• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Doğum iznim 32.haftam şubat tatiline denk geliyo kızlar bu durumda yanıyomu şubat tatilindeki 1haftam aktarabiliyo muyuz bilgisi olan var mı

Merhaba arkadaslar nasilsiniz .bnm sikintili bir hamileligim var basindan beri doguya bir koy okuluna bu sene atandim . Ilk uc ay kanamalarim.oluyordu hep yattim ve ilac kullandim dusuk icin sonra buraya geldim kanamalarim cok sukur gecti nadir oluyor ama hala mide bulantlarim gecmdi yeni yeni yemek yemeye basladim sadece ekmek pogaca ki birtek onlar midemi bulandirmiodu yedim aylarca haliyle kilo.aldim bu aralar surekli sirt ve bel agrilarim var sidderli . Subat tatiline denk geliuor dogum.iznim nasil geccek bu gunlwr bilmiuorum bnm gbi sikintili olan var mi bi de hastanesi var ilcede ama doktor yok :'( ile gtmek zorunda kaliorum 2 saat yol .

Bir de ayrintili ultrason zamani grldi ama burda ayrintili ultrason yapan yer yok moralim cok bozuk ya cocugumda bise cikarsa die duaunmeden edemiorum surekli agliorum dayanamiyorum artik

Bir de ayrintili ultrason zamani grldi ama burda ayrintili ultrason yapan yer yok moralim cok bozuk ya cocugumda bise cikarsa die duaunmeden edemiorum surekli agliorum dayanamiyorum artik
Canım benim, sakin olmaya çalış. Durumun gerçekten zormuş. Sıkıntılı hamilelik yaşayan biri olarak duygularına ortağım. Tek şansım ben büyük şehirdeyim. Senin doktor sıkıntın da var. Şöyle birşey yapsan mesela 1 hafta rapor alıp iyi bir hastanesi olan bir şehre gitsen hem ayrıntılı ultrasonunu yaptırırsın, hem de senin için değişiklik olur. Kendini çok yıpratma yazık bebişine de sana da. Benim de kanamam oldu tam 1 ay sürdü. Kabus gibiydi. Günlerce ağladım,ağladım... Hala hergün aynı korkuları yaşıyorum. Sonra bebeğinde sorun var dediler. Aman Allahım bir görmeliydin halimi. Ama ağlasak da sızlasak da kendimizin doktoru kendimiz oluyoruz bir yerden sonra. Bol bol İnşirah suresi oku, içini ferah tut...

Haklisn hocam sabrediyorum diorum ama sikintili olmasam butun olumsuzluklarq gozumu kapicam ama elimde deil surekli uzuluyorum meslegimi seviyorum ama saglik herseyden onemli . Siz calisiyor musunuz hocam. Bazi arkadaslar heyet al diyor ama onu almakta sikintili bir de bn yeni atandim aday ogretmenim bilmiorum napcam kanama falan olmasin da

Arakdaslar bn durumumdan dolayi en basta mudr beye solemistim cok ders istemiom die tamam demsti ilkokul ingilizce gurubundayim 20 saat derse giriuorum orttaoklda 13 saat eksikmis sube mudurune mudurum durumumu anlatmama ragmen zorla gircek diomus oyle bir haklari varmi arkadaslar sinirler iyice bOzuldu

Haklisn hocam sabrediyorum diorum ama sikintili olmasam butun olumsuzluklarq gozumu kapicam ama elimde deil surekli uzuluyorum meslegimi seviyorum ama saglik herseyden onemli . Siz calisiyor musunuz hocam. Bazi arkadaslar heyet al diyor ama onu almakta sikintili bir de bn yeni atandim aday ogretmenim bilmiorum napcam kanama falan olmasin da
Ben de çalışıyorum. Sınıfçıyım. Dediğin gibi sağlık her şeyden önemli. Hatta bebeklerimizin sağlıkları söz konusu. Bence de rapor almaya çalış.

Arakdaslar bn durumumdan dolayi en basta mudr beye solemistim cok ders istemiom die tamam demsti ilkokul ingilizce gurubundayim 20 saat derse giriuorum orttaoklda 13 saat eksikmis sube mudurune mudurum durumumu anlatmama ragmen zorla gircek diomus oyle bir haklari varmi arkadaslar sinirler iyice bOzuldu
Cok gecmis olsun hocam sikma canini lutfen allahin izniyle bebegine birsey olmayacak 21 saatten fazlasi senin iznin olmadan verilemez hakkini bil hocam kinseye ezdirme kendini anlayissiz sube muduru bu siradan bir hamilelik degil senin mudurde is bitiyor yeterli aciklama yapamamis sanirimm

Kesinlikle oyle cok pasif bana diyor ki siz konusun bizi cok sikistiroyor diyor konussaniz da zaten size soyleyecegi sey belli orraokul daha onemli teog var orraokula gir dicek dio

Kesinlikle oyle cok pasif bana diyor ki siz konusun bizi cok sikistiroyor diyor konussaniz da zaten size soyleyecegi sey belli orraokul daha onemli teog var orraokula gir dicek dio
Canım sağlık problemlerinin olduğunu giremeyeceğini söyle. Görevlendirme yaparlarsa dilekçe yaz. Kimse zorla derse sokamaz ne olursa olsun senden kıymetli mi teog.? Müdürler pasif şube müdürleriyle aralarını bozmak istemiyorlar. Sen de stajersin Anlıyorum ben seni 2. Dönem zaten olmayacağını söyle kendini üzme. Doktorundan rapor iste en kötü ihtimal

Hocam zorla derse girdirme diye birsey yok ezdirmeyin kendinizi hic, ne kadar yumusak basli olirsanz o kadar angarya is veriyorlar, ucretli vardir illaki.

