- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi goldenarrow12
Korkma gùlùm korkmaAy canlarım çok teşekkür ederim. Çok stresliyim bişey olcak diye ödüm kopuyo. Salı günü doktora gidicem ama gün sayıyorum geçmiyo :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma gùlùm korkmaAy canlarım çok teşekkür ederim. Çok stresliyim bişey olcak diye ödüm kopuyo. Salı günü doktora gidicem ama gün sayıyorum geçmiyo :)
İnşallah canım :))Korkma gùlùm korkmaânın tadini cikar bi. Ve hayirli haberlerle gel.
![]()
TebriklerArkadaşlar sizce sonuç nedir yardımcı olur musunuz??
Gerçekten mi yaaaaa değer düşük geldi amaaaTebriklerhamilesiniz inşallah.
Reglinize kaç gün var ya da geçti mi bilmiyorum ama değeriniz artacaktır günden güneGerçekten mi yaaaaa değer düşük geldi amaaa
Henüz adetime 2 gün var evde de yaptim silik ikinci çizgi çıktı gözle görülüyor ama silik bir şekilde.Reglinize kaç gün var ya da geçti mi bilmiyorum ama değeriniz artacaktır günden güneForumda daha düşük değerlerle hamile olduklarını öğrenenler var. Evde Gebelik testi yapmış mıydınız?
içinizi ferah tutun. Hem gebelik testinde hem de en önemlisi kan testinde bebeğiniz görünmüş. Değerin arttığını görmek için 2 günde 1 kan verip gelişimini takip edersinizHenüz adetime 2 gün var evde de yaptim silik ikinci çizgi çıktı gözle görülüyor ama silik bir şekilde.
Canım şöyle soylıyım sana adetim çok düzenli olur o yüzden erkenden öğreniyorum.simdi diceksin adetin gecikmemiş diye ama göğüslerimde ateş çıkıyordu resmen ve anlık sancı giriyor gidiyordu göğüslere ordan anladım.Yoksa başka belirti yok.adette işte yarın olması gerekicek.ama çok şükür olmucak.içinizi ferah tutun. Hem gebelik testinde hem de en önemlisi kan testinde bebeğiniz görünmüş. Değerin arttığını görmek için 2 günde 1 kan verip gelişimini takip edersinizBelirtiniz olmuş muydu ?
Aynı mutluluğu heyecanı ve sancıları ben de 15 güne yaşarım insal|ah. Allah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik nasip etsin sana da:)Canım şöyle soylıyım sana adetim çok düzenli olur o yüzden erkenden öğreniyorum.simdi diceksin adetin gecikmemiş diye ama göğüslerimde ateş çıkıyordu resmen ve anlık sancı giriyor gidiyordu göğüslere ordan anladım.Yoksa başka belirti yok.adette işte yarın olması gerekicek.ama çok şükür olmucak.
Amin canım amin dualarımdasin.Aynı mutluluğu heyecanı ve sancıları ben de 15 güne yaşarım insal|ah. Allah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik nasip etsin sana da:)
Gününüz geçti miArkadaşlar sizce sonuç nedir yardımcı olur musunuz??
Henüz geçmedi pazartesi günüm.Gününüz geçti mi
Ondan az çıkmıştır değerin hayırlı olsun canımHenüz geçmedi pazartesi günüm.
Amin canım amin çok şükür tez zamanda rabbim sana da nasip etsin.Ondan az çıkmıştır değerin hayırlı olsun canımbana da dua et
![]()
Allah razı olsun canım çok sağolAmin canım amin dualarımdasin.
Amin inşallah canım benim inşallahAmin canım amin çok şükür tez zamanda rabbim sana da nasip etsin.
Son adet gününden itibaren sayılıyor dimiBende 4+5 im bende de aynisi oluyor dert etme canim :))
Evet son adetin ilk gununden itibaren siz ne kadarlik oldunuz :)Son adet gününden itibaren sayılıyor dimi