• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Arkadaslar merhaba,
Ucretli iznim 25 mayista bitiyor.
Mayis ayinin maasindan 10 gun calismis gorunecegim.
Maasin calismadigimiz gun kadarini iade etmeliymisiz bu durumda, bir bilgim yok, ne yapmaliyim, nerden yapmaliyim?

Bir de ucretsiz izne nasil ayrilabilirim?
Dilekce mi yaziyorum?
Ne zaman okula vermeliyim?

Cok sordum ama bi yardimci olunabilirse minettar kalirim.
Bebeciklerinizi opuyorum :)

Arkadaslar merhaba,
Ucretli iznim 25 mayista bitiyor.
Mayis ayinin maasindan 10 gun calismis gorunecegim.
Maasin calismadigimiz gun kadarini iade etmeliymisiz bu durumda, bir bilgim yok, ne yapmaliyim, nerden yapmaliyim?

Bir de ucretsiz izne nasil ayrilabilirim?
Dilekce mi yaziyorum?
Ne zaman okula vermeliyim?

Cok sordum ama bi yardimci olunabilirse minettar kalirim.
Bebeciklerinizi opuyorum :)

25 mayistan itibaren mi ayrilacaksiniz ucretsiz izine? O zaman 15 mayista aldiginiz maastan bir kismini iade etmeniz gerekiyor.

Memurlar maaslarini pesin aldigi icin 15 mayista aldiginiz maas 15 hazirana kadar ki calistiginiz ayin maasi. 25 inde ucretsiz izine ayrilirsaniz 15 hazirana kadar olan kismi calismayacaginiz icin sizden geri yatirmaniz istenecek.

Okulunuzun memuruna bodro gelecek ne kadarini geri yatirmaniz gerektiginize dair. Memur sizi arayacak sizde gidip mal mudurlugune yatiracaksiniz.

Bende yeni ayrildim ucretsiz izine. Bana memur boyle anlatti.

Dilekce yazmanin gerekiyor ama dilekceyi onceden yazmaniz lazim hatta hemen yazin.

Okulunuzla irtibata gecin nasil olmasi gerektigini anlatirlar size.

25 mayistan itibaren mi ayrilacaksiniz ucretsiz izine? O zaman 15 mayista aldiginiz maastan bir kismini iade etmeniz gerekiyor.

Memurlar maaslarini pesin aldigi icin 15 mayista aldiginiz maas 15 hazirana kadar ki calistiginiz ayin maasi. 25 inde ucretsiz izine ayrilirsaniz 15 hazirana kadar olan kismi calismayacaginiz icin sizden geri yatirmaniz istenecek.

Okulunuzun memuruna bodro gelecek ne kadarini geri yatirmaniz gerektiginize dair. Memur sizi arayacak sizde gidip mal mudurlugune yatiracaksiniz.

Bende yeni ayrildim ucretsiz izine. Bana memur boyle anlatti.

Dilekce yazmanin gerekiyor ama dilekceyi onceden yazmaniz lazim hatta hemen yazin.

Okulunuzla irtibata gecin nasil olmasi gerektigini anlatirlar size.

Tesekkur ederim hocam.
O zaman yarin hemen idareyle konusayim.
Bu arada izniniz ve bebeginiz hayirli olsun :)
Operim mis kokuluyu.

merhabalar arkadaşlar nasılsınız? bebişler nasıl?
perşembe günü doğum iznim bitiyor maalesef ve dönemi kapatmak için rapor almam lazım.
alan var mı aranızda kolay alınabiliyor mu? ya da heyet raporu almak için neler yapmak lazım?

Arkadaşlar merhaba,
Doğum izni dönüş tarihi sizlere nasıl tebliğ edildi sözlü mü yoksa mebbisten mi takip ettiniz? Benim hastahane raporunda 21 haziran yazıyor ama buna ara tatil dahil. Ara tatil sayılmazsa ki buna kim karar verexek bilmiyorum dönüş 8 haziran oluyor. Okuldan da ses çıkmadı. Mebbise dw işlenmemiş. Ne yapmalıyım bu durumda? Sizlerin izinlerde ara tatiller ne oldu?

Hocalarım ben son atamalarda atandım o yüzden pek bilmiyorum bu işleri. 16 mayısta doğum iznine ayrıldım. Ücretli izinde maaş nasıl oluyor? Normal banka hesabıma çalışıyormuş gibi maaş mı yatacak yoksa doğum iznim bitince 16 haftalık maaşı toplu olarak başka bir bankadan mi alacağım? Bir de maaş tam mı yatıyor yoksa 3te2si mi?

Hocalarım ben son atamalarda atandım o yüzden pek bilmiyorum bu işleri. 16 mayısta doğum iznine ayrıldım. Ücretli izinde maaş nasıl oluyor? Normal banka hesabıma çalışıyormuş gibi maaş mı yatacak yoksa doğum iznim bitince 16 haftalık maaşı toplu olarak başka bir bankadan mi alacağım? Bir de maaş tam mı yatıyor yoksa 3te2si mi?
Tam maas yatiyor aylik olarak her zamanki gibi

merhabalar arkadaşlar nasılsınız? bebişler nasıl?
perşembe günü doğum iznim bitiyor maalesef ve dönemi kapatmak için rapor almam lazım.
alan var mı aranızda kolay alınabiliyor mu? ya da heyet raporu almak için neler yapmak lazım?

