- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
- 103
- Konu Sahibi Kubis45001
-
yok hocam ek ders bir önceki ayındır zatenArkadaslar, ucretli izinďe ek ders ucreti yatirilir mi?
Benim iznimin basladigi gun ek ders yatmis.
Bu bir sorun mu?
yok hocam ek ders bir önceki ayındır zaten
bu ay ocak ayının ekdersini almışsin canım. Şubat ayı ekdersi Mart başında yatar. Sen onu alamayacaksin izinde olduğun içinHocam ben bu hafta ucretli izne ayrildim.
Raporu okula verdim.
Raporu versigim gun bana ek ders yatmis.
Bu subatin ek dersi degil mi?
Ben subatta calismayacagim.
Eger dediginiz gibiyse ne kaa guzel ama sonra maliyeyle ugrasmak istemem.
Hocam hesaplanan ek ders bir ay öncesinin oluyor.Yani ocak ayınınHocam ben bu hafta ucretli izne ayrildim.
Raporu okula verdim.
Raporu versigim gun bana ek ders yatmis.
Bu subatin ek dersi degil mi?
Ben subatta calismayacagim.
Eger dediginiz gibiyse ne kaa guzel ama sonra maliyeyle ugrasmak istemem.
Ben 2. donem okulda olmayacagim ya hocam, o yuzden endise ettim.bu ay ocak ayının ekdersini almışsin canım. Şubat ayı ekdersi Mart başında yatar. Sen onu alamayacaksin izinde olduğun için
Hocam hesaplanan ek ders bir ay öncesinin oluyor.Yani ocak ayının
Sağ ol canım düşünmen yeter :) Ben de senle aynı durumdayim. İkinci dönem gitmiyorum. ekdersi bekliyorum dört gözle.daha yatmadi bebisin eksikleri var onları tamamlıycam :)Ben 2. donem okulda olmayacagim ya hocam, o yuzden endise ettim.
Durduk yere ugrasamam diye.
Icimi rahatlattiniz tesekkur ederim, ek dersimle size bir cay ismarlayayim yegenime de :)
içmiş kadar oldum hocam,çok naziksinizHani ocak ayinin daha basindayiz ya ve ben 2. donem okulda olmayacagim ya hocam, o yuzden dedim, calismayacagim donemin ek dersini almis mi olacagim diye sasirdim.
Ben biraz acemiyim de :)
Hadi o zaman size de bir kahve ismarlayayim, yegenime de :)
hayırlı olsun hocam,dua edin benim için de çalışmak zor olmasınMerhaba arkadaşlar. Ben dun raporumu aldim. İkinci donem hic gitmiycem. Çok şükür evime esime ogluma kavustum. Sonda kalan acigi şimdiden düşünmek istemiyorum. Bir şekilde halledilir inşallah.
[İnşallah zailatunfailun, post: 45039844, member: 706175"]hayırlı olsun hocam,dua edin benim için de çalışmak zor olmasın
[QUOTVadim :)dybug6, post: 45040929, member: 585670"]Aramizda aday ogretmen var mi arkadSlar
Canım çalışamaz raporunu tam olarak kaçta aldın. Ben pzt 32+4 de gideceğim bi sorun olur mu? Izinden kaybımız olur mu[/QUOTE]Ben varim :)
Canım çalışamaz raporunu tam olarak kaçta aldın. Ben pzt 32+4 de gideceğim bi sorun olur mu? Izinden kaybımız olur mu[/QUOTE]Ben varim :)
işlerine post: 45048462 .!.:Hadi yaa insallah ben de sorunsuz hallederim. Yani sonucta vermicek degil ya mecbur calisamaz raporunu vermek zorunda cumartesi pazara denk gelenler pzt gidiyor mecbur bizim de bi iki gunden ne olacak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?