Hamile ogretmenler buraya lutfen

Merhaba hocam benimde dogum 30mart gorunuyor, ayniyiz sanirim,, cuma 32.haftaya giriyoruz ama doktor bikac gun oynayabilir pazartesiye cekebilir yani,, 2 3gunde olsa izniniz yanmamis olur
Evet insalah dogumlarimiz ayni zamana denk geliyor..2.donemin acilacagi ptesiye mi oynama yaptirabiliriz diyosunz hocam.siz 32 de ayrilacakmisnz izne calismaya devam mi

Arkadaşlar bu izin işlemleri tam olarak nasıl oluyor? Ben 32. Haftadan sonra da Çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. 37. Haftamda okulların açıldığı ilk salı gününe denk geliyor. Ara tatilden sonra çalıştığım yere geri dönmeyi düşünmüyorum. Nasıl yapmam gerekiyor ki?

Hocam bizim seninle günlerimiz çok yakın ben de merak ediyorum şanslı mıyız şanssız mıyız bu izin konusunda. Yani Şubat tatili çalışmış sayılırız herhalde değil mi

Ben de onu merak ediyorum en çok hocam :) umarım sayarlar. Bu aralar gidip bi konuşayım diyorum ama. Yönetmeliği okudum bu konu hakkında bir şeye rastlmadım.

Ben de onu merak ediyorum en çok hocam :) umarım sayarlar. Bu aralar gidip bi konuşayım diyorum ama. Yönetmeliği okudum bu konu hakkında bir şeye rastlmadım.
Benim okuduğum kadarıyla fiilen çalışılan za!anlar izne ekleniyor,mesela yaz tatilinde doğum yapanlar izin kullanamıyor.. Yine de zamanı gelince sorucam bende..buradan bilgilendirirdi birbirimizi farklı uygulamalar olursa haberimiz olsun,belki idarecilerin inisiyatifine de olablr..

rapor almak sıkıntı diye ben son 3 haftaya kadar çalışayım diyorum ama şimdi bile çalışmak zor geliyor
Benim de nisan 11 dogum gorunuyor kizlar ama ben kendimi mart sonu diye hazirliyorum.2.donem hic okula gitmeyi dusunmuyorum. Son zamanlara kaliyor bir kac hafta onlari da rapor alicam artik. Su an 23.haftadayim ben de.

Bende aynı durumdayım kızlar şubat tatilindrn sonra 1hafta çalışmam gerek ama memlekette olucam çalışamam çalışmadığım zamanda yanıyor sanırım bilemedim bende ne olucsk idarecilere sordum bilmiyolar

Ecet hoc
Evet insalah dogumlarimiz ayni zamana denk geliyor..2.donemin acilacagi ptesiye mi oynama yaptirabiliriz diyosunz hocam.siz 32 de ayrilacakmisnz izne calismaya devam mi
Evet hocam doktoruma sormustum sorun degil yapariz demisti persembe degilde pazartesi 32dolmus gibi yapabiliyorlar yani,, ikinci donemde 3hafta acik var 1 yada 2hafta daha calismayi dusunyorum hocam ama simdiden zorsunmaya basladim ozaman nasıl olur bilemiyorum

merhaba arkadaşlar mart anneleri grubunda kuran-ı kerim hatmi için ben 1 , mawi16 2, gasoline 3. , bettünaz 4.cüzü ,andramm 5. melek anne 6. huzurum 7. baby 23 8 . alk-can 9. smsyh 10. srrbkl 11. melekasil 12. sahtedny 13. merveahat 14. ve 15. smile53 16. kusummelek 17. gasoline 18. aeaeinan 19. irem0730 20. Işık27 21. 91denizeynep 23. cüzü aldı son 3 cüzü annem aldı . kızlar son 5 cüz kaldı annenize de verebilirsiniz isterseniz , tamamlayıp başlayalım.

Kızlar şu yeni yasa tasarısını duyduynuz mu? Doğum izni sonrası ilk çocuk için 2 ay 2. Çocuk için 4 ay yarı Zamanlı çalışma izni verilecekmiş. Bu 8-5 çalışanlar için galiba bizi nasıl etkiler? Sınıf öğretmeni 30 saat derse giriyor Yarısı 15 saat mi girer yoksa bu yasa bizi kapsamaz mı? Branş için nasıl olur? Devlet memurları için deniyor bizim de yararlanmamız gerek çok iyi olur

22 mi 23 mu ikisinide ayrı ayrı yazmissin canim

hocam gerçekten dediğinz gibi olabilir mi sordunuz mu?? benm de 11 mart gibi merak ediyorum

Benim de nisan 11 dogum gorunuyor kizlar ama ben kendimi mart sonu diye hazirliyorum.2.donem hic okula gitmeyi dusunmuyorum. Son zamanlara kaliyor bir kac hafta onlari da rapor alicam artik. Su an 23.haftadayim ben de.
ya rapor almayı çok istiyorum ben de.ama verecek doktor tanıdık yok

Arkadaşlar merhaba çalışabilir raporu 31+1 de mi alınıyor yoksa o haftayı tamamlayıp 32+1 de mi alacağız? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba çalışabilir raporu 31+1 de mi alınıyor yoksa o haftayı tamamlayıp 32+1 de mi alacağız? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
evet tam olarak ne zaman alınıyor. bi de en fazla 37 ye kadar mı çalışılıyor. bende subat tatili boşuna iznime sayılsın istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…