- 26 Temmuz 2015
- 210
- 126
- 23
- 38
- Konu Sahibi Kubis45001
-
Bizim takvimimiz ayni seninle ,32.hafta subat tatilin 2.haftasina denk gelmiyormu ben mi yanlis hesapliyorumGünaydın arkadaşlar hepinizin öğretmenler günü kutlu olsundoğum izni konusunda ben çok şanslıyım sanırım 15 tatil sonunda 32. Haftam başlıyor Haziran ayım boş kalıyor 5+5 rapor Alıp son hafta okula başlarım nasıl olsa öğrenciler olmuyor son günlerde ve seminer zamanı bebeğimle giderim okula arada annemi çağırırım zor olursa ondan sonra ver elini yaz tatili
İyimis oyleyse ben tatilden sonra calismami dusunuyorum sen calisabilir raporu alacakmisnCanım cuma gününden başlıyor bi kaç gün yanıyor o kadar
Ben şu anda da çalışamıyorum malesef. Heyet raporluyum 32. Haftamda direk doğum iznine ayrılacağım bu yüzdenİyimis oyleyse ben tatilden sonra calismami dusunuyorum sen calisabilir raporu alacakmisn
Bebisinde sende iyi olda dinlen evde .bende 10gundur raporluyum nasil ise gidecegim onu dusunuyirum .yorulunca agrilarim cok oluyor alabilirsem bende heyet raporu iyi olacakBen şu anda da çalışamıyorum malesef. Heyet raporluyum 32. Haftamda direk doğum iznine ayrılacağım bu yüzden
ben de öyle yapmayı düşüünüyorum hatta benim 32. hafta tatilin ilk haftasına geliyor 8 şubatta 33 hatta belki 34 olucam ama yine de 2-3 hafta çalışabilirsem sonuna bağlamayı istiyorum. doğum izni bitince belki rapor bullabilirim belki bulamam endişesi var. korktuğum şey başıma gelmez inş o da senin bir haftan tatile gelmiş zati deyip onu da kesmeleri.Benim tam 32.Haftam Şubat 8 ine denk geliyor o zaman ayrilsam haziran 1 de baslamam gerekiyor acaba 3 haftalık seminere kadar rapor alabilir miyim yoksa hiç riske atmayayim iyiysem 2.dönem 3 hafta daha mı gideyim bunun kararını veremedim
sizinle durumumuz aynı.fakat ben rapor konusunda endişeliyimBizim takvimimiz ayni seninle ,32.hafta subat tatilin 2.haftasina denk gelmiyormu ben mi yanlis hesapliyorum
Donemi tamamlayamiyoruz evet rapor alabilriz insalahsizinle durumumuz aynı.fakat ben rapor konusunda endişeliyim
ne güzel ben de 20. hafta doktordan dilekçe aldım nöbet için müdür dedi kişisel dilekçeler geçerli değil hastanenin formuna yazması gerekkli dedi kabül etmedi. zaten benden aman aman i nöbet beklem,yorlarmış ama bir sorun oldu mu katta hemen buranın nöbetçisi kim olur durum. ben de ççok kendimi yıpratmadan tutmaya çalılıyorum. iki hafta daha idare edicem eğer aile hekiminden alamazsamBen 17.haftamdan beri tutmuyorum. Rapor vereyim isterseniz dedim yok hocam tm dedi idarem. Nöbet yazmayim dediğim an yazmadi rapora da gerek yok dedi
Benim idarecimde rapor istemedi sizin beyaniniz yeter dedi ama Ben doktordan aldim yine de,oyle aman aman da bisey degil zaten 25 haftalik gebedir yazdi su antetli kagitlar var ya onlara,imzaladi o kadar..bende dilekce yazdim ekledim hallettik :) sorun cikaranlari gercekten anlamiyorum.. Kat in cik zor oluyor,bi de ogrenciler kosturuyor dikkat etmiyor bana kac kere carpicaklardi.. Dikkat etmem lazim..kızlar çokşükür 24. haftama geldim bu cuma nöbet içinrapor alıcam derken randevum haftayA cumaya kaldı doktorun acil bi işi çıkmış randevuları iptal olmuş bu hafta. yarrın aile hekimliğinden şeker yükleme sonucu almaya gidicem o raporu aile hekimi de yazabilir mi yoksa illa kadın doğumcu mu olması lazım. sizler kurtuldunnuz mu nöbet angaryasından
canım ben 24. hafta biter bitmez gittim aldım raporu kurtuldum darısı başına. aile hekimine sor bakalım belki verebiliyorlardırkızlar çokşükür 24. haftama geldim bu cuma nöbet içinrapor alıcam derken randevum haftayA cumaya kaldı doktorun acil bi işi çıkmış randevuları iptal olmuş bu hafta. yarrın aile hekimliğinden şeker yükleme sonucu almaya gidicem o raporu aile hekimi de yazabilir mi yoksa illa kadın doğumcu mu olması lazım. sizler kurtuldunnuz mu nöbet angaryasından
ben de aldım nöbet tutmamak için belgekızlar çokşükür 24. haftama geldim bu cuma nöbet içinrapor alıcam derken randevum haftayA cumaya kaldı doktorun acil bi işi çıkmış randevuları iptal olmuş bu hafta. yarrın aile hekimliğinden şeker yükleme sonucu almaya gidicem o raporu aile hekimi de yazabilir mi yoksa illa kadın doğumcu mu olması lazım. sizler kurtuldunnuz mu nöbet angaryasından
rapor almak sıkıntı diye ben son 3 haftaya kadar çalışayım diyorum ama şimdi bile çalışmak zor geliyorDonemi tamamlayamiyoruz evet rapor alabilriz insalah
Aynen bende çalışayım diyorum ama şimdi bileayaklarım geri geri gidiyorrapor almak sıkıntı diye ben son 3 haftaya kadar çalışayım diyorum ama şimdi bile çalışmak zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?