- 27 Şubat 2011
- 4.831
- 713
- 363
- Konu Sahibi Kubis45001
Hoşbuldukkkk :)
nasıl geçiyor hamilelik :) biz 24. haftadayız henüz.. 27 nasıl bır his :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldukkkk :)
Benim hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor. ilk aylar kanamalarım oldu. 6. Aya kadar bulantı kusma.Şimdi çok şükür onlar kalmadı. Bel ağrısı yaşıyorum. 26+4 benim haftam. Her doktora gittiğimde olumsuz birşey duyuyorum o yüzden hamileliğimin tadını çıkaramıyorum sürekli stres korkunasıl geçiyor hamilelik :) biz 24. haftadayız henüz.. 27 nasıl bır his :)
Allah yardimcin olsun insallahYagizazra .!.:Benim hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor. ilk aylar kanamalarım oldu. 6. Aya kadar bulantı kusma.Şimdi çok şükür onlar kalmadı. Bel ağrısı yaşıyorum. 26+4 benim haftam. Her doktora gittiğimde olumsuz birşey duyuyorum o yüzden hamileliğimin tadını çıkaramıyorum sürekli stres korku
Benim hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor. ilk aylar kanamalarım oldu. 6. Aya kadar bulantı kusma.Şimdi çok şükür onlar kalmadı. Bel ağrısı yaşıyorum. 26+4 benim haftam. Her doktora gittiğimde olumsuz birşey duyuyorum o yüzden hamileliğimin tadını çıkaramıyorum sürekli stres korku
Senin de baya zor olmuştur hepimizin Allah yardımcısı olsun baya meşekkatli bir süreç.5. aya kadar bnde kustum..günde 4-5 kere..şükür kanamam olmadı ama 2,5 aylık hamileyken ameliyat oldum..yumurtalığın bırı alındı.. hiç korkma.. ALLAH koruyor.. bak bugünlere kadar gelmişsin..
27. haftadan sonra dünyaya gelmiş olsa bile bebek yaşama şansı yüksek.. tabi dileğimiz zamanında dünyaya gelmesi..
ALLAH yardımcımız olsun inşallah :)
Amin canım hepimizin yardımcısı olsun...Allah yardimcin olsun insallah
Benim de inanılmaz baş ağrım var 4 aydır. Gün sayıyorum. Hayat durdu bende böyle olunca. Hayırlısıyla kucağımıza bi alsaydık yavrularımızı.
Arkadaşlar bu yazıya göre yarı yıl tatilimiz doğumdan sonraya aktarılmıyor
ekteki görüş yazısını da atar mısınız hocam ?
tamam ben nettte aratayım.. Belki buluurm..Bulursam atayım buraya..Maalesef mevcut değil hocam.
Teşekkür ederiz.buldum.. devlet personel başkanlığının sitesinde bu konularla ilgili görüşler varmış..
http://www.dpb.gov.tr/tr-tr/gorus/analik-izni
Teşekkür ederiz.