Hamile ogretmenler buraya lutfen

Arkadaşlar benim de doğum 22 marta geliyor.Ben de 1 marta kadar çalışayım diyorum.Çünkü bu durumda bile seminer haftası rapor almam gerekiyor.8 şubatta ayrılırsam 1 ay rapor almam gerekecek ve her doktor da vermiyor bunu.Keşke tatil daha uzun olmuş olsaydı..

Herkese merhaba ne güzel başlık olmuş bu ben de Şubat tatili bitince hemen doğum iznine ayrılıp Açıkta kalan Seminere denk gelen son 2 haftada da rapor almayı planlıyorum inşallah

canım ya benim de doğum 21 mart görünüyor. ben de acaba okul ikinci dönem açılınca iki hafta gitsem mi dedim ama hiç gidesim yok. seminer dönemi izin biterse raporu nasıl alacağız kolayca alabilir miyiz? her doktor vermiyor ya önceden mi anlaşmak lazım?

ben de aynı dertten muzdaribim. ne yapsak acaba ?

16hafta izni hesapladigmda 2.donemden 3hafta acigm var benimde seminer haric, duruma gire davranmayi dusunyorum bende . 2.donem 1hafta giderim gidebilirsem 1hafta daha giderim ama 3.haftayi gitmem rapor alirim diyorum, seminer donemi bir sekilde gecer bence idarecileriniz anlayisliysa 1saat gorunur gidersiniz zaten bos oturuluyor .. ben daha simdiden cok yoruluyorum bunyem zayif birazda 32.haftadan sonrasi nasil olur hic bilmiyorum

Öf telefonda bir sorun oldu üç kere alıntılama yapmışım ; ( sanırım dokktorlar dogummoncesi izin alabilecekken rapor vermiyorlar. Ama doğum sonrasi izinbitince birsekilde raporla halledeeiz insallah

Arkadaşlar merhaba bende kısmet olursa martın 2. haftası doğum yapacağım inşallah. şimdi 20. haftadayız. okulum çok büyük ve nöbetlerde üst katlara veriyorlar ne zaman nöbetten düşüyoruz 24. hafta diyenler oldu ama öncesinde doktor rapor veremez mi bilginiz var mı?

Ben aldım cnm ikiz gebelik riskli nöbet tutması uygun değildir diye

Merhaba arkadaşlar ne zamandır yazamadım. Okuldu evdi derken bir koşturma hali. Yarın ayrıntılı ultrasonum var. Haftasonu da dr kontrolüm vardı. Doktorum kontrolde bir sorun olabileceğinden bahsetti. Sorunu yazmiyim de bakıp siz de üzülmeyin. Ama nolur bebişime dua edin. Bütün haftasonu şoktaydım. Her ne olursa olsun benim yavrum ama onun acı çekeceğini düşündükçe kahroluyorum. Rabbim büyük. İnşallah hakkımızda hayırlısını nasip eder....

canım inşallah bişiyi yoktur bebişinin ve doktorunuz yanılmıştır. sonuçtan haberdar et bizi de

Dualarim seninle canim insallah bebegine birsey olmayacak kendine iyi bakk

Bende 20.haftamda nobet tutamaz diye rapor alicam doktorumdan okulda cift nobet tutuyorum acayip yoruluyorum idarecilerimiz anlayissiz ne yazikki

hocalarım merhaba bende 10. haftadayım aşırı bel ve kalça ağrım oluyor üstelik 28 saat ders nöbet sınıf öğretmenliği kulüp işleri falan verildi yeni atandığım içinde doğru düzgün doktora da gidemedim nöbetlerden de açıkçası korkuyorum Rabbim korusun yavrumuzu şimdi ben özel hastaneden nöbet tutması sakıncalıdır raporu alabilir miyim çünkü bel ağrılarım dayanılmaz oluyor cuma gününe randevu aldım ilk kez gidicem düzcede doktora özel hastaneye önerileriniz neler olur bana ikinci dönemde rapor alıp gitmemeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı kızlar...

Bende doktoruma soledim yazamazmisnz diye oyle bi yetkim yok dedi istirahat yazabilirm istiyorsan dedi derse giriyorsan nobette tutarsin demeye getirdi

Ben de seninle aynı durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…