- Konu Sahibi Kubis45001
-
Benim doktorum nöbet tutamaz yazamam ama ayakta durması sakıncalıdır yazabilirim dedi.idarede kabul etti çıkardılar beni nöbettenBende doktoruma soledim yazamazmisnz diye oyle bi yetkim yok dedi istirahat yazabilirm istiyorsan dedi derse giriyorsan nobette tutarsin demeye getirdi
Benimki neden yazmadi anlamadimki .daha 6 hafta var 24.haftaya bakalim cok zorlanirsam bidaha soylerimBenim doktorum nöbet tutamaz yazamam ama ayakta durması sakıncalıdır yazabilirim dedi.idarede kabul etti çıkardılar beni nöbetten
Merhaba canım ayrıntılı ultrason için gittiğimiz prof. öyle bir sorun görmediğini söyledi. Çok şükür Allahıma...İlgin için çok teşekkür ederim.canım inşallah bişiyi yoktur bebişinin ve doktorunuz yanılmıştır. sonuçtan haberdar et bizi de
bazen doktorlar gereksiz yere telaş yaptırıyorlar insana. bi sorun çıkmamasına çok sevindim canım bundan sonrası için de sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum diliyorumMerhaba canım ayrıntılı ultrason için gittiğimiz prof. öyle bir sorun görmediğini söyledi. Çok şükür Allahıma...İlgin için çok teşekkür ederim.
sağol canım senin ki de hayırlı olsunSelam arkadaşlar , hepinizin bebişi hayirli olsundoğum öncesi iznini sonrasında kullanacak olan var mı?
kullanmak iistiyoruz ama ara tatilden dolayı iki hafta yanıyor benim,sonrasında da iki hafta gitsem ancak onu aktarabiliyorum,iki hafta içinde tatil sonrası okula gidermiyim bilmiyorum :S biraz karışık gibi,zaman göstericek..Selam arkadaşlar , hepinizin bebişi hayirli olsundoğum öncesi iznini sonrasında kullanacak olan var mı?
peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?Ben de seninle aynı durumdayim
2 hafta nasil yaniyor hocam? Dogum tarihlerimiz ayni ben subat 15 te izne ayrilmayi dusunuyorum 1 ay oncesinde birakacgim bir sikinti olmazsa kafam karma karisik oldukullanmak iistiyoruz ama ara tatilden dolayı iki hafta yanıyor benim,sonrasında da iki hafta gitsem ancak onu aktarabiliyorum,iki hafta içinde tatil sonrası okula gidermiyim bilmiyorum :S biraz karışık gibi,zaman göstericek..
Ümraniye'de Radistanbul diye bi yer var. Ben yarın oraya gidip yaptırıcamMerhaba arkadaslar bende 20. Haftama yeni girdim doktorum ayrintili usg istedi.. istanbul anadolu yakasinda olan varmi?nerelere yaptirdiniz acaba..
Ara tatilde fiili olarak çalışmadığımız için o iki hafta sonraya aktarılmıyor diye biliyorum.yıne de zamanı gelince öğrenicm2 hafta nasil yaniyor hocam? Dogum tarihlerimiz ayni ben subat 15 te izne ayrilmayi dusunuyorum 1 ay oncesinde birakacgim bir sikinti olmazsa kafam karma karisik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?