- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
- Konu Sahibi Strangerthings0
Gratiste benri markasinin pedleri ucuz. Geçen ay 10'lu normal pedi 9 tl'ye aldim.Valla bende 1 sene sonra adet oldum hamilelikten ötürü dün gidip alayım dedim 30 tlden aşağı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gratiste benri markasinin pedleri ucuz. Geçen ay 10'lu normal pedi 9 tl'ye aldim.Valla bende 1 sene sonra adet oldum hamilelikten ötürü dün gidip alayım dedim 30 tlden aşağı yok
Bitter aşırı oldum , bebenin bezlerini günde 5 tane kullanınca gidip kendime düzgün bişey alayım dedim malum bebe bezi bizimkinden önemli primanin tanesi ne kadarBn hamileyken almıştım iyili
Bebenin bezini kullan
Karnı büyüyünca de siroz sanarYok onu da bağırsak hareketi diye zannedebilir
E sen en zon ucuz bez övüyodun bana pii sen de mi primanin kölesi oldunBitter aşırı oldum , bebenin bezlerini günde 5 tane kullanınca gidip kendime düzgün bişey alayım dedim malum bebe bezi bizimkinden önemli primanin tanesi ne kadar
Bahane mi yok işte napıcan o kadar rahat herkes biz miKarnı büyüyünca de siroz sanar
Kız sana yazdım ya bebeğime ne almalıyız da sen coon ovdun bundan 1 ay önce filandı bende sana dedim bende primaciyim diyeE sen en zon ucuz bez övüyodun bana pii sen de mi primanin kölesi oldun
bn hiç olmadık doğru düzgün 3 gün yaBitter aşırı oldum , bebenin bezlerini günde 5 tane kullanınca gidip kendime düzgün bişey alayım dedim malum bebe bezi bizimkinden önemli primanin tanesi ne kadar
Hahaaa sende mi geçtinKız sana yazdım ya bebeğime ne almalıyız da sen coon ovdun bundan 1 ay önce filandı bende sana dedim bende primaciyim diye
Ben herkese övüyom valla. Sen niye beni dinlemedin? Ay neyse biz topigimize gidelim.Kız sana yazdım ya bebeğime ne almalıyız da sen coon ovdun bundan 1 ay önce filandı bende sana dedim bende primaciyim diye
Benim bugün 4.gün ama ilk 3 gün aşırı oldubn hiç olmadık doğru düzgün 3 gün ya
Merve ,Kızın zaten açtığı konuyu mahvettik sayemde 2 aydır primaciyim yav dandik bezi günde 10 kere degisiyosun primadan 3 tane kullan yetiyo s.cmıyosa 5 e dek stokladim sahasını büyüyünce paşam kalmadı artıkın B BitterCikilata valla çok memnunum .Ben herkese övüyom valla. Sen niye beni dinlemedin? Ay neyse biz topigimize gidelim.
Uygulamayı kullanıyon muMerve ,Kızın zaten açtığı konuyu mahvettik sayemde 2 aydır primaciyim yav dandik bezi günde 10 kere degisiyosun primadan 3 tane kullan yetiyo s.cmıyosa 5 e dek stokladim sahasını büyüyünce paşam kalmadı artıkın B BitterCikilata valla çok memnunum .
Kiz noluyor kim hamile olabilirBir sen ,bir ben birde bebek değil birde Whiterose89
S.çıyo benimki aşkısı ballısı. İşiyo nebçim pişik olmuyo diye nasıl bırakayım totosunda. Belki bu da pişik yapmıyodur ama denemedim bile. Günde 6 7 almaya devam. Sonuçta biz işemesek bile sürekli günlük ped değişiyoz yenilenme ihtiyacından. Bebeye de yazık ne gerek var çiş dursun popoda. Bez tarafından emilmis de olsa çiş var sonuçta. Hem benimki çok kucakta. Emilen çiş bastırırken geri çıkıyodur.Merve ,Kızın zaten açtığı konuyu mahvettik sayemde 2 aydır primaciyim yav dandik bezi günde 10 kere degisiyosun primadan 3 tane kullan yetiyo s.cmıyosa 5 e dek stokladim sahasını büyüyünce paşam kalmadı artıkın B BitterCikilata valla çok memnunum .
Gaz der ona daKarnında tekme?
Kız bırakmıyorum asla 2 , 3 saatte bir bakıyorum eğer doluluk orani çoksa cikariyorum tabi hatta geçen bizim bebegimize ne alda Primanin külot bezini yerdim ,hiç güzel değil bir daha kulot bez almam hiç beğenmedim kış için uygun değil ama yaz ayları kullanılabilir neyse biz gidek senin mekânaS.çıyo benimki aşkısı ballısı. İşiyo nebçim pişik olmuyo diye nasıl bırakayım totosunda. Belki bu da pişik yapmıyodur ama denemedim bile. Günde 6 7 almaya devam. Sonuçta biz işemesek bile sürekli günlük ped değişiyoz yenilenme ihtiyacından. Bebeye de yazık ne gerek var çiş dursun popoda. Bez tarafından emilmis de olsa çiş var sonuçta. Hem benimki çok kucakta. Emilen çiş bastırırken geri çıkıyodur.
Sadece yoğun kahverengi bir akıntı, herhangi bir kanama olmadı. Bazı dr yazılarında yerleşme kanaması olabileceğini okudum, açık pembe ya da kahve olabiliyor yazıyorduHamile olsaniz cikardi diye düşünüyorum. Kahve telvesi gibi akinti ilk kez duyuyorum.
+takvim dogru günü tespit edemez.
Ben ,sen ve bitterKiz noluyor kim hamile olabilir
Olabilir, regl oncesi kanama da olabilir.Sadece yoğun kahverengi bir akıntı, herhangi bir kanama olmadı. Bazı dr yazılarında yerleşme kanaması olabileceğini okudum, açık pembe ya da kahve olabiliyor yazıyordu