• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim? Kızlar yardım...

beyzosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
3.014
5.355
108
Merhaba idrar testi negatif çıktı şuan hiç adet belirtim yok leke de yok. Sizce kan testi yaptırmalı mıyım? Yoksa biraz daha bekleyip tekrar idrar testi mi yapayım?

Son düzenleme:
Kızlar biraz detaylı anlatacağım yardımcı olur musunuz? En son 21 Eylülde adet oldum. Eşimle 14 ekimde korunmasız ilişki yaşadık. Bat 23 Ekimdi ama o gün adet olmayınca erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün ayın 30u ve hala adet olmadım 7 gün gecikti. Dün normal gebelik testi yaptım o da negatif çıktı. Ama hiç adet belirtim yok. Normalde düzenliyim en fazla 1-2 gün gecikir. Ve adet olmadan 4-5 gün öncesinden lekelenmelerim ve ağrılarım başlar. Şuan hiç adet belirtim yok leke de yok. Şişkinlik var biraz. Sizce kan testi yaptırmalı mıyım? Yoksa biraz daha bekleyip tekrar idrar testi mi yapayım? Emin olsam söktürmek için soğan maydonoz kürü vs yapacağım ama bebek varsa diye endişeleniyorum. Bana bir akıl verin 😐
Kan verin sonra gebelik yoksa doktora gidin o versin söktürücü ilaç

Kan verin sonra gebelik yoksa doktora gidin o versin söktürücü ilaç
Belirsizlik çok kötü bi şey gerçekten 😔 adet olamamak da çok kötü düzenliyken neden böyle oldu anlamadım. Ekim başında korona geçirdim acaba kullandığım ilaçlar gecikme yapmış olabilir mi sizce?

Belirsizlik çok kötü bi şey gerçekten 😔 adet olamamak da çok kötü düzenliyken neden böyle oldu anlamadım. Ekim başında korona geçirdim acaba kullandığım ilaçlar gecikme yapmış olabilir mi sizce?
Olabilir de olmayabilir de gerçekten yapmanız gereken tek şey kan vermek

Back