Hamile ogretmenler buraya lutfen

Ben haftasonu izne ayrildim 37.haftada pazartesi bebegim dogdu :) calisamaz raporunu vermemistim bile..iznin yanmasi gibi bi durum yok,37ye kadar calistigim 5hafta,kullanamadgm 3hafta ve dogum sonrasi 8 hafta iznin olacak. Hastane yaziyor zaten rapora su tarihe kadar izinli su tarihte calisir diye..korkum ara tatilin eklenmemesiydi ama oyle bisey olmadi,hastane tatile fln bakmiyo ztn direk tarihlere gore yaziyor raporunu ve doktor raporunu esas aliniyor dedi bana okulun memuru..

Bu bize çok iyi moral oldu Allah bebeğinizin ömrünü uzun ve hayırlı etsin

Şükür 37 haftam doldu bugün doktora gidip rapor alıyorum inşallah

Hayırlı olsun bebişiniz öncelikle=) Umarım benim de dediğiniz gibi olur yakmazlar iznimi. Gerçekten bu işlerde bi netlik olmaması çok can sıkıcı. Hastaneyle halledip rapor almak en mantıklısı.

Ayni durumdayiz bende 36+5 te dogum yaptim ama 15 tatili yaniyor idareden oyle dediler iyi arastirin hocam keske yanmasa

Gittin mi Can'ım doktora
canım gittim doktora çarşamba günü ama kontrole değil direk doğuma gittim. benim minik kızım çok dakik çıktı ve tam 40. hafta gelmeye karar verdi
dolayısıyla rapora gerek kalmadı ve sana haber veremedim kusura bakma
sen ne yaptın bu arada senin ufaklıktan ne haber?

2 mart çarşamba günü tam 40. haftamın dolduğu gün bebeğimi kucağıma aldım arkadaşlar şükürler olsun
doğum yapanlara geçmiş olsun yapacakların da şimdiden Allah yardımcısı olsun bir avazda kurtulun inşallah
bu arada 2 hafta tatilim yanmadı kızlar ve toplam 13 hafta iznim var 2 haziran iş başı, raporla kapatmayı düşünüyorum dönemi inşallah

Hayirli olsun hocam sag salim atlattiniz hamileliginizi. insallah darisi bizim basimiza. Zaman daraldikca beklemek daha zor gelir oldu sanki. Normal dogum mu yaptinz hoc bu arada

Şükür 37 haftam doldu bugün doktora gidip rapor alıyorum inşallah
Hocam masallah calistiniz mi 37ye kadar ben hic baslamadim bu donem gozum kesmedi okula gitmeyi 15tatille beraber 30.haftada birakmis gibi oldum yani.. ayaklarim da cok sisiyor zaten zor gelirdi heralde bana. Hayirlisiya bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah

Arkadaslar dogum arkasi izni bittiginde 3 hafta kadar bir acik kaliyor.
Bunu nasil halletmeyi planliyorsunuz?
Rapor falan alabiliyor muyuz?
Yani eylule kadar devam edip eylulde ucretsiz izne ayrilabilir miyiz?

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin hocam.
Raporu 3 haftalik mi aliyorsunuz?
Ne deyip alacaksiniz?
Sonra eylulde ucretsiz izne mi ayrilacaksiniz?
Ay, bilen birini gorunce cok soru sordum :)

Hayirli olsun hocam sag salim atlattiniz hamileliginizi. insallah darisi bizim basimiza. Zaman daraldikca beklemek daha zor gelir oldu sanki. Normal dogum mu yaptinz hoc bu arada
darısı başınıza aynen hocam Allah sağlıklı kurtarsın
ben normal diye gittim 5-6 saat suni sancı çektim açılmam hızlı ilerlemedi maalesef kızımın kalp atışları yavaşladı doktorum doğuma daha 4-5 saat var bebeği riske atamayız dedi sezeryan oldum

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin hocam.
Raporu 3 haftalik mi aliyorsunuz?
Ne deyip alacaksiniz?
Sonra eylulde ucretsiz izne mi ayrilacaksiniz?
Ay, bilen birini gorunce cok soru sordum :)
hocam bende çok emin değilim ama bildiğim kadarıyla 3 hafta rapor almamız için heyet raporu olması lazım ve o biraz zor galiba. sağlık ocağından ya da kendi doktorumuzdan 10 ar günlük rapor alabiliyoruz galiba. o şekilde tamamlamaya çalışacağım. sonrasında da eylülde ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.

Ay hadi insallah darisi bize, saglikla.
Bizim yerimize de opuverin :)

çalıştım hocam.şimdi memleketten annem geldi dinleniyorum.sadece 37.hafta zor geldi okulda.onun dışında rahattım.şu rapor izin olayları zor olmasa çalışmazdım ama

hayırlı olsun hocam,Allah analı babalı büyütsün

Hayirli aksamlar herkese. Benim günüm kesinleşti. Pazartesi günü sabah 8.30da yatisim yapılacak. Öğlende sezeryan olacak insallah.

Ayni durumdayiz bende 36+5 te dogum yaptim ama 15 tatili yaniyor idareden oyle dediler iyi arastirin hocam keske yanmasa

Hocam Ben de yaniyor diye biliyorum ama okuldaki memur doktor NE yazdiysa o gecerlidir bizim icin demisti Ben de kurcalamadim :) 12 hazirana kadar izinliyim oyle yaziyor, insallah bi aksilik olmaz ama yolladim raporu bisey diyen olmadi...

çalıştım hocam.şimdi memleketten annem geldi dinleniyorum.sadece 37.hafta zor geldi okulda.onun dışında rahattım.şu rapor izin olayları zor olmasa çalışmazdım ama
Merhaba bir şey sormak istiyorum. Aylıksız izne doğum izni dahil mi yani çocuk iki yaşındayken direk başlıyor muyuz . Yoksa doğum iznini mi takip ediyor. Teyzem geçen yıl martta ayrıldı. Yani daha bir yıl olmuş oldu. 2017 martta mı başlaması gerekir daha erken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…