- 1 Ocak 2021
- 411
- 439
- 53
- Konu Sahibi goldenarrow12
-
Bnce gayetde net guzel cikmis 2.cizgi. cokda silik sayilmaz o.keske dun kan verseydiniz, hfta sonu merakta kalmazdiniz. Test Warsa yedek yarin sabah ta yapin .insaallah koyulasir sorunsuzca. hamile oldugunuzu ogrenirsinizKızlar merhaba, 3 ocak ovulasyon ile takip ettim yumurtlamanın pik yaptığı gündü. Bugün yada yarın bat günüm normalde. 2 gündür ara ara adet sancısı gibi ağrılar girip çıkıyor özellikle akşam saatlerinde gündüz kayboluyor. gün içerisindede kasıklarımda yerimden kalkarken vs ani ağrılar oluyor, belim ağrıyor. bugün sabah days comfort erken gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı fakat ilk 2-3 dk içerisinde çizgiyi gördüm. 4. dkda fotoğrafını çektim. Bu kadar silik çıkar mı sizce hamile olabilir miyim?Eki Görüntüle 2762214 Eki Görüntüle 2762215
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu ay ilk kez denedik ve ilk aydan hamile kalamam diye düşünüyordum hep. 3 gün öncede normal roll marka gebelik testi ile yapmıştım onda çok silik çıkmıştı. Malesef başka testimde yok. Haftaiçi kan vermeye gideceğim inşallah adet olmazsam :)Bnce gayetde net guzel cikmis 2.cizgi. cokda silik sayilmaz o.keske dun kan verseydiniz, hfta sonu merakta kalmazdiniz. Test Warsa yedek yarin sabah ta yapin .insaallah koyulasir sorunsuzca. hamile oldugunuzu ogrenirsiniz
Insaallah olmazsinizCevabınız için teşekkür ederim. Bu ay ilk kez denedik ve ilk aydan hamile kalamam diye düşünüyordum hep. 3 gün öncede normal roll marka gebelik testi ile yapmıştım onda çok silik çıkmıştı. Malesef başka testimde yok. Haftaiçi kan vermeye gideceğim inşallah adet olmazsam :)
İnşallah benim dönüşmez. Dualarınız için çok teşekkürler inşallah hamileyimdir :)Insaallah olmazsinizilk aydan olur ya niye olmasin bende ewlendigim ilk ay hamile kalmistim ,gerci kimyasal a donustu AMA kalmistim yani olur
Insaallah insaallah insaallah, Amin Allahümme Amin.İnşallah benim dönüşmez. Dualarınız için çok teşekkürler inşallah hamileyimdir :)
Amin amin sağolun canımsınız sabahın köründe bana bir sürü dualar ettiniz çok sağolun :))Insaallah insaallah insaallah, Amin Allahümme Amin.Rabbim hayirla nasip etsin guzel haberler al .
Ne tatli sicak bi yorum buAmin amin sağolun canımsınız sabahın köründe bana bir sürü dualar ettiniz çok sağolun :))
Canm hayirli olsun ben net görebiliyorum cizgiyi. Insallah saglikli ilerler hayirli haberlerini bekliyoruzKızlar merhaba, 3 ocak ovulasyon ile takip ettim yumurtlamanın pik yaptığı gündü. Bugün yada yarın bat günüm normalde. 2 gündür ara ara adet sancısı gibi ağrılar girip çıkıyor özellikle akşam saatlerinde gündüz kayboluyor. gün içerisindede kasıklarımda yerimden kalkarken vs ani ağrılar oluyor, belim ağrıyor. bugün sabah days comfort erken gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı fakat ilk 2-3 dk içerisinde çizgiyi gördüm. 4. dkda fotoğrafını çektim. Bu kadar silik çıkar mı sizce hamile olabilir miyim?Eki Görüntüle 2762214 Eki Görüntüle 2762215
Amin canım hepimiz mutlu olalım inşallah :)Ne tatli sicak bi yorum buyine ederim yeterki hamile olun , musmutlu oluun.
Teşekkürler canım inşallah, başka gebelik testim kalmadığı için ovulasyon testi yaptım ondada t kopkoyu çıktıCanm hayirli olsun ben net görebiliyorum cizgiyi. Insallah saglikli ilerler hayirli haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederim canım :)Hayırlısı olsun canım çok silik değil testin :)
Evet canım belirti yaşadınmıKızlar beta değerim 194,39 çıktı doktor çıktığı için soramadım bu değer gebelik var demek mi oluyor
Kasıklarımda ve belimde ağrı ara sıra kasıklarda batma hissi var başka bi belirtim yok şu anEvet canım belirti yaşadınmı
hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebeğiniKasıklarımda ve belimde ağrı ara sıra kasıklarda batma hissi var başka bi belirtim yok şu an
Teşekkür ederim canım inşallah bu değer normal mi peki son adet günüm 16 aralıktı 3 ocakta yumurtlama pik yapmıştıHayırlı olsun
hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebeğini
Evet canım gayette çıkmış cizgi hamilesin kan verirsen teyid etmiş olursun gözün aydınKızlar merhaba, 3 ocak ovulasyon ile takip ettim yumurtlamanın pik yaptığı gündü. Bugün yada yarın bat günüm normalde. 2 gündür ara ara adet sancısı gibi ağrılar girip çıkıyor özellikle akşam saatlerinde gündüz kayboluyor. gün içerisindede kasıklarımda yerimden kalkarken vs ani ağrılar oluyor, belim ağrıyor. bugün sabah days comfort erken gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı fakat ilk 2-3 dk içerisinde çizgiyi gördüm. 4. dkda fotoğrafını çektim. Bu kadar silik çıkar mı sizce hamile olabilir miyim?Eki Görüntüle 2762214 Eki Görüntüle 2762215
Verdim canım 194 çıktı, teşekkür ederim yorumunuz için :)Evet canım gayette çıkmış cizgi hamilesin kan verirsen teyid etmiş olursun gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?