• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Benimde bebeğim donmus ve öyle bi kasiklarimda hissediyorum ki bebegimi yurumekte zorlanıyorum. Aksamlari uyuyamiyorum :KK43:

sorma canım gece sağdan sola dönerken bile kasıklarım ağrıyor. tuvalete kalkmak bir işkence :KK43: bu arada ben de uyuyamıyorum. 11 de yatıyorum mesala gece 2 de kalkıyorum . sonra sabaha kadar uyanığım :KK43:

ben de 8 şubatta 35. haftada olucam ama gitmicem çalışabilir raporum oldugu halde bu yüzden tekrar calisamaz raporu almaya gerek var mi idareme söyledim bahsetmedi boyle biseyden direk gitmicem yani

37 ye kadar almadın mı çalışabilir raporu canım. eğer 37 ye kadar gitmeyeceksen gidip çalışamaz raporu alman gerekir benim bildiğim

sorma canım gece sağdan sola dönerken bile kasıklarım ağrıyor. tuvalete kalkmak bir işkence :KK43: bu arada ben de uyuyamıyorum. 11 de yatıyorum mesala gece 2 de kalkıyorum . sonra sabaha kadar uyanığım :KK43:
bu belirtiler bende d e var.bu yüzden korkuyorum erken mi olacak diye :( rüyalarımda bile doğuruyorum. işin garibi bugün bebeğim karnımı kendi yırtıp çıkıyordu :D

bu belirtiler bende d e var.bu yüzden korkuyorum erken mi olacak diye :KK43: rüyalarımda bile doğuruyorum. işin garibi bugün bebeğim karnımı kendi yırtıp çıkıyordu :KK70:

Ay ilahi çok güldürdün beniii:KK70:Aman normal şekilde gelsinler, karnımızı yırtıp çıkmasınlar :KK70:

Benimde bebeğim donmus ve öyle bi kasiklarimda hissediyorum ki bebegimi yurumekte zorlanıyorum. Aksamlari uyuyamiyorum :KK43:

benımkı döndümü bılmıyorum ama kasıklarda ağırlık var artık..aynı haftadayız sizinle.. haftalar gözümde büyümeye başlayacak..çalışmak oylasa bari beni :)

Merhabalar ... 8 Şubat a kadar yani doguma son 6 hafta kalana kadar çalışabilir raporu aldım. 8 şubatta tekrar doktora gidip izne ayrılabilir raporu alacakmisim. Prosedürü böyleymis. Benim sezeryan olacağı için 6 haftadan önce olacak doğum. Öncesi izinler de doğum sonrasına aktariliyormus

merhaba arkadaşlar :) ben de bugün gidip çalışabilir raporu aldım 37.haftaya yani 3 marta kadar.allah hepimizin yardımcısı olsun artık :KK54:

Merhabalar ... 8 Şubat a kadar yani doguma son 6 hafta kalana kadar çalışabilir raporu aldım. 8 şubatta tekrar doktora gidip izne ayrılabilir raporu alacakmisim. Prosedürü böyleymis. Benim sezeryan olacağı için 6 haftadan önce olacak doğum. Öncesi izinler de doğum sonrasına aktariliyormus[/QUOTE
kızlar 32 de doğum iznine ayrıldık diyelim eğer 35 de falan doğum olursa veya ne bilim 34 36 yani biraz erken olursa bu 8 haftalık doğum öncesinde kullanamadığımız haftalar doğum sonrasına ekleniyor mu*? mesela 35 de doğdu 5 hafta ekleniyor mu yoksa yanıyor mu? ben ekleniyor iye duydum ama farklı yorumlar da var.sonuçta hakkımız değil mi çalışabilir raporu alan biri de 35 de dogruabilir yani

kızlar 32 de doğum iznine ayrıldık diyelim eğer 35 de falan doğum olursa veya ne bilim 34 36 yani biraz erken olursa bu 8 haftalık doğum öncesinde kullanamadığımız haftalar doğum sonrasına ekleniyor mu*? mesela 35 de doğdu 5 hafta ekleniyor mu yoksa yanıyor mu? ben ekleniyor iye duydum ama farklı yorumlar da var.sonuçta hakkımız değil mi çalışabilir raporu alan biri de 35 de dogruabilir yani

evet canım ekleniyormuş ben bugün gittim doktora raporu almak için öğrendim

evet canım ekleniyormuş ben bugün gittim doktora raporu almak için öğrendim
ohh çok şükür benim biraz risk var da sanırım 32 de izne ayrılacağım. işte bebek bilinmez ne zaman gelir ama izin yanıyor falan diye duydum üzülmüştüm. 35 de olsa 5 hafta gelecek o zaman inşallah di mi:))

ohh çok şükür benim biraz risk var da sanırım 32 de izne ayrılacağım. işte bebek bilinmez ne zaman gelir ama izin yanıyor falan diye duydum üzülmüştüm. 35 de olsa 5 hafta gelecek o zaman inşallah di mi:))
aynen canım yönetmelikte de öyle yazıyormuş.erken doğum olma halinde eklenir diye :)

Back