Hamile ogretmenler buraya lutfen

Hocam ben bu hafta ucretli izne ayrildim.
Raporu okula verdim.
Raporu versigim gun bana ek ders yatmis.
Bu subatin ek dersi degil mi?
Ben subatta calismayacagim.

Eger dediginiz gibiyse ne kaa guzel ama sonra maliyeyle ugrasmak istemem.
bu ay ocak ayının ekdersini almışsin canım. Şubat ayı ekdersi Mart başında yatar. Sen onu alamayacaksin izinde olduğun için

Hocam ben bu hafta ucretli izne ayrildim.
Raporu okula verdim.
Raporu versigim gun bana ek ders yatmis.
Bu subatin ek dersi degil mi?
Ben subatta calismayacagim.

Eger dediginiz gibiyse ne kaa guzel ama sonra maliyeyle ugrasmak istemem.
Hocam hesaplanan ek ders bir ay öncesinin oluyor.Yani ocak ayının

bu ay ocak ayının ekdersini almışsin canım. Şubat ayı ekdersi Mart başında yatar. Sen onu alamayacaksin izinde olduğun için
Ben 2. donem okulda olmayacagim ya hocam, o yuzden endise ettim.
Durduk yere ugrasamam diye.
Icimi rahatlattiniz tesekkur ederim, ek dersimle size bir cay ismarlayayim yegenime de :)

Hocam hesaplanan ek ders bir ay öncesinin oluyor.Yani ocak ayının

Hani ocak ayinin daha basindayiz ya ve ben 2. donem okulda olmayacagim ya hocam, o yuzden dedim, calismayacagim donemin ek dersini almis mi olacagim diye sasirdim.
Ben biraz acemiyim de :)
Hadi o zaman size de bir kahve ismarlayayim, yegenime de :)

Ben 2. donem okulda olmayacagim ya hocam, o yuzden endise ettim.
Durduk yere ugrasamam diye.
Icimi rahatlattiniz tesekkur ederim, ek dersimle size bir cay ismarlayayim yegenime de :)
Sağ ol canım düşünmen yeter :) Ben de senle aynı durumdayim. İkinci dönem gitmiyorum. ekdersi bekliyorum dört gözle.daha yatmadi bebisin eksikleri var onları tamamlıycam :)

Hani ocak ayinin daha basindayiz ya ve ben 2. donem okulda olmayacagim ya hocam, o yuzden dedim, calismayacagim donemin ek dersini almis mi olacagim diye sasirdim.
Ben biraz acemiyim de :)
Hadi o zaman size de bir kahve ismarlayayim, yegenime de :)
içmiş kadar oldum hocam,çok naziksiniz

Merhaba arkadaşlar. Ben dun raporumu aldim. İkinci donem hic gitmiycem. Çok şükür evime esime ogluma kavustum. Sonda kalan acigi şimdiden düşünmek istemiyorum. Bir şekilde halledilir inşallah.

Merhaba arkadaşlar. Ben dun raporumu aldim. İkinci donem hic gitmiycem. Çok şükür evime esime ogluma kavustum. Sonda kalan acigi şimdiden düşünmek istemiyorum. Bir şekilde halledilir inşallah.
hayırlı olsun hocam,dua edin benim için de çalışmak zor olmasın

[İnşallah zailatunfailun, post: 45039844, member: 706175"]hayırlı olsun hocam,dua edin benim için de çalışmak zor olmasın [/QUOTE]

İnsallah Kolaylıkla su gibi geçer calisacagin gunler. Bende ailemin yaninda olsam iki hafta daha disimi sıkardım. Sondaki açikla ugrasmak daha zor ama nasip artik. Allah yardimcin olsun

[QUOTVadim :)dybug6, post: 45040929, member: 585670"]Aramizda aday ogretmen var mi arkadSlar[/QUOTE]

Ben varim :)

[İnşallah zailatunfailun, post: 45039844, member: 706175"]hayırlı olsun hocam,dua edin benim için de çalışmak zor olmasın

İnsallah Kolaylıkla su gibi geçer calisacagin gunler. Bende ailemin yaninda olsam iki hafta daha disimi sıkardım. Sondaki açikla ugrasmak daha zor ama nasip artik. Allah yardimcin olsun[/QUOTE]
sağolun hocam.ben de şehir dışındayım.ailem türkiyenin diğer ucunda resmen ne zaman çağırayım yanıma kararsızım

[QUOTVadim :)dybug6, post: 45040929, member: 585670"]Aramizda aday ogretmen var mi arkadSlar

Ben varim :)[/QUOTE]
Canım çalışamaz raporunu tam olarak kaçta aldın. Ben pzt 32+4 de gideceğim bi sorun olur mu? Izinden kaybımız olur mu

Canım çalışamaz raporunu tam olarak kaçta aldın. Ben pzt 32+4 de gideceğim bi sorun olur mu? Izinden kaybımız olur mu[/QUOTE]

Bende 32+4te gittim doktor çok mırın kırın etti 33tesin sıkıntı olur sorusturma olur falan dedi ama 32haftalik gebelik yazdi sonunda. Normalde 32+0da gitmek gerekiyor.

Canım çalışamaz raporunu tam olarak kaçta aldın. Ben pzt 32+4 de gideceğim bi sorun olur mu? Izinden kaybımız olur mu[/QUOTE]
Bende yarin 32+5 te gidecegim calisamaz raporu almaya doktor once olmaz demisti denetleme oluyr filan die sonra kabul etti skinti olmaz insalah

Hadi yaa insallah ben de sorunsuz hallederim. Yani sonucta vermicek degil ya mecbur calisamaz raporunu vermek zorunda cumartesi pazara denk gelenler pzt gidiyor mecbur bizim de bi iki gunden ne olacak ki

işlerine post: 45048462 .!.:
Hadi yaa insallah ben de sorunsuz hallederim. Yani sonucta vermicek degil ya mecbur calisamaz raporunu vermek zorunda cumartesi pazara denk gelenler pzt gidiyor mecbur bizim de bi iki gunden ne olacak ki

Canim islerine gelse tanidik olsa hic sıkıntı yapmıyorlar. Dediğin gibi mecbur verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…