Canim rapor isi cok zor. Ben çok zorladim heyet bulamadim :(

Kızlar merhaba, ben de mart annesi olacağım kısmetse. Kimse mayıs haziran ayını nasıl kapattığını yazmamış. Kendi doktoruyla 10'ar günlük rapor için anlaşan var mı? Heyet raporu zaten olmaz, doktorların ilk söyleyeceğişey 'ilk çocuk doğuran sen misin' olacak eminim.

Yani ücretli izniniz bittikten sonra dönemi kapatmak için ne yaptınız?

Kızlar merhaba, ben de mart annesi olacağım kısmetse. Kimse mayıs haziran ayını nasıl kapattığını yazmamış. Kendi doktoruyla 10'ar günlük rapor için anlaşan var mı? Heyet raporu zaten olmaz, doktorların ilk söyleyeceğişey 'ilk çocuk doğuran sen misin' olacak eminim.

Yani ücretli izniniz bittikten sonra dönemi kapatmak için ne yaptınız?
Bende Mart annesi olacağım inşallah canim ankara da ozel hastaneler 45 gunluk parayla heyet veriyorlardi istanbul a tasindik burada durum nedir bilmiyorum bende ikinci donem çalışmayi düşünmüyorum haberleselim

Aynen haberleşelim, vakti gelince doktoru raporu paslaşırız:)

Ben kuşadasın da doğum yapacağım ancak eşim ankaralı. Şimdi kocaeli de oldugum için doktorum belli değil. Çalışılan ilden farklı bir ilden alınan heyet raporu kabul ediliyor mu okullarda? Merak ettim.

Kizlar merhaba ben mart annesiyim ve simdi 5 aylik olduk cok sukur darisi basiniza.. Ben ozel hastaneye kontrole gidiyordum ve ben iznimin 5 haftasini aktardim ssubat tatiline denk gelen kısım dahildi.. Bu yuzden iznim mayista bitti kalan kisim icin heyet raporu aldim ve cok zor olmadi.. Oncesinde doktoruma anlattim koye gittigimi ve ihtiyacim olani kendisi heyet raporunun uygun oldugunu soyledi ve aldim.. Ucret bile isteseler verin alin bence cunku devletin bu dogum iznini uzatmaya niyeti yok.. Durum bu kizlar merak edenler icin herkese hayirli dogumlar olsun

Ş
Kizlar merhaba ben mart annesiyim ve simdi 5 aylik olduk cok sukur darisi basiniza.. Ben ozel hastaneye kontrole gidiyordum ve ben iznimin 5 haftasini aktardim ssubat tatiline denk gelen kısım dahildi.. Bu yuzden iznim mayista bitti kalan kisim icin heyet raporu aldim ve cok zor olmadi.. Oncesinde doktoruma anlattim koye gittigimi ve ihtiyacim olani kendisi heyet raporunun uygun oldugunu soyledi ve aldim.. Ucret bile isteseler verin alin bence cunku devletin bu dogum iznini uzatmaya niyeti yok.. Durum bu kizlar merak edenler icin herkese hayirli dogumlar olsun

Şubat kısmında zorluk çıkarırlar diye korkuyorum ben de. Şanslısınız. Umarım benim de öyle olur, çünkü ben de 3 hafta kalana kadar çalışma taraftarıyım bir sorun çıkmazsa. 5 haftayı dpgumdan sonrasına aktarmak istiyorum.

KiZlar ücretsiz izin almak icin Nasıl bir yol izleniyor biliyor musunuz? Eylulde kurban Bayram'ından sonra ücretsiz izne ayrılmayı dusunuyorum da..

KiZlar ücretsiz izin almak icin Nasıl bir yol izleniyor biliyor musunuz? Eylulde kurban Bayram'ından sonra ücretsiz izne ayrılmayı dusunuyorum da..

Okulunuza dogum nedeniyle ucretsiz izine ayrilmak istediginize dair dilekce yazmaniz gerekiyor.

En az 20 25 gun onceden yazin ki dilekceyi memur bodronuzu ona gore duzenlesin ve maas yatmasin. Gec kalirsaniz maas yatar. Sonrada o maasi sizden geri isterler. Bir suru evrak isinden sonra mal mudurlugune parayi geri yatirmakla ugrasirsiniz.

Ohal nedeniyle ucresiz izin veriyorlar mi butun izinler kaldirildi? Bu arada ben de haziranda heyet raporuyla tamamladim

selam. bende Mart'ta doğum yapıcam inşallah ve bir şekilde heyet raporuyla dnemi kapatmak istiyorum. tanıdığı olanlar gayet kolay hallediyor rapor meselesini gördüğüm kadarıyla.

Back