• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Merhaba bir şey sormak istiyorum. Aylıksız izne doğum izni dahil mi yani çocuk iki yaşındayken direk başlıyor muyuz . Yoksa doğum iznini mi takip ediyor. Teyzem geçen yıl martta ayrıldı. Yani daha bir yıl olmuş oldu. 2017 martta mı başlaması gerekir daha erken mi
hocam doğum izninin bitmesinin ardından aylıksız izne ayrıldı arkadaşım.ayrıldığı günden 2 yıl sonra da başladı

Kizlar merhaba bende 11 martta dogum yaptim ve ara tatili de dogum iznine eklediler ama haberiniz olsun hastaneden aldiginiz raporda yazsin tarih bizimki o sekilde kabul edildi hastane eklmezse rapora tarihi kabul edilmiyormus.. Herkese hayirli dogumlar

Kizlar merhaba bende 11 martta dogum yaptim ve ara tatili de dogum iznine eklediler ama haberiniz olsun hastaneden aldiginiz raporda yazsin tarih bizimki o sekilde kabul edildi hastane eklmezse rapora tarihi kabul edilmiyormus.. Herkese hayirli dogumlar
Hocam benim aktarilmadi 15 tatilim yaniyor gozukuyor kabul etmedi okul bana detayli anlatirmisiniz nasil yapacgim 32.haftam 21 ocakta doldu calisabilir raporu aldim 15 subatta izne ayrildim 22 subatta dogum yaptim

Hocam benim aktarilmadi 15 tatilim yaniyor gozukuyor kabul etmedi okul bana detayli anlatirmisiniz nasil yapacgim 32.haftam 21 ocakta doldu calisabilir raporu aldim 15 subatta izne ayrildim 22 subatta dogum yaptim
Mebi aradim 15 tatili aktarilmiyor bununla ilgili hukum var haberiniz olsun arkadslar hastane raporda verse sayilmayacak rapor haklarinizi tarihleri donemi kapatmak icin ona gore ayarlayin

[QUOVadim nnlcy, post: 45702708, member: 235622"]Eveet yok mu dogum yapan meslektaşlarım kimseden ses cikmiyor[/QUOTE]
Ben varim canim :) 14 martta doğum yaptim.bugün 17.20de bir haftamiz bitiyor. Okula iS göremez raporumu ve doğum raporumu yolladim. 27mayis göreve başlama tarihim görünüyor.

[QUOVadim nnlcy, post: 45702708, member: 235622"]Eveet yok mu dogum yapan meslektaşlarım kimseden ses cikmiyor
Ben varim canim :) 14 martta doğum yaptim.bugün 17.20de bir haftamiz bitiyor. Okula iS göremez raporumu ve doğum raporumu yolladim. 27mayis göreve başlama tarihim görünüyor.[/QUOTE]
Hayirli olsun hocam darisi bize insallah:KK46:..son gunler hiç gecmiyormus, ayi tükettim su son 10gunde kaldim resmen:KK15:

cnnlcy cnnlcy son günler gerçekten geçmiyor gibi . benimkinin ggünü belli olduğu halde zzaman durmuş gibiydi. Dogumdan sonrada zaman yetmiyor :) nezsman nasil geçti bir hafta anlsmadim . Bir yanda oğlum bir yanda minik kizim. Allahtan annem yanimda

Herkese merhaba ben dé katılmak istedim bu topige ;) doğum iznini 32 . Haftayı dört gözle bekliyorum;)

vorones vorones az kalmiş 32. Haftana. Hayirli olsun bu arada cinsiyeti bellimi
Oğlum olacak inşallah;) evet az kaldı 1. Yaziliları yapıp bırakcam
. Ya bişi sorcam doğumdan sonra dağıtacak hediyeler çikolata vs. Neler yaptınız. Bu topicte herkesler hazırlamıştır şimdi. ;)

[QUOThacmi orones, post: 45725806, member: 566866"]Oğlum olacak inşallah:KK66: evet az kaldı 1. Yaziliları yapıp bırakcam
. Ya bişi sorcam doğumdan sonra dağıtacak hediyeler çikolata vs. Neler yaptınız. Bu topicte herkesler hazırlamıştır şimdi. :KK66:[/QUOTE]

Ben haci şeriften cikolata yaptirdim ustune adini dogum tarihini yaziyorlar. Birde suslu cerceve yaptirdim.

[QUOThacmi orones, post: 45725806, member: 566866"]Oğlum olacak inşallah:KK66: evet az kaldı 1. Yaziliları yapıp bırakcam
. Ya bişi sorcam doğumdan sonra dağıtacak hediyeler çikolata vs. Neler yaptınız. Bu topicte herkesler hazırlamıştır şimdi. :KK66:

Ben haci şeriften cikolata yaptirdim ustune adini dogum tarihini yaziyorlar. Birde suslu cerceve yaptirdim.[/QUOTE]
Evet onu düşündüm. Bu kese içindeki badem şekeri ile olan hoşuma gitti. Foto paylasirsa yaptıran arkadaşalar
Şöyle anı si kalabilecek hediyelik dağıtmak da istiyorm

interne: 45728071 .!.:
Ben haci şeriften cikolatgurubunda .Keçeden cokm ustune adini dogum tarihini yaziyorlar. Birde suslu cerceve yaptirdim.
Evet onu düşündüm. Bu kese içindeki badem şekeri ile olan hoşuma gitti. Foto paylasirsa yaptıran arkadaşalar
Şöyle anı si kalabilecek hediyelik dağıtmak da istiyorm[/QUOTE]
Çok güzel şeyler hazirlayan aarkadaşlar vardi bizim mart anneleri gurubunda. Keceden çok güzel magnetler yaptilar.

Arkadaslar merhaba eylul atamasayim aday ogretmenim yani . 8 mayis bitiyor dogum iznim. Doguda calisiuorum gidemicem galiba rapor alsam sikinti olur mu heyey aalabilirmiyim ki ankarada var mi bildiginiz

Merhaba arkadaşlar 1 Nisan'da doğum Yaptım.17 Haziran'da okula dönüyorum.Karne günü okula giderim Seminer dönemini de raporla kapatırım diye düşünüyorum.inşallh rapor alabilirim.Doğumdan sonra aldığım raporu okula yollamadım onu yollamam gerekiyor öyleyse bir an önce

Back