Ogretmen arkadaslarim merhabalar, ya biseyi merak ediyorum ben kendmi hep hasta gibi hissediyorum sizde durumlar nasil? Surekli bir burun akintisi burnum hep tıkanıyor, halsizlik zaten hep var okul olarakta yogun degilim 3gun gidiyorum ama saglikli hissetmiyorm kendimi. Ikimci trimestr hamileligin balayisi diyorlardi ama benim ilk trimestr daha rahatti sanki.. tansiyonum da cok oynuyor yukselmiyor ama dusuyor en son 7ye 2oldu serumu yedik tabi. Doktora gore normalde bunlar, bilmiyorum nefes alamamak cok sinir bozucu

Merhaba arkadaslar tsekkur ederim cvplariniz icin . Durumumu sube mudurune anlattim yine de zorladi aglicaktim nerdeyse ama cok sukuur ki sonunda girmeyecegim ortaokula birdaha arayip muduru zorlamazsa

Nasilsiniz hocalarim durumunuz nedir bnm bel ve sirt agrilarim var sabah bulantim ayni devam sadece yemek yiyebildgme sukrediyorum hic yemek yemiyordum . Dusuk tehlikem var progestan kullaniyorym ilk 3ay kanamalarim oluyordu hep yattim ataninca kalktim geldim dogudyim bulundgm ilcede doktoe yok ile gidiyorum iki saat orda da asiri kalabalik hic ilgilenmiolar hicbise soylemiulrlar ayrintli ult yapan yer yok . Tamamen mahrumiyt bolgesndeyim icim hic rahat deil surekli agliuorum bebegime bise olcak die cok korkuorum kanamalarim durdu ama bi acil durumda gorunecegim doktor yok en yakin 2 saat uzaklikta rabbim yardim eder ins bnm durumum bole sizler nasilsiniz

Nasilsiniz hocalarim durumunuz nedir bnm bel ve sirt agrilarim var sabah bulantim ayni devam sadece yemek yiyebildgme sukrediyorum hic yemek yemiyordum . Dusuk tehlikem var progestan kullaniyorym ilk 3ay kanamalarim oluyordu hep yattim ataninca kalktim geldim dogudyim bulundgm ilcede doktoe yok ile gidiyorum iki saat orda da asiri kalabalik hic ilgilenmiolar hicbise soylemiulrlar ayrintli ult yapan yer yok . Tamamen mahrumiyt bolgesndeyim icim hic rahat deil surekli agliuorum bebegime bise olcak die cok korkuorum kanamalarim durdu ama bi acil durumda gorunecegim doktor yok en yakin 2 saat uzaklikta rabbim yardim eder ins bnm durumum bole sizler nasilsiniz[/QUOTE
doğu da nerdesiniz hocam ?çevrenizde gidebileceğiniz başka bir il yok mu daha gelişmiş ya da bir hafta raporla memleketinize gitseniz orda yaptırsanız detaylıyı, hem sizede farklılık olurdu baya stres yapmışsınız malum şartlar da zor Allah yardımcınız olsun

Nasilsiniz hocalarim durumunuz nedir bnm bel ve sirt agrilarim var sabah bulantim ayni devam sadece yemek yiyebildgme sukrediyorum hic yemek yemiyordum . Dusuk tehlikem var progestan kullaniyorym ilk 3ay kanamalarim oluyordu hep yattim ataninca kalktim geldim dogudyim bulundgm ilcede doktoe yok ile gidiyorum iki saat orda da asiri kalabalik hic ilgilenmiolar hicbise soylemiulrlar ayrintli ult yapan yer yok . Tamamen mahrumiyt bolgesndeyim icim hic rahat deil surekli agliuorum bebegime bise olcak die cok korkuorum kanamalarim durdu ama bi acil durumda gorunecegim doktor yok en yakin 2 saat uzaklikta rabbim yardim eder ins bnm durumum bole sizler nasilsiniz
Cnm rapor al doktora git 2 saatte olsa detayli ultrason zamanini kacirma bence sikintida yapma bebege zarar veriyorsun o herseyi hissediyor simdi ne kadar stres uzuntu yaparsan brbekler dogduktan sonra bir o kadar gazli ve huzursuz olabiliyor kendini ve bebegini uzme lutfen saglik ocagi vardir en azindan ordan rapor al 2 gunluk git merkezde bir hastanede onceden al randevularini gorun icinide ferah tut annelerimizi dusun bir kere bile ultrasona giememis evde dogum yapmis eski sartlar daha kotuydu ama allahin izniyle kimseye hicbirsey olmamis bol dua et icini ferah tut yasal haklarinida kullan lutfen

Ozel hastaneden al cnm randevularini devlette ilgilenmezler neredesin doguda?

Canim bnm 2saat uzaklikta dedgm yerde yani mus ta normal devlet hast var vr bi tane ozel var her iksi de ayrintli yapmiyor baska bi yere gtmem lazim musun bi ilcrsindeyim suan. Van da arastrma varmis ama randebu cok onceden almam gerekiuormus ankaradan geldim ankaraya gtmeyi dusnuorum hastane secrnegi cok orda ozel devlet .evet uzulmemem gerektgini biliyorum ama kendime engel olamiuorum

Back