• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

nasıl geçiyor hamilelik :) biz 24. haftadayız henüz.. 27 nasıl bır his :)
Benim hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor. ilk aylar kanamalarım oldu. 6. Aya kadar bulantı kusma.Şimdi çok şükür onlar kalmadı. Bel ağrısı yaşıyorum. 26+4 benim haftam. Her doktora gittiğimde olumsuz birşey duyuyorum o yüzden hamileliğimin tadını çıkaramıyorum sürekli stres korku :(

Yagizazra .!.:
Benim hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor. ilk aylar kanamalarım oldu. 6. Aya kadar bulantı kusma.Şimdi çok şükür onlar kalmadı. Bel ağrısı yaşıyorum. 26+4 benim haftam. Her doktora gittiğimde olumsuz birşey duyuyorum o yüzden hamileliğimin tadını çıkaramıyorum sürekli stres korku :KK43:
Allah yardimcin olsun insallah

Benim hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor. ilk aylar kanamalarım oldu. 6. Aya kadar bulantı kusma.Şimdi çok şükür onlar kalmadı. Bel ağrısı yaşıyorum. 26+4 benim haftam. Her doktora gittiğimde olumsuz birşey duyuyorum o yüzden hamileliğimin tadını çıkaramıyorum sürekli stres korku :KK43:

5. aya kadar bnde kustum..günde 4-5 kere..şükür kanamam olmadı ama 2,5 aylık hamileyken ameliyat oldum..yumurtalığın bırı alındı.. hiç korkma.. ALLAH koruyor.. bak bugünlere kadar gelmişsin..
27. haftadan sonra dünyaya gelmiş olsa bile bebek yaşama şansı yüksek.. tabi dileğimiz zamanında dünyaya gelmesi..
ALLAH yardımcımız olsun inşallah :)

5. aya kadar bnde kustum..günde 4-5 kere..şükür kanamam olmadı ama 2,5 aylık hamileyken ameliyat oldum..yumurtalığın bırı alındı.. hiç korkma.. ALLAH koruyor.. bak bugünlere kadar gelmişsin..
27. haftadan sonra dünyaya gelmiş olsa bile bebek yaşama şansı yüksek.. tabi dileğimiz zamanında dünyaya gelmesi..
ALLAH yardımcımız olsun inşallah :)
Senin de baya zor olmuştur :( hepimizin Allah yardımcısı olsun baya meşekkatli bir süreç.

Benim de inanılmaz baş ağrım var 4 aydır. Gün sayıyorum. Hayat durdu bende böyle olunca. Hayırlısıyla kucağımıza bi alsaydık yavrularımızı.

:KK43:Arkadaşlar bu yazıya göre yarı yıl tatilimiz doğumdan sonraya aktarılmıyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 74
Arkadaşlar 32. haftam yarıyıl tatiline denk geliyor bir haftalık iznim boşa mı gider yoksa doktordan çalışamaz raporunu 33. Hafta alıp bir haftamızı doğum sonrasına ekleyebiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı?

Back