- 20 Nisan 2021
- 182
- 83
- 24
Bebeğim sonucun 1.20 filan yani belki kese oluşuyodur onun içinBiraz daha bekleyip gideyim kanama devam ederse zaten hiç umrumda olmaz ama kasığımda ki batma hiç regli batması gibi değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim sonucun 1.20 filan yani belki kese oluşuyodur onun içinBiraz daha bekleyip gideyim kanama devam ederse zaten hiç umrumda olmaz ama kasığımda ki batma hiç regli batması gibi değil
Ayyy inşallah kuzum ya sanki adet oluyorum gibi hissediyorum ve afedersin gerçi adet olurken çok özür dilerim ishal olurum üç gündür belki daha fazla kabızlık varBebeğim sonucun 1.20 filan yani belki kese oluşuyodur onun için
En doğru kararı sen verirsin canım ne desem bilemedim ben iki gün önce yaptım test negatif şimdi yaptım oda negatifAyyy inşallah kuzum ya sanki adet oluyorum gibi hissediyorum ve afedersin gerçi adet olurken çok özür dilerim ishal olurum üç gündür belki daha fazla kabızlık var
Gidicem birazdan nasipse canım inşallah hayırlı olurEn doğru kararı sen verirsin canım ne desem bilemedim ben iki gün önce yaptım test negatif şimdi yaptım oda negatif
Git bakalım canım benim vallaha bende bu ayda yok heraldeGidicem birazdan nasipse canım inşallah hayırlı olur
Belki vardır ama erken daha çıkmamış olabilir kırmızıları görene kadar ilişkiye devaö etGit bakalım canım benim vallaha bende bu ayda yok heralde
Bebeğim adet oldum zaten pek Bi umudum yoktu bu ay klomen kullanmıştım 27. Günde adet oldum şimdi randevu alacağım hastanedenBelki vardır ama erken daha çıkmamış olabilir kırmızıları görene kadar ilişkiye devaö et
Hadi ya geçmiş olsun inşallah Rabbım en kısa zamanda verir hepimize bende kan verdim bekliyorum ama yok gibi geliyor bana. Benimde geçen ay 10 gün erken gelmişti reglimBebeğim adet oldum zaten pek Bi umudum yoktu bu ay klomen kullanmıştım 27. Günde adet oldum şimdi randevu alacağım hastaneden
Vallaha napcaksak böyle ben tüp bebek tedavisi görmeden hamile kalamıycam zaten ama bir umut dünyası bekliyor insan paranın gözü kör olsun verip yaptıramıyorsunHadi ya geçmiş olsun inşallah Rabbım en kısa zamanda verir hepimize bende kan verdim bekliyorum ama yok gibi geliyor bana. Benimde geçen ay 10 gün erken gelmişti reglim
Durumdan haberdar et mutlaka beni de inşallah hamilesin dirHadi ya geçmiş olsun inşallah Rabbım en kısa zamanda verir hepimize bende kan verdim bekliyorum ama yok gibi geliyor bana. Benimde geçen ay 10 gün erken gelmişti reglim
Ayy inşallah aşkımm inşallah sendee erkenden hamike kalırsın tüp bebeğe gerej kalmadan Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Allah senden de razı olsunDurumdan haberdar et mutlaka beni de inşallah hamilesin dir
Amiiiiinnnn inşallah canım sendendeAyy inşallah aşkımm inşallah sendee erkenden hamike kalırsın tüp bebeğe gerej kalmadan Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Allah senden de razı olsun
0.100 çıktı yine yokk maalesef bende pes ediyorum bu günden sonraDurumdan haberdar et mutlaka beni de inşallah hamilesin dir