Hamile ogretmenler buraya lutfen

yeni ders programı hazırlamak istemiyor belki

olabilir aslında :)

öğretmenı düşünseler ya bu denli..bu hamile kadın evde tek başına nasıl duracak..durabilecek mi?? ne bıleyım hocam garip geliyor..

çocuklar öğretmenine zaten alışmış..aynı düzenle bıkaç hafta daha yenı dönemde çalışsalar fena mı? illa ilk günden yenı öğretmen mı gelmeli pat dıye..

bayan olmak,çalışan olmak,hamile olmak zor ya :)

haklısnız hocam :) bir de bunun iş bilmeyen idarecileri var.ücretli öğretmeni sonradan bulup ayarlamak zor oluyormuş,dersler boş geçebilirmiş bir süre onu istemiyorlar.

haklısnız hocam :) bir de bunun iş bilmeyen idarecileri var.ücretli öğretmeni sonradan bulup ayarlamak zor oluyormuş,dersler boş geçebilirmiş bir süre onu istemiyorlar.

idarecilik zor olabilir ama benim kadrom oradaysa,devlette bellı bır süre çalıştırmayı göze almışsa hamile bayanı,son güne kadar o hakkı kullanırım..

tıp bunu istiyor,devlet bunu onaylıyor müdür der giderim napiim

aynen ben de bugün müdürle konuştum. benden hem çalışabilir raporu istedi hem de raporda 5 haftayı aktarmamı bildirmemi istedi.bir de 37de çalışamaz götürecekmişim

Ayni seyleri benim mudurmde soyledi benim haziran tumunu rapor almam gerekiyor

Kizlar 32.haftada calisabilir raporu alsam sonra saglik ocagindan Rapor yazdirsam 2,hafta okula gitmesem o iki haftayi aktarabiliyormuyum .bugun okuldaki hocalar oyle yap dediler de .

gerekçe ne hocam??

bnden de istediler bunu..ben kabul etmedim.. çalışabilecek gücüm varsa ve sonrasında raporla ya da hatırla gönülle uğraşacağıma mevzuat neyse onu yaşarım dedım..
Ogrencilerin dönem ortasi ogretmen degistirmesini istemediler. Bide dönem başından ogretmen ayarlamak icin. Ben de 3hafta calismicak olsam kabul etmezdim. Ogrencileri düşünerek kabul ettim.

Hocam raporlarda ne yazıkki aktarilamiyor diye biliyorum fiilen calismadigimiz için

kızlar ben de son durumdan bahsedeyim. geçen cumartesi 32. haftamı doldurdum. çalışabilir raporu aldım 37 ye kadar. Okula yolladım. Ama 37 ye kadar gitmeyeceğim.okul açılınca yani 34 haftalık olunca doktorumdan çalışamaz raporu alacağım. yani ara tatil diye raporun kabul edilmemesi ya da maaş alamama gibi bir durum yok

peki canım niye değiştirdin fikrini zorlanıyor musun artık

peki canım niye değiştirdin fikrini zorlanıyor musun artık

yok canım fikrimi değiştirmedim. zaten okul açılınca çalışmayı düşünmüyordum.evet artık çok yoruluyorum. bir de bebek dönmüş oldugu için kasıklarıma baskı oluyor. Doktor biz 37 ye kadar verelim sen istediğin zaman gel iznini al dedi. tamam dedim. yoksa ben iki haftalık isteyecektim zaten çalışabilir raporu. hani ara tatil boşa gitmesin diye

haklısn o zaman canım.ben de perşembe günü çalışabilir alacağım ama şüpheliyim çalışabileceğimden kasıklarımda ağrı var şimdiden

haklısn o zaman canım.ben de perşembe günü çalışabilir alacağım ama şüpheliyim çalışabileceğimden kasıklarımda ağrı var şimdiden
senden ve bebekten önemli değil canım kendini iyi hissetmezsen gitme ben rahat olmayacagimi için hiç başlamayı düşünmüyorum

senden ve bebekten önemli değil canım kendini iyi hissetmezsen gitme ben rahat olmayacagimi için hiç başlamayı düşünmüyorum
canım eğer 2 marta kadar çalışmazsam 19 mayısta tekrar işe başlamam lazım.bu bebek için daha zor olur benim burada rapor almam çok zor

ben de 8 şubatta 35. haftada olucam ama gitmicem çalışabilir raporum oldugu halde bu yüzden tekrar calisamaz raporu almaya gerek var mi idareme söyledim bahsetmedi boyle biseyden direk gitmicem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…