- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
- Konu Sahibi Strangerthings0
-
Aynısını dedim , ay neyse bize ne ya kendisine bahane uydursun kg aldım diye halbuki çocuk el salliyo karnından10 lirasinin olmadigina inanmıyorum. Korunmasiz iliskiye giren sevgilisi alsin.
Aman bırak hayırı başkasına yapDiyecektim de vazgeçtim ,kız bir oje olmuş 20 TLtest 5 TL ,bana iban atsın ben ona hayrına atim
İşte ya dalga geçiyor canı sıkılıyor1 hafta once falan da saç boyamıştı/boyatmıştı.
Teste para yok, bebek varsa kürtaj parası nasil bulunacak acaba?
Sinir oldum napiyimAman bırak hayırı başkasına yap
Şu kaset testleri bi ben alamadım 5 liraya bi sene once son aldığımda yedibuçuk taleydi.Kaset test 5 lira ya şaka mısınız siz çatır çatır sevişmeyi biliyorsunuz da bir test almıyorsunuz.
Ayıp yahu. Bir ay gecikmissiniz çocuk askere gidecek neredeyse
Hamile olsanız net çıkardı. Regl gecikmesi muhtemelen. Bu ay benim de öyle geldi. Bayağı da gecikti. En sonunda söküldü.Merhaba, ana baslikla ilgili bir sorum olacak. 'Regl takvimi uygulaması'na göre yumurtlama günü civarlarında eşimle korunmasız ilişkiye girdik. Adet günüme 3 4 gün kala 2 3 gün boyunca kahve telvesi gibi kahverengi akıntı geldi. Adetim her ay düzenli gelir ve bu ay da salı gelmesi gerekiyordu, yani bugün 4. Gününde olmam gerekiyordu normalde ama hala gelmedi. Göğüslerimde hafif sislk ve hassasiyet var. Dün test yaptım negatif çıktı. Testi erken mi yaptım yoksa hamile değil miyim? Benzer durum yaşayan var mı?
Bilmiyorum ki birkaç ay önce şüphelendigim için aldığımda 5 liraydı. Her sey gibi o da zamlandi belli kiŞu kaset testleri bi ben alamadım 5 liraya bi sene once son aldığımda yedibuçuk taleydi.
Hayır ped kullanmiyo mu ? Ped olmuş ne kadarBilmiyorum ki birkaç ay önce şüphelendigim için aldığımda 5 liraydı. Her sey gibi o da zamlandi belli kiyedi buçuk olsun yine ucuz
Kaçtır âdet olmuyormuş baksana pede de ihtiyacı olmadı belli kiHayır ped kullanmiyo mu ? Ped olmuş ne kadarbana diyo param yok alamıyorum test ,herhalde benim yollamami istedi garibim
3 4 ay once miratech 7,5 tl olmuştu burada. Su anda hepsi 10 diye biliyorum.Şu kaset testleri bi ben alamadım 5 liraya bi sene once son aldığımda yedibuçuk taleydi.
Aaaa bunu bilmiyodumKaçtır âdet olmuyormuş baksana pede de ihtiyacı olmadı belli ki
Ped fiyatlarını görünce ölü taklidi yapıyor olabilirKaçtır âdet olmuyormuş baksana pede de ihtiyacı olmadı belli ki
Hamile olsaniz cikardi diye düşünüyorum. Kahve telvesi gibi akinti ilk kez duyuyorum.Merhaba, ana baslikla ilgili bir sorum olacak. 'Regl takvimi uygulaması'na göre yumurtlama günü civarlarında eşimle korunmasız ilişkiye girdik. Adet günüme 3 4 gün kala 2 3 gün boyunca kahve telvesi gibi kahverengi akıntı geldi. Adetim her ay düzenli gelir ve bu ay da salı gelmesi gerekiyordu, yani bugün 4. Gününde olmam gerekiyordu normalde ama hala gelmedi. Göğüslerimde hafif sislk ve hassasiyet var. Dün test yaptım negatif çıktı. Testi erken mi yaptım yoksa hamile değil miyim? Benzer durum yaşayan var mı?
Karnında tekme?Aaaa bunu bilmiyodume nasıl rahatlık bu , millet pantolonla sürtünüp test yapıyor burada konu açıyor ,bu arkadaşımız neyi bekliyo
Valla bende 1 sene sonra adet oldum hamilelikten ötürü dün gidip alayım dedim 30 tlden aşağı yokPed fiyatlarını görünce ölü taklidi yapıyor olabilirBen şubat ayı adet olmadım, ped gitmedi diye sevindim kız
Bn hamileyken almıştım iyiliValla bende 1 sene sonra adet oldum hamilelikten ötürü dün gidip alayım dedim 30 tlden aşağı yok
Yok onu da bağırsak hareketi diye zannedebilirKarnında tekme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?