Merhaba bende adetim 4 gün geçtikten sonra idrar testinde öğrenmiştim gebeliğimi ve hiçbir belirtim yoktu. Midem bulanmıyordu, ekstra hiçbir şey yoktu. Adet görüyorum sandım hatta kahvemsi lekelenmeler oldu o süreçte. Garanti olması için kan testi verin eğer varsa zaten kan testinde mutlaka çıkar.Arkadaşlar adetim 6 gün gecikti. Hamiliğe bağlı hiç bi belirtim yok mide bulantısı halsizlik koku hassasiyetii falan . Test yaptım negatif çıktı. Sadece adet olacak gibi kasık ağrısı ve bel ağrısı var. Birde adetim bittikten 15 20 gün arasında pembe leke geldi 2 gün sonra geçti. Korunuyoruz. Sadece ilk ilişki anında korunmadan vajinaya giriş oldu sonra hemen korunduk boşalma olmadı. İhtimal var mıdır? Kimyasal gebelik diye bişey varmış o olabilir mi yardımcı olur musunuz?
Gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı. Bakalım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba bende adetim 4 gün geçtikten sonra idrar testinde öğrenmiştim gebeliğimi ve hiçbir belirtim yoktu. Midem bulanmıyordu, ekstra hiçbir şey yoktu. Adet görüyorum sandım hatta kahvemsi lekelenmeler oldu o süreçte. Garanti olması için kan testi verin eğer varsa zaten kan testinde mutlaka çıkar.
Biraz daha bekleyim de bayramdan sonra gidiyim diye düşündüm Teşekkür ederimKan vermeniz sizin için daha kesin çözüm olur bence.
Aynen iyi olur hem belki o zamana kadar regl olursunuzBiraz daha bekleyim de bayramdan sonra gidiyim diye düşündüm Teşekkür ederim
Ara ara test yap bakalım yada emin olmak adına kan testi ver psikolojik olarak da olabiliyor ben geçen ay öyle olmuştumKızlar merhaba benimde dün adet olmam gerekiyordu olmadım bundan 4 gün önce erken gebelik testi yaptım 30 dk sonra çok çok hayali çizgi çıktı sonrasında ilk idrar olmayan şekilde kaset test yaptım onda çıkmadı sanırım şuanda çok midem bulanıyor öğleden sonra başlayan hafif baş dönmeleri var ve yanlış hatırlamıyorsam 3 gündür sağ kasığımda dolgunluk hissi var bu akşam yürürken dahi o dolgunluk bana ağrı hissettiriyordu şuanda karnımı şişirince o ağrı oluyor derin nefes alırken sizce gebelik olabilir mi
Canım olmadım hala afedersin akıntım devam ediyo yarın gidicem nasipse kdd naAra ara test yap bakalım yada emin olmak adına kan testi ver psikolojik olarak da olabiliyor ben geçen ay öyle olmuştum
Canım olmadım hala afedersin akıntım devam ediyo yarın gidicem nasipse kdd na
İnşallah hayırlı haberler yazarsın buraya canım benim rabbim herkesin gönlündekinin bin katını versin bende test yapıcam bekliyorumCanım olmadım hala afedersin akıntım devam ediyo yarın gidicem nasipse kdd na
Ara ara test yap bakalım yada emin olmak adına kan testi ver psikolojik olarak da olabiliyor ben geçen ay öyle olmuştum
Senin ne kadar var canım regline benim bi takvim de 2 gün gecikmiş diğerinde bir gün gecikmiş falan yazıyor kasık ağrım arada var birde bel ağrısı başladı bugün akşam itibariyle inşallah senin de hayırlı haberini alırızİnşallah hayırlı haberler yazarsın buraya canım benim rabbim herkesin gönlündekinin bin katını versin bende test yapıcam bekliyorum
Amin canım inşallah benim 9 günüm var ama 35 günü geçmeden test yapmayı düşünmüyorum umursamak kafaya takmak yıpratıyor birde sende tam 35 gün olursa geçen adet döndün ile beraber öyle yap istersen ama sabır tabikiSenin ne kadar var canım regline benim bi takvim de 2 gün gecikmiş diğerinde bir gün gecikmiş falan yazıyor kasık ağrım arada var birde bel ağrısı başladı bugün akşam itibariyle inşallah senin de hayırlı haberini alırız
Diğer adetimden çıkalı 27 gün olmuş kuzum annem tutturdu test diye erken gebelik testi yaptım negatif şuan sanırımAmin canım inşallah benim 9 günüm var ama 35 günü geçmeden test yapmayı düşünmüyorum umursamak kafaya takmak yıpratıyor birde sende tam 35 gün olursa geçen adet döndün ile beraber öyle yap istersen ama sabır tabiki
Günün tam 35 i dolunca yap kesin sonuç alırsın o zaman şuan daha erkendir belkide, geç döllenme olasılığı olabilir tabiki seni umutlandırnak istemiyorum ama ara ara kontrol et inşallah tez zamanda beklediğimiz kırmızı çizgileri görürüzDiğer adetimden çıkalı 27 gün olmuş kuzum annem tutturdu test diye erken gebelik testi yaptım negatif şuan sanırım
İnşallah kuzum yok yani çıkmıyor ama bakalım yoksada adet olayım bari ne biliyimGünün tam 35 i dolunca yap kesin sonuç alırsın o zaman şuan daha erkendir belkide, geç döllenme olasılığı olabilir tabiki seni umutlandırnak istemiyorum ama ara ara kontrol et inşallah tez zamanda beklediğimiz kırmızı çizgileri görürüz
Ben geçen ay 9 gün geçiktim rahim kendini gebeliğe hazırladığı için 8 milimle 12 milim arasında duvar örmüş eğer adet olmazsan gebelik var dedi doktor arkasından adet oldum kalınlaşma döküldü bu ayda klomen kullandım 8 günüm kaldı inan bende yapmamak için direniyorumİnşallah kuzum yok yani çıkmıyor ama bakalım yoksada adet olayım bari ne biliyim
Ayyy bi test yapsaydın ben merak ettim neBen geçen ay 9 gün geçiktim rahim kendini gebeliğe hazırladığı için 8 milimle 12 milim arasında duvar örmüş eğer adet olmazsan gebelik var dedi doktor arkasından adet oldum kalınlaşma döküldü bu ayda klomen kullandım 8 günüm kaldı inan bende yapmamak için direniyorumbelki geç döllenme dir yani benim ki gibide olabilirsin ve bazılarının idrarınada hcg hormonu çabuk salgılanmadığı için de görünmüyomuş
Ay yok balım geçsin baya ondan sonra tek çizgi tek çizgi gına geldi artık saldım çayıra olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil ya artık canım benimAyyy bi test yapsaydın ben merak ettim ne
Ayy ne güzel bende şu düşüncede olsamm keşke kız benden sonra evlenenlerin bebeklerinin cinsiyetleri belirlenmiş nedenn olmuyor diye kendimi yedim valla,Ay yok balım geçsin baya ondan sonra tek çizgi tek çizgi gına geldi artık saldım çayıra olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil ya artık canım benim