- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.013
- 548
- Konu Sahibi Strangerthings0
-
Kız olursa adı ödem erkek olursa gazman olur işteHamileyseniz kocaman fetüs yani bebek olacak kıvama gelecek neredeyse, hâlâ iştahlıyım çok yiyorum kilo aldım ondan diyorsunuzDoğduğunda ikna olacaksınız herhâlde, gaz kilo sandım dersiniz artık.
Çok paraParası yokmuş yine konu açtı8 ,10 tane . Bize diyo belki korkumdan açıyorum bende diyorum git test yap bukez de parası olmadığını diyo , biz müneccim olduğumuz için . Sevgilisi olan şahıs bari 5 TL versin test sanki kaç lira
Erkekse çocuk yarına askere gidecek hâlâ ne diyorKız olursa adı ödem erkek olursa gazman olur işte
Karnım büyüyor hamileyim sanıyordum ödemiymişBenimde 13.5 kilo kadar ödemim var ama hamilelik hiç aklıma gelmiyo
Prezervatif e nasıl para veriyorlar ya , saç boyasi için konu açmış saçını boyatana dek hayrına 5 lira versin test alsınÇok paraolmaz
Ama onlara varPrezervatif e nasıl para veriyorlar ya , saç boyasi için konu açmış saçını boyatana dek hayrına 5 lira versin test alsın
Bn doğurdum ama hala ödem varBenimde 13.5 kilo kadar ödemim var ama hamilelik hiç aklıma gelmiyo
Benimki ikizmis birini içeride bırakmış DrBn doğurdum hama ödem var
Test alsana
Aaa bnmde olabilirBenimki ikizmis birini içeride bırakmış Dr
Valla seninkinde de meme reddi var Aralık tooigine yazdım ,adet oldum sendeAaa bnmde olabilir
Sen anladınValla seninkinde de meme reddi var Aralık tooigine yazdım ,adet oldum sendeçok üzülüyorum nolur ki emzirebilsek ,bizim bebeler zayıf analar
Anladım anladım
Almaz lotusumDurup durup profil fotoğrafını değiştireceğine kalk test al.
Tırnaklar kürek gibi ona var amaAlmaz lotusumparası yokmuş diğer açtığında bana cevaben yazdı
10 lirasinin olmadigina inanmıyorum. Korunmasiz iliskiye giren sevgilisi alsin.Almaz lotusumparası yokmuş diğer açtığında bana cevaben yazdı
Diyecektim de vazgeçtim ,kız bir oje olmuş 20 TLTırnaklar kürek gibi ona var ama
1 hafta once falan da saç boyamıştı/boyatmıştı.Tırnaklar kürek gibi ona var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?