- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi Strangerthings0
Sen de regl mi oldun sira bana mi geldi kizBen ,sen ve bitter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de regl mi oldun sira bana mi geldi kizBen ,sen ve bitter
Kız kg dan bizim kglar gitmedi yaYapin test bakim sizde cikcakmi B BitterCikilata
Aa hâlâ Prima kullananlar var mı ben baby turco ve bebem natural kullanıyorum artık internette indirim kovalamaktan çok sıkıldım. Bir de bu markalar cidden iyi. Zaten benim oğlan bir yaşında hassas dönemi geçtiE sen en zon ucuz bez övüyodun bana pii sen de mi primanin kölesi oldun
Birde ustune hamile kalsak al sana gelsin +20Kız kg dan bizim kglar gitmedi ya
Oldum yaaa , tam 1 sene sonra hamile kaldığımız son adetle sıra sana.geliyoooSen de regl mi oldun sira bana mi geldi kiz
Ay aman yok kurban olayım ,ben 2020 de düzenli spor ve diyetle tığ gibi olmuştum şimdi hamilelikten ötürü yine eski halimdeyim üzüluyorum biran önce gitsin şu ++ larBirde ustune hamile kalsak al sana gelsin +20
Benim de sirtim agriyor olabilir miyim?21 yaşındayım sevgilimle uzun süredir ilişkiye giriyoruz korunarak ama 1 ay önce sadece 2 dk korunmadan girdi içime boşalması peçeteye direk boşaldı ama adetim gecikti 1 ayı geçti midem bazen bulanıyor stresten diye düşünüyorum birazda kiloluyum aşırı yemeye başladım belim ağrıyor sabah regl olacakmış gibi karnım ağrıdı ama olamıyorum ne yapmalıyım?
Gider merak etme ama daha verme donemine gelmedik pit pit pit gidiyor baslayincaAy aman yok kurban olayım ,ben 2020 de düzenli spor ve diyetle tığ gibi olmuştum şimdi hamilelikten ötürü yine eski halimdeyim üzüluyorum biran önce gitsin şu ++ lar
Yapmam bnm ki ödemYapin test bakim sizde cikcakmi B BitterCikilata
Test almaya gitmistir gelir birazdanYine konu sahibini gaçırtmışsınız, çocuk okula başlayınca yaptırır testi işte Allah Allah çok biliyonuz hepiniz.
Ay sen çok fenasın bi gireyim dedim yıkılıyorGerek yok ki aaa sende zorla test diyon kilo o kilo hatta ödemdir
Aşk olsun ödem demiştimAy sen çok fenasın bi gireyim dedim yıkılıyor
içinde sürtünenlerin olduğu çarşafta yatan bir kızcağızımız yataktan hamile kalmış olduğunu düşünüp test üstüne test yapıp konu açıyorduAaaa bunu bilmiyodum e nasıl rahatlık bu , millet pantolonla sürtünüp test yapıyor burada konu açıyor ,bu arkadaşımız neyi bekliyo
ben online alışveris sitelerinden kampanya kovalayıp indirimli alıp stokluyorum.sleepy kullanıyorum hem fiyatı uygun hem de organik olduğundan alerji kaşıntı naylon his vs yapmadı.Valla bende 1 sene sonra adet oldum hamilelikten ötürü dün gidip alayım dedim 30 tlden aşağı yok
Yine bi kadının düşmanı kadınlık beYine konu sahibini gaçırtmışsınız, çocuk okula başlayınca yaptırır testi işte Allah Allah çok biliyonuz hepiniz.
Uf bu daha bı başka imişiçinde sürtünenlerin olduğu çarşafta yatan bir kızcağızımız yataktan hamile kalmış olduğunu düşünüp test üstüne test yapıp konu açıyordu
Aşk olsun kıza bi test almamışsınız gitmiş garibimUf bu daha bı başka imiş