- Konu Sahibi goldenarrow12
-
Ooo super gözünüz aydınVerdim canım 194 çıktı, teşekkür ederim yorumunuz için :)
Haftaiçi izin alabilirsem gidicem canım inşallah alamazsamda haftasonu artık :)Hayırlı olsun pazartesi de aynı yerde aynı saatlerde kan testi yaptır sonuca göre de bi kadın doğuma gidersin
Bence gebelik var gibi çizgi bayada belirginEki Görüntüle 2762724 Merhaba bende test yaptım ve böyle çıktı sizce testlerde bir sorun olabilir mi yoksa gebelik var mıdır hiç bir belirtim yok
1.5 sene önce bir düşüğüm oldu o zamandan beri ilk defa böyle çıktı test o yüzden kolay kolay inanamıyorum belirtide olmayınca kimyasal ya da dış gebelik olabilir mi diye düşünüyorumBence gebelik var gibi çizgi bayada belirgin
Canım bende bu konularda çok bilgili değilim bilen arkadaşlar cevap vericektir ama kan testi verin pazartesi bence emin olmuş olursunuz. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız. İyi düşünün iyi olsun1.5 sene önce bir düşüğüm oldu o zamandan beri ilk defa böyle çıktı test o yüzden kolay kolay inanamıyorum belirtide olmayınca kimyasal ya da dış gebelik olabilir mi diye düşünüyorum
Ayy canım benim inşallahCanım bende bu konularda çok bilgili değilim bilen arkadaşlar cevap vericektir ama kan testi verin pazartesi bence emin olmuş olursunuz. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız. İyi düşünün iyi olsun
Amin canım inşallah hepimize. Galiba hamileyim doktora kontrole gidince tam emin olucam :)Ayy canım benim inşallahEvet pazartesi gidicem erkenden hayırlısı olsun herşeyin. Sende yeni hamişsin galiba tebrik ederim Allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah herşey gönlünce olur canım :)Amin canım inşallah hepimize. Galiba hamileyim doktora kontrole gidince tam emin olucam :)
Adetin kaç gün geçmişti canımVerdim canım 194 çıktı, teşekkür ederim yorumunuz için :)
Adet günümden 1 gün önceydi canımAdetin kaç gün geçmişti canım
Aaaaaay,Ben coookk sewindim yaaaVerdim canım 194 çıktı, teşekkür ederim yorumunuz için :)
Ay masallah hadi gözün aydin canimmm saglikla al kucagina insallahVerdim canım 194 çıktı, teşekkür ederim yorumunuz için :)
Teşekkür ederim canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) sende sanırım yeni hamilesin. Şu an ben 4+6 haftadayım. Ara ara adet sancısı gibi karın ağrıları giriyor mu sanada, geceleri özellikle daha çok oluyor en fazla 30 saniye falan sürüyo geçiyo çok şiddetlide değil. Birde genelde kasıklarımda ağrı olurdu sağ tarafında bugün kasığımda bi ağrı hissetmiyorum. Öksürürken falan bi ağrı oluyor sadece. Normal midir bunlar, bişey olmuştur diye çok korkuyorumAy masallah hadi gözün aydin canimmm saglikla al kucagina insallah
Rahimin buyuyo bebek buyudukce agrilarin ondan ve cok normal korkmaTeşekkür ederim canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) sende sanırım yeni hamilesin. Şu an ben 4+6 haftadayım. Ara ara adet sancısı gibi karın ağrıları giriyor mu sanada, geceleri özellikle daha çok oluyor en fazla 30 saniye falan sürüyo geçiyo çok şiddetlide değil. Birde genelde kasıklarımda ağrı olurdu sağ tarafında bugün kasığımda bi ağrı hissetmiyorum. Öksürürken falan bi ağrı oluyor sadece. Normal midir bunlar, bişey olmuştur diye çok korkuyorum
Bende 4+5 im bende de aynisi oluyor dert etme canim :))Teşekkür ederim canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) sende sanırım yeni hamilesin. Şu an ben 4+6 haftadayım. Ara ara adet sancısı gibi karın ağrıları giriyor mu sanada, geceleri özellikle daha çok oluyor en fazla 30 saniye falan sürüyo geçiyo çok şiddetlide değil. Birde genelde kasıklarımda ağrı olurdu sağ tarafında bugün kasığımda bi ağrı hissetmiyorum. Öksürürken falan bi ağrı oluyor sadece. Normal midir bunlar, bişey olmuştur diye çok korkuyorum
Rahimin buyuyo bebek buyudukce agrilarin ondan ve cok normal korkmaAllah a emanet olun❣
Ay canlarım çok teşekkür ederim. Çok stresliyim bişey olcak diye ödüm kopuyo. Salı günü doktora gidicem ama gün sayıyorum geçmiyo :)Bende 4+5 im bende de aynisi oluyor dert etme canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?