- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
- 103
- Konu Sahibi Kubis45001
hocam keşke olsa ama yönetmelikte olmaz diyorbenim idare aktarılcak dedi yarıyıl tatili için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hocam keşke olsa ama yönetmelikte olmaz diyorbenim idare aktarılcak dedi yarıyıl tatili için
ilçe milli eğitime sordu müdür hocam.ilden ile uygulama değişiyor mu bilemiyorum ama kesin aktarılacak. daha önce aktarmış olanlar da var duyduğumhocam keşke olsa ama yönetmelikte olmaz diyor
hocam inşallah öyledir.28inde doktora gideceğim ona göre yazdırırımilçe milli eğitime sordu müdür hocam.ilden ile uygulama değişiyor mu bilemiyorum ama kesin aktarılacak. daha önce aktarmış olanlar da var duyduğum
inşallah aktarılır sizinki de hocam çok emin konuştu benim müdür.hocam inşallah öyledir.28inde doktora gideceğim ona göre yazdırırım
11 gün aktarmış olurum böylece.hiç umudum yok amainşallah aktarılır sizinki de hocam çok emin konuştu benim müdür.
valla ben bayağı umutluyum hocamyaz tatilinden farklı değerlendiriliyor şubat tatili11 gün aktarmış olurum böylece.hiç umudum yok ama
hocam peki ben bu gittiğimde 37 ye kadar çalışabilir yazdıracağım.doğum sonrası izne mi ekleteceğim bunu,onu sonra mı yaptıracağım nasıl olacak?valla ben bayağı umutluyum hocamyaz tatilinden farklı değerlendiriliyor şubat tatili
hocam sen sadece çalışabilir raporu almak istiyorum de.dr zaten hazırlatıyor.raporda 37 ya kadar çalışabilir 5 hafta doğum sonrasına aktarılabilir falan yazıyo.onlar biliyolar yani. sonra 37.haftadan önce de ayrılmak istersen raporu bozduruyorsun.mesela ben şubatın 8inde de çalışamaz raporu alcam 2.dönem hiç gitmicemhocam peki ben bu gittiğimde 37 ye kadar çalışabilir yazdıracağım.doğum sonrası izne mi ekleteceğim bunu,onu sonra mı yaptıracağım nasıl olacak?
hayırlısı olsun hocam hakkımızda inşallah her şey yolunda gider :)hocam sen sadece çalışabilir raporu almak istiyorum de.dr zaten hazırlatıyor.raporda 37 ya kadar çalışabilir 5 hafta doğum sonrasına aktarılabilir falan yazıyo.onlar biliyolar yani. sonra 37.haftadan önce de ayrılmak istersen raporu bozduruyorsun.mesela ben şubatın 8inde de çalışamaz raporu alcam 2.dönem hiç gitmicem
2.dönem başladığında kaç haftalık olmuş oluyosun canımKızlar 2.dönem icin müdür bey hic baslama goreve rapor al 3 hafta dedi. Seminer döneminde rapor alacaktim. Dedim raporlarimi bu sene için kullanmak istemiyorum seneye daha lazim olacak dedim. Seminer doneminde biz idare edelim seni sen hic baslama diyolar napcam kararsiz kaldim ya
30+2 haftalik canim.2.dönem başladığında kaç haftalık olmuş oluyosun canım
kendini iyi hissedersen çalış derim ben. niye gitsinki boşuna rapor hakkın30+2 haftalik canim.
Canim simdiden çok yoruluyorum o yuzden 33.haftada ayrilmayi dusunuyordum. 33.haftada ayrilirsam 10gün kullancam rapor. Idarenin dedigi gibi yaparsam 15gün kullancam.yani 2.donem toplam 5haftaya ihtiyacim var benim,Esim sen git 3hafta çalış izne ayril. Gerisi seni ilgilendirmez diyor. Kafam cok karisikkendini iyi hissedersen çalış derim ben. niye gitsinki boşuna rapor hakkın
Kızlar 2.dönem icin müdür bey hic baslama goreve rapor al 3 hafta dedi. Seminer döneminde rapor alacaktim. Dedim raporlarimi bu sene için kullanmak istemiyorum seneye daha lazim olacak dedim. Seminer doneminde biz idare edelim seni sen hic baslama diyolar napcam kararsiz kaldim ya
yeni ders programı hazırlamak istemiyor belkigerekçe ne hocam??
bnden de istediler bunu..ben kabul etmedim.. çalışabilecek gücüm varsa ve sonrasında raporla ya da hatırla gönülle uğraşacağıma mevzuat neyse onu yaşarım dedım..