Yemin ederim bende öyleyim hala ama boşvermem lazım bende sonra evlenen herkesn şuan kucağında ikinciyi düşünüyorlar rabbim sağlıcakla versin de inşallahAyy ne güzel bende şu düşüncede olsamm keşke kız benden sonra evlenenlerin bebeklerinin cinsiyetleri belirlenmiş nedenn olmuyor diye kendimi yedim valla,
Aynen kuzumda insanın içine oturmuyor değil vallahi ne diyeyim ki nasip bakalım verdim kan ama olmadığını düşünüyorumYemin ederim bende öyleyim hala ama boşvermem lazım bende sonra evlenen herkesn şuan kucağında ikinciyi düşünüyorlar rabbim sağlıcakla versin de inşallah
O belli de olmaz eğer 20 30 çıkarsa yenidir inşallah vardır ya birimiz bari yüzü gülse canım benim rabbim hayırlı evlatlar versinAynen kuzumda insanın içine oturmuyor değil vallahi ne diyeyim ki nasip bakalım verdim kan ama olmadığını düşünüyorum
Aminn inşallah inşallahO belli de olmaz eğer 20 30 çıkarsa yenidir inşallah vardır ya birimiz bari yüzü gülse canım benim rabbim hayırlı evlatlar versin
Varmı belirtilerin bide kan nezaman çıkıyomuşAminn inşallah inşallah
hafta önceye kadar vardı kasık dolgunluğum falan yoğun sulu sarımsı akıntım var hep tuvalete koşuyorum oldum diye ama olmamışım birde bu sabah midem bulandı yarım saat boyuncaVarmı belirtilerin bide kan nezaman çıkıyomuş
Ay inşallahKuzum benim 1
hafta önceye kadar vardı kasık dolgunluğum falan yoğun sulu sarımsı akıntım var hep tuvalete koşuyorum oldum diye ama olmamışım birde bu sabah midem bulandı yarım saat boyunca
Bakalım o negatifleri gördükten sonra ümidim kalmadı dün gecede rahmimle kasığıma bir kramp girdi varya neler oluyor içimizde anlamıyorumAy inşallah
Vallaha kadın olmak çok farklı adetiydi hamilelik belirtisiydi cartıydı curtuydu hiç bitmiyor canım vallaha insan canından usanıyo ben aylarca negatifi görmekten bıktım artık bu ayda negatif çıkarsa umrumda olmaz vallaha kafayı sıyırdım ailevi sorunlar da yeterince bunaltıyo kadın hangi birini yapacaksaBakalım o negatifleri gördükten sonra ümidim kalmadı dün gecede rahmimle kasığıma bir kramp girdi varya neler oluyor içimizde anlamıyorum
Yemin ederim ki aynen valla hani diyorum bebeğim olsada bana yoldaş olsa çok borcumuz var dediğin gibi ailevi sorunlar vs derken birde olmayınca iyice çöküntü yaşıyor insan millet her hamilelik haberi alınca bana yazıyor sanki ben ebeyim vallahi bendw de olmazaa bu ayda eşimi göndericem doktora bütün sorunu kendimizden biliyoruz birazda onlar koştursunVallaha kadın olmak çok farklı adetiydi hamilelik belirtisiydi cartıydı curtuydu hiç bitmiyor canım vallaha insan canından usanıyo ben aylarca negatifi görmekten bıktım artık bu ayda negatif çıkarsa umrumda olmaz vallaha kafayı sıyırdım ailevi sorunlar da yeterince bunaltıyo kadın hangi birini yapacaksa
Tabiki gönder bu zamana kadar göndermediğin hata sperm testi versin benim eşimde azosperm çıktı hiç sperm yok tüb bebek polikinliğine yönlendirdiler paranın gözü kör olsun para olmadığından gidemedik ilaç kullandık ondan biraz hevesliyim bende ama gönder eşini gerekirse sende rahim filmi çektir ama kontrol olunYemin ederim ki aynen valla hani diyorum bebeğim olsada bana yoldaş olsa çok borcumuz var dediğin gibi ailevi sorunlar vs derken birde olmayınca iyice çöküntü yaşıyor insan millet her hamilelik haberi alınca bana yazıyor sanki ben ebeyim vallahi bendw de olmazaa bu ayda eşimi göndericem doktora bütün sorunu kendimizden biliyoruz birazda onlar koştursun
Kuzum onun için bi karışım var bende gönderemediğim için bi karışım buldum bi bayan eşine yedirmiş ve hamile kalmış onu paylaşayım istersen bir dene ben hazırladım her gece bir yemek kaşığı yiyorTabiki gönder bu zamana kadar göndermediğin hata sperm testi versin benim eşimde azosperm çıktı hiç sperm yok tüb bebek polikinliğine yönlendirdiler paranın gözü kör olsun para olmadığından gidemedik ilaç kullandık ondan biraz hevesliyim bende ama gönder eşini gerekirse sende rahim filmi çektir ama kontrol olun
Ah bacım ahh yese neler aldı kaynanam Bi bilsen keçiboynuzunun özünü kadın buldu kendi annesini bile dinlemedi yemedi benim bişeyim yok diye anlatamıyoruz da biraz dik başlı o yüzden bende hiç ısrar etmiyorum balın içine köyden ceviz gönderdi annemler onu koydum yemedi ah ahh Allahım kimseyi böylede öylede perişan etmesinKuzum onun için bi karışım var bende gönderemediğim için bi karışım buldum bi bayan eşine yedirmiş ve hamile kalmış onu paylaşayım istersen bir dene ben hazırladım her gece bir yemek kaşığı yiyor
Yaaa üzüldüm Allah hayırlısını versin inşallahAh bacım ahh yese neler aldı kaynanam Bi bilsen keçiboynuzunun özünü kadın buldu kendi annesini bile dinlemedi yemedi benim bişeyim yok diye anlatamıyoruz da biraz dik başlı o yüzden bende hiç ısrar etmiyorum balın içine köyden ceviz gönderdi annemler onu koydum yemedi ah ahh Allahım kimseyi böylede öylede perişan etmesin
Çok teşekkür ederim rabbim herşeyim hayırlısını versin birer evladımız olsun inşallah kan sonucun çıkınca paylaşYaaa üzüldüm Allah hayırlısını versin inşallah
Tamam canım çıksında bir durmadan bakıyorum geç çıkıcak sanırımÇok teşekkür ederim rabbim herşeyim hayırlısını versin birer evladımız olsun inşallah kan sonucun çıkınca paylaş
E nabız dan bak kız heyecanlandımTamam canım çıksında bir durmadan bakıyorum geç çıkıcak sanırım
E nabızda gözükmüyor sağlık müdürlüğü sitesinden bakıyorum da böyle çıkıyor anlamadım vallahiE nabız dan bak kız heyecanlandım
Ayyy vallahi eğer 4 6 arasıysa iki güne bir tekrarla kan testini bende emin olamadım şuan yaE nabızda gözükmüyor sağlık müdürlüğü sitesinden bakıyorum da böyle çıkıyor anlamadım vallahi
Hba1c gebelik hormonu değil galiba kuzum zaten diğerleri onay bekliyor yazıyo son iki sonuç kabul edildi yazıyor birşey anlamadımAyyy vallahi eğer 4 6 arasıysa iki güne bir tekrarla kan testini bende emin olamadım şuan ya