• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Aslinda evde kalinca insan hastalik hastasi oluyo dogru soyluyorsun ama bende 25saat ders çok yorar beni. Tenefuste bile dinlenmeye vakit bulamiyorum. O zaman daha da zor olur

yoruluyorsan boşver çalışmayı..yazık canına..

ben de aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. bu haftasonu 32. hafta doluyor. ara tatil için iki haftalık çalışabilir raporu alıcam 8 şubatta da doğum öncesi almayı düşüyorum. valla 37 ye kadar çalışacak arkadaşları tebrik ediyorum.bebiş kasıklarıma cok baskı yapmaya başladı. havalar da buz gibi. gitmeyi hiç gözüm yemiyor. ayakta biraz dursam belim agrıyor :KK43: bu arada ben de konuşacağım doktorla açık açık. çünkü haziranın başında iznim bitiyor. senin doktor rapor verecek mi ? anlaştın mı? bir de kaç hafta verecek ?
Aynen bel degil de bacak kasik agrisi cok ouyor benim de ayakta durmadanda olmuyor ki bu is. Hocam haziran komple bosta kaliyor raporu da kimseye sormadim acikcasi ama verirler heralde☺, alan arkadaslar oluyor. Tatil icin calisabilir raporunuzu idare kabul edecek mi, arkadasim agustosta dogum yapti ne oncesi ne somrasni kullanabildi ekim de bitti butun izinleri, fiilen bir calisma olmadigi icin kabul etmemişler

doktora yazdım bakalım whatsaptan adam ne diyecek?3 şubatta geleyim dedim31+6 oluyor tam o gün.hocam rapor izin ayarlayabiliyorsanız 1 gün bile beklemeyin derim
Rapor ayarlanir,bir sekilde de eylül de de baslamayi dusunmedigim icin orda da lazim olacak, kullanıp bitirmek istemedim ama cok zora da gelemiyorum ben sinirim bozuluyor o da bebegi etkiler diye korkuyorum. En kotu ucretsiz izin hakkimiz var omu kullanirim artik dedim

Aynen bel degil de bacak kasik agrisi cok ouyor benim de ayakta durmadanda olmuyor ki bu is. Hocam haziran komple bosta kaliyor raporu da kimseye sormadim acikcasi ama verirler heralde☺, alan arkadaslar oluyor. Tatil icin calisabilir raporunuzu idare kabul edecek mi, arkadasim agustosta dogum yapti ne oncesi ne somrasni kullanabildi ekim de bitti butun izinleri, fiilen bir calisma olmadigi icin kabul etmemişler
Hocam izin konulari idareden idareye degisiyor. Normalde nobetten 24haftada muaf oluyoruz. Ama ben 15.haftamda doktordan rapor aldim idareye verdim o haftadan bu yana nöbet tutmuyorum. Ama bazı idareciler bunu kabul etmiyor

canım bizim idare bir problem olmayacağını söyledi. hatta ilçe milli eğitim özlük bölümünü aradım ben. ordan da sorun olacağına dair bir şey söylenmedi. arkadasın dediği gibi sanırım idareden idareye değişiyor. hatta müdür yardımcısı biz çalışıyor görünüyoruz maaşımızı almaya devam ediyoruz falan demişti

Ben rapor falan vermedim nöbette hiç tutmadım 15.haftamdan beridir ihtiyaç olsa tutardım mecbur

Merhaba hocalarım daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Biz izine 31+ da mı yoksa 32+ da mı ayrılmamız gerekiyor.

canım bizim idare bir problem olmayacağını söyledi. hatta ilçe milli eğitim özlük bölümünü aradım ben. ordan da sorun olacağına dair bir şey söylenmedi. arkadasın dediği gibi sanırım idareden idareye değişiyor. hatta müdür yardımcısı biz çalışıyor görünüyoruz maaşımızı almaya devam ediyoruz falan demişti
Sevindim hocam sizin adiniza, insan 1gun bile bosa gitsin istemiyor iznin. Evet bu tip seylerde idare cok önemli sansliymissiniz

Sevindim hocam sizin adiniza, insan 1gun bile bosa gitsin istemiyor iznin. Evet bu tip seylerde idare cok önemli sansliymissiniz

sağ ol canım gerçi daha müdürle konuşmadım müdür yardımcısı söyledi bana. insallah müdürle de sorun çıkmaz

Selamlar,ben bgn çalışabilir raporunu aldım..doğuma 8hafta kalmıştır ,3hafta kalana kadar çalışabilir,5haftalik izin doğum sonrasına aktarılır yazıyor...

Yanlış hesaplama yapmadiysam,ara tatile gelen sure eklenmese bile 1haziranda bitiyor iznim,karneye kadar olan kısmı rapora hallederim inşallah,tatile gelen kısmı da eklerlerse hiç gerek kalmaz rapora...seminer dönemi giderim diye dusunuyorum...
İnşallah kimsenin isminde raporunda bi sorun çıkmaz,dusunmek bile insanı strese sokuyor...

Yanlış hesaplama yapmadiysam,ara tatile gelen sure eklenmese bile 1haziranda bitiyor iznim,karneye kadar olan kısmı rapora hallederim inşallah,tatile gelen kısmı da eklerlerse hiç gerek kalmaz rapora...seminer dönemi giderim diye dusunuyorum...
İnşallah kimsenin isminde raporunda bi sorun çıkmaz,dusunmek bile insanı strese sokuyor...
İns hocam benim idarem de aktarilamaz dedi haziranda artık kapı kapı rapor aramakla geçecek anlaşılan şimdiden stresi sardi

Rapor ayarlanir,bir sekilde de eylül de de baslamayi dusunmedigim icin orda da lazim olacak, kullanıp bitirmek istemedim ama cok zora da gelemiyorum ben sinirim bozuluyor o da bebegi etkiler diye korkuyorum. En kotu ucretsiz izin hakkimiz var omu kullanirim artik dedim
rapor ayarlayabilmeniz güzel hocam,bizde sıkıntı var tanıdık olmayınca :( kredi çekmemiş olsaydık ben de ücretsiz düşünürdüm ama mümkün değil

aynen şimdiden korkuyorum :(

Back