- 27 Şubat 2011
- 4.831
- 713
- 363
- Konu Sahibi Kubis45001
-
burdan ilgimi çeken yanlıs anlamadıysam ücretsiz izne ayrılan öğretmenin kademe ilerlemesi çalışan öğretmen gibi devam edecek. değil mi hocam?
Merhaba kızlar bende 19nisanda bebisimi kucağıma alacagim. Size bi sorum olacak acaba ben 32.hafta da izne ayrilip seminer doneminde rapor mu kullansam yoksa biraz daha calisip rapor hic almasam mi. Esim diyo. Eylule kalsin raporlarin belki gerek olur diyor. Sizce ne yapayim?
32.haftada ayrilirsam yetmiyo hocam seminer donemi kaliyor. Bende 32den sonra çalışmak istemiyorum, ama raporlarda seneye mi kullanayim kararsizimhocam 19 nisansa rapor almanıza gerek yok ki :S benim 25 mart olma durumunda bile 37.haftaya kadar çalışınca 23 hazirana kadar yetecek,1 hafta rapor yetecek.sizin rapor almadan direk dönem kapanıyor
Yok tehlikem çok şükür ama bu dönem çok calistim. Hem kurs hem ders hic dinlenmedim.Dogumdan önce dinlenmeyi dusunuyorum acikcasi. Rapor sknti olmuyo zaten arkadasim var ama yinede rapor ya seneye gerek olursa diye dusunuyorumgidebildiğiniz kadar gıdın bnce göreve..bı tehlikenız falan yoksa..
bebeğinizlede rapor alabılecekmıyım telaşı olmadan rahat rahat zaman geçirin..
inşallah izin alırsın canım.ya ben anlamıyorum millet çatır çatır alıyor al kız sen de.ben alamıyorum bari sen alvalla canım ben de ne zaman gideceğim konusunda kafam karışmıştı. doktorum 32 yi doldurup gel dedi. bu pazar tam 32 olmuş oluyorum. pazar hastane kapalı diye cumartesi gideceğim.
Sen de şu an 30+5 isen 28 ocakta 32 yi dolduruyorsun. Niye 25 demiş ki. inşallah çalışırsın canım Allah güç versin. Eğer okul açıldığında kendini gidebilecek gibi hissetmezsen de gider alırsın iznini. sen ve bebekten önemli değil ya.
Benim haziranın başı bitiyor iznim. tam beş hafta açığım var. ( 3 hafta okul 2 hafta seminerHem kadın doğumcumla hem de aile hekimimle konuşmayı düşünüyorum. inşallah verirler rapor da haziranı kapatırım
anlıyorum hocam.ya bu izinler hiç birimize yetmiyor32.haftada ayrilirsam yetmiyo hocam seminer donemi kaliyor. Bende 32den sonra çalışmak istemiyorum, ama raporlarda seneye mi kullanayim kararsizim
Evet ya Allahtan 2ay yaza geliyor normal memurlar ne yapiyor ben onu anlamiyorumanlıyorum hocam.ya bu izinler hiç birimize yetmiyor
gerçekten Allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsunEvet ya Allahtan 2ay yaza geliyor normal memurlar ne yapiyor ben onu anlamiyorum
Ben bugun konuştum doktorumla 32.hafta 8 Şubat a denk gelio. 8 şubatta çalışamaz raporu alicam ve izne ayrılcam. Iznim Mayıs sonu bitiyor. Sordum rapor verebilir misiniz 20 gün kadar olur dedi
inşallah izin alırsın canım.ya ben anlamıyorum millet çatır çatır alıyor al kız sen de.ben alamıyorum bari sen alburda dokorlar riske girmek istemiyormuş,daha önceden soruşturma geçirenler olmuş canım sen 32de izne ayrılacaksın heralde.ben mi yanlış hesaplıyorum ki ben şimdi diyelim ki 32den sonra çalışmak istemedim.ne zaman biter iznim?
doğru hesaplamışım o zamanne
yok canım ben 32. hafta dolunca calışabilir raporu alıcam. ara tatilde çalışıyor gibi görünücem. 8 şubatta 34 haftalık oluyorum.o zaman doğum öncesi iznimi alıcam. bu şekilde hesap yaptığımda mayısın 29 unda iznim bitiyor.
Sen 28 ocakta 32 haftalık oluyorsan ve hiç çalışmayıp hemen izne çıkacaksan üzerine 16 hafta sayman lazım. o da kaba bir hesap yapacak olursak 19 mayıs gibi biter senin iznin
Hocam 32 dolunca gitmen gerek nie 31 de gidiyosundoktora yazdım bakalım whatsaptan adam ne diyecek?3 şubatta geleyim dedim31+6 oluyor tam o gün.hocam rapor izin ayarlayabiliyorsanız 1 gün bile beklemeyin derim
Sat 23haziran benim 2subatta 32+0 oluyor yanlis hesaplamis olmasin doktor sizinkinihocam benim doktor 28 ocakta 32+0 oluyor dedihesaplama farklı gidiyor galiba.benim geç döllenme durumu vardı o yüzden doğum tarihim sürekli değişti.Benim anlamadığım şimdi 32+0'da da gitsem 32+6 da da gitsem oraya 37ye kadar çalışabilir dediğinde tarih değişmeyecek diye düşünüyordum.Doktor istediği tarihi gösterebilir mi 37 ye şu zamanda giriyor diye?
Valla ben bazen sorguluyorum kendimi calisarak cocuklarimiza iyilik mi yapiyoz kötülük mu diyegerçekten Allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun
Valla ben bazen sorguluyorum kendimi calisarak cocuklarimiza iyilik mi yapiyoz kötülük mu diye
Bende senin gibi yapacagm 8subatta gidecem calisamaz alacagim.hazirnada 20gun rapor verebilriim dediBen bugun konuştum doktorumla 32.hafta 8 Şubat a denk gelio. 8 şubatta çalışamaz raporu alicam ve izne ayrılcam. Iznim Mayıs sonu bitiyor. Sordum rapor verebilir misiniz 20 gün kadar olur dedi
Senin takviminde yazan dogru degil mibenim de kafam karıştı doktor 30 mart diyordu şimdi 25 mart diyor :S 30+5 mişim bugün :S 28 ocakta gelmen gerekiyor dedi az önce.benim tatil erken başlayacak yaniben de 37 ye kadar çalışayım diyorum.2 mart gibi başlayacak böylece.23 haziran-30 haziran arası da rapor almam gerekecek.inşallah zorlanmadan 4 hafta çalışabilirim
Aslinda evde kalinca insan hastalik hastasi oluyo dogru soyluyorsun ama bende 25saat ders çok yorar beni. Tenefuste bile dinlenmeye vakit bulamiyorum. O zaman daha da zor olurbn evde yalnız kalıp sıkılırsam evhamlanırsam dahada zarar vermiş olurum ikimize dıye düşündüm..çalışmaya karar verdim..
doğru hesaplamışım o zaman19 mayıs-30 haziran arası 6 haftalık izin alabilmek çok zor
6 hafta izin zor bu yüzden 37ye kadar çalışmalıyımvalla sen elinden geldiğince almaya çalış. en azından okul döneminde. seminer dönemi bir şekilde idare edilir
hocam benim durum biraz karışık.normalde son adet tarihim 6 haziran ama geç döllenme olduğu için sürekli erteliyoruz gününü.önce 25 hazirandı şimdi 18 haziran kabul ediyoruz.bir ileri iki geri :SSenin takviminde yazan dogru degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?