındayım. Cevapladığınız için teşekkür ederim.Psikolojik ama aynen dediğin gibi enfeksiyonun olabilir. Biz ne desek rahat etmiyceksin o yuzden bir test yap icin rahat etsin diye. Icine bosalmadan hamile kalmanın riski var ama cok yüksek degil, yumurtlama dönemindede degilsin, hamileyken adet görende var ama bunların hepsi cok dusuk ihtimallerle insanlarin basina gelir. Hepsini tutturabilmen mucize gibi birsey olur. Hamile degilsin.
Çok teşekkür ederim. Evet normal oranı bile çok düşük, yani muhtemelen hamile kalmak zor olmasaydı bu kadar insan böyle çok uğraşmazdı değil mi? Yani kendi ebeveynlerim bile 13 senelik uğraş sonucunda benim dünyaya geldiğimi söylüyor. Tereddüt ettiğim sadece daha adetim biter bitmez yaklaşık 5-6 gün sonra bu sıkıntılarımın başlaması. Cevapladığınız için teşekkür ederim. :)Yumurtlama haftasindasin hamile degilsin. Hamile kalmak o kadar kolay degilinternette cok fazla çöp bilgi var. Milyonda 1 ihtimali bile ilgi cekiyor diye yaziyorlar. Sagliklı bir kadınla saglikli bir erkegin ilk ay normal yollarla hamile kalma oranı %15.
Psikolojik olarak kendi bünyenizi etkiliyorsunuz.Özür dilerim. Sadece içimi dökmek istemiştim ama kısa ve net diyorsanız açıklayayım. Adetten 10 gün önce 2 haziranda sürtünme yollu ilişkim oldu, dış bölgeye boşalma oldu içe filan değil, 12 haziranda reglimi oldum, 16 haziranda reglim bitti, 2 gündür kasık ağrısı ve bağırsak fokurdaması çekiyorum. Hamile olabilir miyim yoksa psikolojik etki mi?
Teşekkür ederim muhtemelen dediğiniz gibi psikolojik etki. Cevapladığınız için teşekkür ederim.Psikolojik olarak kendi bünyenizi etkiliyorsunuz.
Çok çok zor bir ihtimal hamile kalmanız.
Valla ne taklalar atıyorum olmuyor.
İçim rahat etsin diyorsanız da test yapın.
İyi hadi gözün aydın :)Güncelleme:İdrar tahlili verdim ve idrar yolu enfeksiyonu olduğum ortaya çıktı. Kasığa da etki ediyormuş o yüzden yumurtlama dönemi ağrımı arttırmış ve bulantı yapmış. Antibiyotik tedavisine başlayacağım. Yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim
Teşekkür ederimm İnşallah siz de gebelik istiyorsanız Allah nasip eder de sağlıklı bebişleriniz olur İnşallahİyi hadi gözün aydın :)
Aminnnnnnn teşekkür ederim.Teşekkür ederimm İnşallah siz de gebelik istiyorsanız Allah nasip eder de sağlıklı bebişleriniz olur İnşallahTüm içtenliğimle diliyorum bunu
Hamile olman imkansiz bu tamamen psikolojikÖzür dilerim. Sadece içimi dökmek istemiştim ama kısa ve net diyorsanız açıklayayım. Adetten 10 gün önce 2 haziranda sürtünme yollu ilişkim oldu, dış bölgeye boşalma oldu içe filan değil, 12 haziranda reglimi oldum, 16 haziranda reglim bitti, 2 gündür kasık ağrısı ve bağırsak fokurdaması çekiyorum. Hamile olabilir miyim yoksa psikolojik etki mi?
Ya sadece sitede yorumları görünce adetimden emin olamadım korktum kuruntu sonucu muhtemelen hani düşünüyordum yahu kırmızı kanı da gördüm ama ve 3-4 gün de sürdü, acaba regl değil mi diye insan korkunca kendinden de şüphe ediyor işte, sonra doktora gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu tanısı koydular kasık ağrısı, böbrek ağrısı, mide bulantısı ve baş ağrısı-dönmesinin sebepleri bunlarmış. Cevabınız için teşekkür ederim.Hamile olman imkansiz bu tamamen psikolojik
İnan ben 10 aydır her ay doguruyorum tüm belirtiler var bebek yokYa sadece sitede yorumları görünce adetimden emin olamadım korktum kuruntu sonucu muhtemelen hani düşünüyordum yahu kırmızı kanı da gördüm ama ve 3-4 gün de sürdü, acaba regl değil mi diye insan korkunca kendinden de şüphe ediyor işte, sonra doktora gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu tanısı koydular kasık ağrısı, böbrek ağrısı, mide bulantısı ve baş ağrısı-dönmesinin sebepleri bunlarmış. Cevabınız için teşekkür ederim.
Teşekkür ederimm hepimiz için hayırlısıİnan ben 10 aydır her ay doguruyorum tüm belirtiler var bebek yoktamamen psikolojik hakkında hayırlısı olsun
Keske hamilelik bu kadar.kolay olsa icimin derinliklerine kadar bosaliyor ama gene de yok keske ufacik biseyde gebe kalinabilseÖzür dilerim. Sadece içimi dökmek istemiştim ama kısa ve net diyorsanız açıklayayım. Adetten 10 gün önce 2 haziranda sürtünme yollu ilişkim oldu, dış bölgeye boşalma oldu içe filan değil, 12 haziranda reglimi oldum, 16 haziranda reglim bitti, 2 gündür kasık ağrısı ve bağırsak fokurdaması çekiyorum. Hamile olabilir miyim yoksa psikolojik etki mi?
Ben de bu konularda bilgisizim işteKeske hamilelik bu kadar.kolay olsa icimin derinliklerine kadar bosaliyor ama gene de yok keske ufacik biseyde gebe kalinabilse
Psikolojik hersey inan icime bosaldigi halde bende sizin hissettiklerini hissediyorum , son 5 aydır gebe gibiyim ama tık yok maalesefBen de bu konularda bilgisizim iştemuhtemelen bir şey olsa çıkardı dün böbreklerimi ve kasıklarımı kontrol ettiler ultrasonla, yumurtalıklarıma ve sanırım rahmime de bakmıştır doktor diye düşünüyorum. Sadece sol yumurtalığımda 24mm zararsız bir kist olduğunu söyledi onun dışında anormal bir şey görmediğini söyledi. Araştırmıştım da eğer gebe olsaydım 5. Haftada olmuş olurdum ve 5. Haftada da gebelik kesesi ultrasonda çıkıyormuş anladığım kadarıyla, yani öyle bir şey görse söylerdi diye düşünüyorum tüm pelvik bölgeme baktılar. Kafamdaki kuruntular yüzünden belirti yaşamaya devam ediyorum ama anladığım kadarıyla gebelik yok
Size de cevabınız için teşekkür ederim, umarım kısa sürede bebek sahibi olursunuz ben henüz istemiyorum nişanlı olduğum için ama elbette evlendiğimde isteyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?