• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

merhabalar arkadaşlar hiç sesiniz çıkmıyor herkes iyidir umarım? geçen hafta nöbetten muaf raporumu aldım. nöbetsiz bir hafta çok güzeldi, baya yoruyormuş gerçekten beni. sırada 32. hafta çalışabilir raporu var hadi bakalım hayırlısı :)

jealne zaman aliyst: 43672575 .!.:
merhabalar arkadaşlar hiç sesiniz çıkmıyor herkes iyidir umarım? geçen hafta nöbetten muaf raporumu aldım. nöbetsiz bir hafta çok güzeldi, baya yoruyormuş gerçekten beni. sırada 32. hafta çalışabilir raporu var hadi bakalım hayırlısı :)

Tam olarak nezaman aliyoruz bu raporu 24+0 dami aliniyor yoksa 23+1 de mi aliniyor

Selam kızlar. Ayy korktum şimdi bu çalışabilir raporu 32. Haftada alınmıyor mu? Daha mı erken alınıyor?

Benim tam 32.Haftam Şubat 8 ine denk geliyor o zaman ayrilsam haziran 1 de baslamam gerekiyor acaba 3 haftalık seminere kadar rapor alabilir miyim yoksa hiç riske atmayayim iyiysem 2.dönem 3 hafta daha mı gideyim bunun kararını veremedim

Selam kızlar. Ayy korktum şimdi bu çalışabilir raporu 32. Haftada alınmıyor mu? Daha mı erken alınıyor?
32. haftada alınıyor canım :KK66:

Benim tam 32.Haftam Şubat 8 ine denk geliyor o zaman ayrilsam haziran 1 de baslamam gerekiyor acaba 3 haftalık seminere kadar rapor alabilir miyim yoksa hiç riske atmayayim iyiysem 2.dönem 3 hafta daha mı gideyim bunun kararını veremedim

bence durumuna bir bak eğer kendini iyi hissedersen 3-4 hafta daha çalış dönemi rahatlıkla kapat:KK66: keşke benim de öyle bi şansım olsa maalesef 2-3 haftam açıkta kalıyo 37 ye kadar çalışsam bile :mad:

Hamile bir kadının doğumdan 8 hafta önce ve doğumdan sonra 8 hafta kullanılmak üzere toplam 16 haftalık izin hakkı vardır.

Eğer doktor izin veriyorsa, doğumdan önceki 8 haftayı doğumdan önce 3 haftaya kadar kullanıp kalanını doğumdan sonraya bırakabilir. Hiçbir hamile, “doğuma kadar çalışacağım” diyemez; doğuma 3 hafta kala izne çıkması zorunludur.

Hamile bayanlar hamileliklerinin kaçıncı haftasında olduklarını genelde doğru hesaplayamıyorlar. Bu nedenle doğum öncesi iznine ayrılmaları gereken zamanı da yanlış planlıyorlar.

Kanun, doğumdan 8 hafta önce izine ayrılınabilir diyor. Gebelik 40 hafta olduğuna göre 8 hafta öncesi 32. haftaya geliyor. Yani 32. haftanın dolmuş olması gerekli.

32. haftada son üç haftaya kadar çalışabilir raporu getirirse, çalıştığı süreler doğumdan sonraki izin haftalarına eklenir....

Benim 32.haftamın dolması 16ocak gibi kızlar yani 1hafta sonrası şubat tatili başlıyo şimdi o iki haftamız yanmış mı oluyo çalışmadığımız için bilgisi olan varsa beni nolur bilgilendirsin çok acil

Y
Benim 32.haftamın dolması 16ocak gibi kızlar yani 1hafta sonrası şubat tatili başlıyo şimdi o iki haftamız yanmış mı oluyo çalışmadığımız için bilgisi olan varsa beni nolur bilgilendirsin çok acil
Simdi bir ogretmen arkadsimla konustum onunda durumu sizinki gibiymis 15 tatili yanmis hocam:(((

Bence olmaz 32 hafta da doktorun çağırdı çalışabilir raporu alacağım . çünkü 37 haftaya kadar çalışabilirim. Şubatta okul açılınca 35 haftalık oluyorum o zaman gene doktora gidip Rapor alacağım kullanmadigimm 3 haftayı ise doğumdan so raya aktaracagim. En son haziranda ekstradan bi kac hafta rapor aldım mi. Dönemi kapatırım diye dusunuyorum

Canım ben yanıyor diye biliyorum. Benim 32. Haftam sana yakın herhalde. Tüh ya öyle mi oluyor

Hmmm bir dakika arkadaşım. Bizim sanırım şöyle oluyor 32 de gidip çalışabilir raporu alıyoruz ya bu rapor 15 tatilden sonra bitiyor. Yani Şubat tatilinde de çalışmış gibi oluyoruz yani kardayız :) hem çalışmış görünüp hem tatil yapacağız inşallah

Şubat tatilinden sonra iki hafta daha çalışmamız gerek ben çalışamıycam memlekete gidicem doğuma olmuyo benimki:110:

Hmmm bir dakika arkadaşım. Bizim sanırım şöyle oluyor 32 de gidip çalışabilir raporu alıyoruz ya bu rapor 15 tatilden sonra bitiyor. Yani Şubat tatilinde de çalışmış gibi oluyoruz yani kardayız :) hem çalışmış görünüp hem tatil yapacağız inşallah
inşallah dediğin gibidir arkadaşım, çoğu kişi 15 tatildeki 2 haftayı sonraya ekleyemeyeceğimizi söylüyor :KK64:

gunaydın degerlı meslektaşlarım oncelıkle ogretmenler gununuzu saygıyla kutlarım.Benım 32. haftam tam 22 ocak gunune denk gelıyor bende gıdıp calısabılır raporu alacagım ama 15 tatılım yanacak tatılden sonra calıstıgım gunlerımı dogum sonrasına aktaracagım suan yenı bır yonetmelık var yaz tatılıne denk gelen dogum ızınlerıde aktarılamıyor yanı tatıle denk gelen gunler yanıyor okulun memuruyla gorustum ınsallah benım ogrendıgım gıbı degıldır dıyeyım

Günaydın arkadaşlar hepinizin öğretmenler günü kutlu olsunEn Büyük TÜRKİYE doğum izni konusunda ben çok şanslıyım sanırım 15 tatil sonunda 32. Haftam başlıyor Haziran ayım boş kalıyor 5+5 rapor Alıp son hafta okula başlarım nasıl olsa öğrenciler olmuyor son günlerde ve seminer zamanı bebeğimle giderim okula arada annemi çağırırım zor olursa ondan sonra ver elini yaz tatili :KK73::KK73::KK73:

merhaba arkadaşlar eşim idareci o da çalıştığın haftalar aktarılıyor ara tatilde fiilen çalışmadığımız için aktarılmıyor dedi. ben hesap işlerine hiç girmedim hayırlısı diyorum rapor almak zorunda kalacağım başka çare yok ama en azından eylülde başlarsam eğer bebeğim daha çok toparlamış olacak buda bir avantaj tabi.

aynı şeyi düşünüyorum ben de kararsızım.keşke çalışmasam da rapor alabilsem ama burda sıkıntı

Back