Ama hiç kaşıntı yanma yok kiSüt kesiği gbş akıntı enfeksiyon belirtisi diye biliyorum canım
Evet sut kesigi akinti enfeksiyon canim bendede vardi ve kasintim yoktu ama sen yinede biraz bekle adet oncesi birlikde olmussum birlikteligin üstünden 14 gun felan gectimi testr anca cikar evet gec döllenme oluyosaAma hiç kaşıntı yanma yok ki
Yok daha 14 gün geçmedi inşallah öyledirEvet sut kesigi akinti enfeksiyon canim bendede vardi ve kasintim yoktu ama sen yinede biraz bekle adet oncesi birlikde olmussum birlikteligin üstünden 14 gun felan gectimi testr anca cikar evet gec döllenme oluyosa
Etkiliyomus canim malesef /: gebeligi engelliyomus düşük vss sebebi oluyomus ben 4 ay bosuna ugrasmisim enfeksiyon yuzumdem olmamisYok daha 14 gün geçmedi inşallah öyledirpeki bu enfeksiyon etkiler mi çocuk olmasını ben bilmiyorum da
Canim enfeksiyon yuzundem adetim hic gecikmedi amaAnladım teşekkür ederimbenimki de acaba bu yüzden mi olmadi ki
İnşallah vardır bebişimCanim enfeksiyon yuzundem adetim hic gecikmedi amabunuda soylim hep gunu gununr adet oldum
Malesef canim ugrasiyorum 5. Ayima girdimİnşallah vardır bebişimsizin var mı cocugunuz
Ne zamana belli olur peki geç döllenmeyse her an adet olcam diye korkuyorumCanim bekle biraz daha gec dollenme olabilir.. bende hamile kaldigimda mantar olmustum kasinti da vardi ama sut kesigi gibi seyler gelmisti. Gebelik hormonu salgilanmaya baslayinca da olabilirmis bazi kisilerde. Cunku bn ilk hamileligimle yasadim mantari nasil bsey oldugunu bilmezdim☺☺
Dollenmeden 14 gun sonra hcg salgilaniyo diye biliyorumNe zamana belli olur peki geç döllenmeyse her an adet olcam diye korkuyorum
İnşallah ikimizin de geç döllenme olmuşturKızlar bende ekim ayında aşılama oldum malesef tutmadı 10 aralık 'ta adet tarihim bugün 5gun gecikti dün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı acaba erkenmi yaptım benimde geç dollenmemi oldu offf beklemek çok zor rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?