Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilir miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende test yaptım ve böyle çıktı sizce testlerde bir sorun olabilir mi yoksa gebelik var mıdır hiç bir belirtim yok

1.5 sene önce bir düşüğüm oldu o zamandan beri ilk defa böyle çıktı test o yüzden kolay kolay inanamıyorum belirtide olmayınca kimyasal ya da dış gebelik olabilir mi diye düşünüyorum
Canım bende bu konularda çok bilgili değilim bilen arkadaşlar cevap vericektir ama kan testi verin pazartesi bence emin olmuş olursunuz. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız. İyi düşünün iyi olsun

Ayy canım benim inşallah Evet pazartesi gidicem erkenden hayırlısı olsun herşeyin. Sende yeni hamişsin galiba tebrik ederim Allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ay masallah hadi gözün aydin canimmm saglikla al kucagina insallah
Teşekkür ederim canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) sende sanırım yeni hamilesin. Şu an ben 4+6 haftadayım. Ara ara adet sancısı gibi karın ağrıları giriyor mu sanada, geceleri özellikle daha çok oluyor en fazla 30 saniye falan sürüyo geçiyo çok şiddetlide değil. Birde genelde kasıklarımda ağrı olurdu sağ tarafında bugün kasığımda bi ağrı hissetmiyorum. Öksürürken falan bi ağrı oluyor sadece. Normal midir bunlar, bişey olmuştur diye çok korkuyorum

Rahimin buyuyo bebek buyudukce agrilarin ondan ve cok normal korkma Allah a emanet olun❣

Bende 4+5 im bende de aynisi oluyor dert etme canim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…