- 20 Nisan 2021
- 182
- 83
- 24
Ay canım benim sanki kendi sonucumu bekliyorumHba1c gebelik hormonu değil galiba kuzum zaten diğerleri onay bekliyor yazıyo son iki sonuç kabul edildi yazıyor birşey anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım benim sanki kendi sonucumu bekliyorumHba1c gebelik hormonu değil galiba kuzum zaten diğerleri onay bekliyor yazıyo son iki sonuç kabul edildi yazıyor birşey anlamadım
Yaaa kurban olurum sana Rabbim önce bize sonra nerdeee varsaaa herkese o güzel haberi almayı nasip etsin inşallahAy canım benim sanki kendi sonucumu bekliyorum
Ayy canım bende bende sanaaa inşallah vallaha ya rabbim umutla beklediğimiz anlara değsinYaaa kurban olurum sana Rabbim önce bize sonra nerdeee varsaaa herkese o güzel haberi almayı nasip etsin inşallah
Kuzum naptın test yaptın mı benim sonuçlar daha çıkmamış çıldırıcam ya iki gün oldu nerdeyse dün sabah buga bugün sabahAyy canım bende bende sanaaa inşallah vallaha ya rabbim umutla beklediğimiz anlara değsin
Sonuçlar böyle çıktı canım gebelik testi ile alakalı bişi yok gibiAyy canım bende bende sanaaa inşallah vallaha ya rabbim umutla beklediğimiz anlara değsin
Canım bda beta göremedim ki ben Allah AllahSonuçlar böyle çıktı canım gebelik testi ile alakalı bişi yok gibi
Aynen canım bende göremedim acaba başka bi ismi daha mı var dedim de ondan attım daha çıkmamış çıldırıcam birdaha sağlık ocağından testmi aslaaCanım bda beta göremedim ki ben Allah Allah
Kız bacım sağlık ocağından 2 günde çıkuyo zaten keşke gidip Bi hastanenin acilinden verseydin 1 buçuk saatte sonuç alırdınAynen canım bende göremedim acaba başka bi ismi daha mı var dedim de ondan attım daha çıkmamış çıldırıcam birdaha sağlık ocağından testmi aslaa
Hiiç akıl edemedim ebe çağırınca gittim valla ya amannnKız bacım sağlık ocağından 2 günde çıkuyo zaten keşke gidip Bi hastanenin acilinden verseydin 1 buçuk saatte sonuç alırdın
Bebeğim var gibi bende görüyorumBen mi silik görüyorum yoksa sıyırmaya az kaldı
Naptın canım sonuç neHiiç akıl edemedim ebe çağırınca gittim valla ya amannn
Kuzum pazartesi verdiğim sonuç 1.20 çıktı ama ne gelen var ne giden sen naptın varmı bir gelişmeNaptın canım sonuç ne
4 kez hamilelik geçirdim .maalesef kucağıma alamadım.ilki dış gebelikti.butun hamileliklerimde hiç bir belirti görmedim.sadece birinde goguslerim agrimisti.dis gebelikte aynı şey oldu bana. Dış gebelikte diğer normal gebelikte olduğu gibi beta hcg hızlı yükselmiyor.doktora görünün.kimyasal dese daha bir kaç gün sonra tekrar test yaptirin. Bana kimyasal dediler.tesadufen hormonlara bakalım dedi ve öyle anladık.Arkadaşlar adetim 6 gün gecikti. Hamiliğe bağlı hiç bi belirtim yok mide bulantısı halsizlik koku hassasiyetii falan . Test yaptım negatif çıktı. Sadece adet olacak gibi kasık ağrısı ve bel ağrısı var. Birde adetim bittikten 15 20 gün arasında pembe leke geldi 2 gün sonra geçti. Korunuyoruz. İhtimal var mıdır? Kimyasal gebelik diye bişey varmış o olabilir mi yardımcı olur musunuz?
Sen Bi kadı doğum uzmanına görün canım sonuç muammaKuzum pazartesi verdiğim sonuç 1.20 çıktı ama ne gelen var ne giden sen naptın varmı bir gelişme
Bekliyorum bakalım az önce sanki pembemsi akıntı geldi gibi galiba oluyorumSen Bi kadı doğum uzmanına görün canım sonuç muamma
Canım Bi acil polikinliğine bari git gerçekten Bi haktır kanınaBekliyorum bakalım az önce sanki pembemsi akıntı geldi gibi galiba oluyorum
Yasak var diye gidemiyorum şuan kuzum sol tarafım bildiğin kasılıyorCanım Bi acil polikinliğine bari git gerçekten Bi haktır kanına
Allah Allah merak ettim şimdi bende ya ben geçen ay yasaklarda gitmiştim hastaneye imkanın varsa eğer beklememeni tavsiye ederimYasak var diye gidemiyorum şuan kuzum sol tarafım bildiğin kasılıyor
Biraz daha bekleyip gideyim kanama devam ederse zaten hiç umrumda olmaz ama kasığımda ki batma hiç regli batması gibi değilAllah Allah merak ettim şimdi bende ya ben geçen ay yasaklarda gitmiştim hastaneye imkanın varsa eğer beklememeni tavsiye ederim