Hamile ogretmenler buraya lutfen

Bizim takvimimiz ayni seninle ,32.hafta subat tatilin 2.haftasina denk gelmiyormu ben mi yanlis hesapliyorum

Ben şu anda da çalışamıyorum malesef. Heyet raporluyum 32. Haftamda direk doğum iznine ayrılacağım bu yüzden
Bebisinde sende iyi olda dinlen evde .bende 10gundur raporluyum nasil ise gidecegim onu dusunuyirum .yorulunca agrilarim cok oluyor alabilirsem bende heyet raporu iyi olacak

Kızlar bişey sorucam diyelim ki doğum öncesi iznimiz bitti ve doğum gerçekleşmedi ozaman doğum sonrası iznimiz başlamıyor değil mi

ben de öyle yapmayı düşüünüyorum hatta benim 32. hafta tatilin ilk haftasına geliyor 8 şubatta 33 hatta belki 34 olucam ama yine de 2-3 hafta çalışabilirsem sonuna bağlamayı istiyorum. doğum izni bitince belki rapor bullabilirim belki bulamam endişesi var. korktuğum şey başıma gelmez inş o da senin bir haftan tatile gelmiş zati deyip onu da kesmeleri.

kızlar çokşükür 24. haftama geldim bu cuma nöbet içinrapor alıcam derken randevum haftayA cumaya kaldı doktorun acil bi işi çıkmış randevuları iptal olmuş bu hafta. yarrın aile hekimliğinden şeker yükleme sonucu almaya gidicem o raporu aile hekimi de yazabilir mi yoksa illa kadın doğumcu mu olması lazım. sizler kurtuldunnuz mu nöbet angaryasından

Ben 17.haftamdan beri tutmuyorum. Rapor vereyim isterseniz dedim yok hocam tm dedi idarem. Nöbet yazmayim dediğim an yazmadi rapora da gerek yok dedi

Ben 17.haftamdan beri tutmuyorum. Rapor vereyim isterseniz dedim yok hocam tm dedi idarem. Nöbet yazmayim dediğim an yazmadi rapora da gerek yok dedi
ne güzel ben de 20. hafta doktordan dilekçe aldım nöbet için müdür dedi kişisel dilekçeler geçerli değil hastanenin formuna yazması gerekkli dedi kabül etmedi. zaten benden aman aman i nöbet beklem,yorlarmış ama bir sorun oldu mu katta hemen buranın nöbetçisi kim olur durum. ben de ççok kendimi yıpratmadan tutmaya çalılıyorum. iki hafta daha idare edicem eğer aile hekiminden alamazsam

Ayy bu yonetmelik dilinden konuşan idarecilere bi gicigim. Adı uzerinde idareci. Onlar bizi idare edecekki bizde okul konusunda onlara yardım edelim. Neyse sen çok yorma canım kendini

Benim idarecimde rapor istemedi sizin beyaniniz yeter dedi ama Ben doktordan aldim yine de,oyle aman aman da bisey degil zaten 25 haftalik gebedir yazdi su antetli kagitlar var ya onlara,imzaladi o kadar..bende dilekce yazdim ekledim hallettik :) sorun cikaranlari gercekten anlamiyorum.. Kat in cik zor oluyor,bi de ogrenciler kosturuyor dikkat etmiyor bana kac kere carpicaklardi.. Dikkat etmem lazim..

canım ben 24. hafta biter bitmez gittim aldım raporu kurtuldum darısı başına. aile hekimine sor bakalım belki verebiliyorlardır

merhaba arkadaşlar mart anneleri grubunda kuran-ı kerim hatmi için ben 1 , mawi16 2, gasoline 3. , bettünaz 4.cüzü ,andramm 5. melek anne 6. huzurum 7. baby 23 8 . alk-can 9. smsyh 10. srrbkl 11. melekasil 12. sahtedny 13. merveahat 14.cüzü aldı almak isteyen arkadaşlar sizi de listeye ekleyebilirim ,hepimizin bebeklerine dua edelim 1 hatim bitirelim bence

ben de aldım nöbet tutmamak için belge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…