- 5 Kasım 2011
- 533
- 297
- 103
- Konu Sahibi Kubis45001
-
jealne zaman aliyst: 43672575 .!.:merhabalar arkadaşlar hiç sesiniz çıkmıyor herkes iyidir umarım? geçen hafta nöbetten muaf raporumu aldım. nöbetsiz bir hafta çok güzeldi, baya yoruyormuş gerçekten beni. sırada 32. hafta çalışabilir raporu var hadi bakalım hayırlısı :)
canım inan bilmiyorum 24 dedikleri için ben 24 dolunca gittim garanti olsun diye.Tam olarak nezaman aliyoruz bu raporu 24+0 dami aliniyor yoksa 23+1 de mi aliniyor
Ne kadar calisabileceginize bagli son 3 haftaya kadar calisabilir raporu alinsa belki kapanirKızlar doğum izniyle 2. Dönemi kapayabilir miyiz ? 2. Doneme hiç başlamadan. Ne düşünüyorsunuz bu konuda
32. haftada alınıyor canımSelam kızlar. Ayy korktum şimdi bu çalışabilir raporu 32. Haftada alınmıyor mu? Daha mı erken alınıyor?
Benim tam 32.Haftam Şubat 8 ine denk geliyor o zaman ayrilsam haziran 1 de baslamam gerekiyor acaba 3 haftalık seminere kadar rapor alabilir miyim yoksa hiç riske atmayayim iyiysem 2.dönem 3 hafta daha mı gideyim bunun kararını veremedim
Simdi bir ogretmen arkadsimla konustum onunda durumu sizinki gibiymis 15 tatili yanmis hocamBenim 32.haftamın dolması 16ocak gibi kızlar yani 1hafta sonrası şubat tatili başlıyo şimdi o iki haftamız yanmış mı oluyo çalışmadığımız için bilgisi olan varsa beni nolur bilgilendirsin çok acil
Canım ben yanıyor diye biliyorum. Benim 32. Haftam sana yakın herhalde. Tüh ya öyle mi oluyorBenim 32.haftamın dolması 16ocak gibi kızlar yani 1hafta sonrası şubat tatili başlıyo şimdi o iki haftamız yanmış mı oluyo çalışmadığımız için bilgisi olan varsa beni nolur bilgilendirsin çok acil
Hmmm bir dakika arkadaşım. Bizim sanırım şöyle oluyor 32 de gidip çalışabilir raporu alıyoruz ya bu rapor 15 tatilden sonra bitiyor. Yani Şubat tatilinde de çalışmış gibi oluyoruz yani kardayız :) hem çalışmış görünüp hem tatil yapacağız inşallahBenim 32.haftamın dolması 16ocak gibi kızlar yani 1hafta sonrası şubat tatili başlıyo şimdi o iki haftamız yanmış mı oluyo çalışmadığımız için bilgisi olan varsa beni nolur bilgilendirsin çok acil
inşallah dediğin gibidir arkadaşım, çoğu kişi 15 tatildeki 2 haftayı sonraya ekleyemeyeceğimizi söylüyorHmmm bir dakika arkadaşım. Bizim sanırım şöyle oluyor 32 de gidip çalışabilir raporu alıyoruz ya bu rapor 15 tatilden sonra bitiyor. Yani Şubat tatilinde de çalışmış gibi oluyoruz yani kardayız :) hem çalışmış görünüp hem tatil yapacağız inşallah
aynı şeyi düşünüyorum ben de kararsızım.keşke çalışmasam da rapor alabilsem ama burda sıkıntıBenim tam 32.Haftam Şubat 8 ine denk geliyor o zaman ayrilsam haziran 1 de baslamam gerekiyor acaba 3 haftalık seminere kadar rapor alabilir miyim yoksa hiç riske atmayayim iyiysem 2.dönem 3 hafta daha mı gideyim bunun kararını veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?