Hamile ogretmenler buraya lutfen

ilçe milli eğitime sordu müdür hocam.ilden ile uygulama değişiyor mu bilemiyorum ama kesin aktarılacak. daha önce aktarmış olanlar da var duyduğum
hocam inşallah öyledir.28inde doktora gideceğim ona göre yazdırırım

valla ben bayağı umutluyum hocamyaz tatilinden farklı değerlendiriliyor şubat tatili
hocam peki ben bu gittiğimde 37 ye kadar çalışabilir yazdıracağım.doğum sonrası izne mi ekleteceğim bunu,onu sonra mı yaptıracağım nasıl olacak?

hocam peki ben bu gittiğimde 37 ye kadar çalışabilir yazdıracağım.doğum sonrası izne mi ekleteceğim bunu,onu sonra mı yaptıracağım nasıl olacak?
hocam sen sadece çalışabilir raporu almak istiyorum de.dr zaten hazırlatıyor.raporda 37 ya kadar çalışabilir 5 hafta doğum sonrasına aktarılabilir falan yazıyo.onlar biliyolar yani. sonra 37.haftadan önce de ayrılmak istersen raporu bozduruyorsun.mesela ben şubatın 8inde de çalışamaz raporu alcam 2.dönem hiç gitmicem

hayırlısı olsun hocam hakkımızda inşallah her şey yolunda gider :)

Kızlar 2.dönem icin müdür bey hic baslama goreve rapor al 3 hafta dedi. Seminer döneminde rapor alacaktim. Dedim raporlarimi bu sene için kullanmak istemiyorum seneye daha lazim olacak dedim. Seminer doneminde biz idare edelim seni sen hic baslama diyolar napcam kararsiz kaldim ya

2.dönem başladığında kaç haftalık olmuş oluyosun canım

kendini iyi hissedersen çalış derim ben. niye gitsinki boşuna rapor hakkın
Canim simdiden çok yoruluyorum o yuzden 33.haftada ayrilmayi dusunuyordum. 33.haftada ayrilirsam 10gün kullancam rapor. Idarenin dedigi gibi yaparsam 15gün kullancam.yani 2.donem toplam 5haftaya ihtiyacim var benim,Esim sen git 3hafta çalış izne ayril. Gerisi seni ilgilendirmez diyor. Kafam cok karisik

merhaba arkadaşlar bol bol dinlenelim tatilde enerji toplayalım özellikle 2.dönem çalışmaya devam edecek olanlar

gerekçe ne hocam??

bnden de istediler bunu..ben kabul etmedim.. çalışabilecek gücüm varsa ve sonrasında raporla ya da hatırla gönülle uğraşacağıma mevzuat neyse onu yaşarım dedım..

gerekçe ne hocam??

bnden de istediler bunu..ben kabul etmedim.. çalışabilecek gücüm varsa ve sonrasında raporla ya da hatırla gönülle uğraşacağıma mevzuat neyse onu yaşarım dedım..
yeni ders programı hazırlamak istemiyor belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…