- Konu Sahibi ceydaberry
saglık ocagında yaptırma. özel bı poliklinikte yaptır kan testini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk kez duyuyorum böyle birşeyi?, hasta hakları diye birşey var, reşitse de bu böyle mi ki? enteresanmış.
evet canım böyle ne yazıkki kadının birinin babasını arayıp müjde torununuz olucak diye bizim ülkemizde
bunun adı ileri demokrasi
hamilelk varsa düğünü mart gibi yaprsınız ne olacak ki. nişanlıymışsnz sonuçta. sakın aldırmayın
Cevap yazan herkese çok teşekkür ediyorum, son sayfaları şimdi okuyabilme şansı buldum.
Bugün müsait olduğumda eczaneden 2 farklı test daha aldım.
bir tanesi yine ilk yaptığım gibi hassas olan testlerden, days in comfort gibi bir markası var.
diğeri de 5 liralık olanlardan, damlacıkla yapılanlardan.
ikisini de yaptım, sonuç negatif çıktı. ikinci çizgiden hiç tık yoktu, bembeyazdı o yer hep. yani toplam 3 test yapmış oldum, üçü de farklı markanın. biraz içim rahatladı açıkcası, bir şey olsa çıkma ihtimali çok daha yüksekti.. çıkmadı.
yine de bir kaç gün bekleyip hala hastalanmazsam kan testi yaptırıcam.
şu sağlık ocağı olayını da söylediğiniz için çok teşekkür ederim. kesinlikle özel bir sağlık merkezinde yaptırırım.
katılıyorum, nişanlınızla evliliği yakın mı düşünüyordunuz? eğer değilse erkene aldırmayı düşünüyoruz derseniz ailelerin tepkisi ne olur? olumlu mu karşılarlar, olumsuz mu yani altında bir sebep ararlar mı?
muhtemelen adetin hamilemiyim acaba korkusundan gecikiyor ben evliyim bu ay 8. gun geciktim hatta bebek var die de sevindim ilk hasta olmaya başladığım gunden beri ilk kez geciktim dr gittim (bu 8 gün içinde hamileyim diye kendimi eyledim) kantestim negatif çıktı akabinde ertesi sabah hastalandım hormonlarımız strese bağlı işliyor en ufak bişey etkiliyor umarım istediğin sonucu alırsın ola ki bebek varsa şahsi düşüncem aldırma ben bi düşük yaşadım bunun acısı bile baskayken bile isteye öldürmek kimbilir nasıldır nasılsa nişanlısınız öne alırsınız gününüzü olur biter Rabbim yardımcın olsun
sen hala kan testı yapmadınmı valla ben yerımde duramıyorum galıba herkesı kendım gıbı sanıyorum :18: merakdan catlardım daha sımdıden adetımı beklıyorum olıyım sonra yumurtalrım olsun sonra catlasın sonra gelsın bebeişler sonra hemen test yapcaam ohoooo ölme eşeeğim ölme
bebek varsa işler bayağı bir karışacak, ama ben de aldırmak istemiyorum. ama gerçekten hamile olmakta istemiyorum. çok korkuyorum.
dediğiniz gibi kafama çok taktım, kendimi hiç bir şeye veremiyorum. düşün düşün içinden çıkamadım, ama kan testinin de sonucundan korktuğum için biraz erteledim ( ya pozitif çıkarsa diye )
şimdi bugün daha rahatladım tabi negatif çıkan sonuçlardan..
buarada çok üzüldüm düşük yaşamanıza. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebekleriniz olur. dualarım sizlerle, tüm bebek isteyenlerle.
hahaha, ne güzel bebek isteğin var, en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah. çok seviniyorum böyle annelik duygusunu içinde yaşayan insanları gördükçe.
yoook, kan testi yerine 2 tane daha eczacı testi yaptım işte :) negatif negatif çok şükür.
herkes bunca uğraşıyor hamile kalmak için, ben de yoktur herhalde bir şey yaa.. o kadar çabuk olan bir şey değil sanırım. yumurtlama döneminde değildim, içime spermler gelmedi, (belki kaçma ihtimaline karşın bu korkum, yoksa dikkatliydik).. ne bileyim. adet gecikmesinin diğer nedenlerine yoğunlaşıp kendimi rahatlatmayı düşünüyorum.
bu arada bir şey daha soracağım, kan testi sabah yapılsa öğlen falan alınıyor mu, yoksa bir gün sonraya mı kalıyor sonuçlar?
en geç 3 saat içinde alabilirsin sonucunu
seni korkutmak istemem ama yumurtlama dönemine pek güvenme geç yumurtlamışta olabilirsin senin ki gerçekten zor bi durum biz hevesliyiz istekliyiz evet hemen olmuyor ama bebeğin böyle talihsizlikle değilde sevinçlerle vakti zamanında gelir inşallah
Biraz fazla gecikmiş ama testler negatif çıkıyorsa çok da paniğe kapılma. Panik yaptıkça daha çok gecikiyor, geciktikçe daha çok panik yapıyorsun. Kısır döngü.. En iyisi kan testi ve kesin sonuç.
Ve de Allah yardımcın olsun, inşallah değilsindir.
ben evliyim fakat okulum bu sene bittiğinden ve çocuk olursa okulu bırakmak zorunda kalırım diyerek geri çekilme yöntemiyle korunmaya çalıştık, bu zaman zarfında 2 kez hamileyim sanıp çok korktum bende aldırmak asla istemediğimden dolayı korku içinde idrar testleri yaptım hep negatif çıktı fakat adet olana kadar o psikolojik durumum değişmedi kan testi yaptırmadım idrar testleride güvenilir bence sadece adet günün bir iki hafta geçmesi gerek ki tam sonuc olsun geç yumurtlamayı falan hesaba katarak düşünürsek yani, bence hamile değilsin stresten dolayı adetin gecikiyor sakin ol diyemem çünkü bende hiç sakin olamadım nerdeyse bir ayı atladım o stresle ikinci ayda adet olabildim çok tuhaf günlerdi, inşallah evlendikten sonra gelir bebişiniz henüz erken ama tabi ki Allah bilir bir canı ne zaman verip ne zaman alacağını...