- 22 Temmuz 2018
- 509
- 55
- 98
- Konu Sahibi Strangerthings0
-
Çok yiyorum kiloluyum o yüzden midem genişliyor diye düşündüm ama bir yandan regl gibi karnım ağrıyor.1 ay gecikmeyi oylece beklediniz mi? Hamileyseniz neredeyse 8 haftalik ve yasal kürtaj süresi 10 haftalık.
Yok canım olur musun öyle hamile21 yaşındayım sevgilimle uzun süredir ilişkiye giriyoruz korunarak ama 1 ay önce sadece 2 dk korunmadan girdi içime boşalması peçeteye direk boşaldı ama adetim gecikti 1 ayı geçti midem bazen bulanıyor stresten diye düşünüyorum birazda kiloluyum aşırı yemeye başladım belim ağrıyor sabah regl olacakmış gibi karnım ağrıdı ama olamıyorum ne yapmalıyım?
Söylediklerin hamilelik belirtileri arasında var malesef.. Çık bir eczaneye gebelik testi al ve yap hemen, umarım değilsindir21 yaşındayım sevgilimle uzun süredir ilişkiye giriyoruz korunarak ama 1 ay önce sadece 2 dk korunmadan girdi içime boşalması peçeteye direk boşaldı ama adetim gecikti 1 ayı geçti midem bazen bulanıyor stresten diye düşünüyorum birazda kiloluyum aşırı yemeye başladım belim ağrıyor sabah regl olacakmış gibi karnım ağrıdı ama olamıyorum ne yapmalıyım?
Çok kilo aldım sanırım p yüzden ama bilmiyorum.Söylediklerin hamilelik belirtileri arasında var malesef.. Çık bir eczaneye gebelik testi al ve yap hemen, umarım değilsindir
Bnce kilo almışsındır kesinÇok kilo aldım sanırım p yüzden ama bilmiyorum.
Test yapmayacaksın belli kiÇok kilo aldım sanırım p yüzden ama bilmiyorum.
Gerek yok ki aaa sende zorla test diyon kilo o kilo hatta ödemdirTest yapmayacaksın belli ki
Parası yokmuş yine konu açtıŞunun şurasinda doğuma 8 ay kalmış boşver para verme teste falan
Bi sürü konu açmışŞunun şurasinda doğuma 8 ay kalmış boşver para verme teste falan
Benimde 13.5 kilo kadar ödemim var ama hamilelik hiç aklıma gelmiyoBi sürü konu açmış
no no no ödem ödem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?