Hamile ogretmenler buraya lutfen

nöbet tutamaz raporunu bulunduğumuz ilden mi almamız gerekiyor yoksa il dışından alsak geçerli olur mu kızlar biliyorumusunuz?

canım inşallah bişiyi yoktur bebişinin ve doktorunuz yanılmıştır. sonuçtan haberdar et bizi de
Merhaba canım ayrıntılı ultrason için gittiğimiz prof. öyle bir sorun görmediğini söyledi. Çok şükür Allahıma...İlgin için çok teşekkür ederim.

Merhaba canım ayrıntılı ultrason için gittiğimiz prof. öyle bir sorun görmediğini söyledi. Çok şükür Allahıma...İlgin için çok teşekkür ederim.
bazen doktorlar gereksiz yere telaş yaptırıyorlar insana. bi sorun çıkmamasına çok sevindim canım bundan sonrası için de sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum diliyorum

Selam arkadaşlar , hepinizin bebişi hayirli olsun doğum öncesi iznini sonrasında kullanacak olan var mı?

Selam arkadaşlar , hepinizin bebişi hayirli olsun doğum öncesi iznini sonrasında kullanacak olan var mı?
sağol canım senin ki de hayırlı olsun ben şahsen önceki izni sonraya aktarmayı düşünüyorum ama zaman gösterecek çalışamayacak durumda olursam tabiki riske atmam

kullanmak iistiyoruz ama ara tatilden dolayı iki hafta yanıyor benim,sonrasında da iki hafta gitsem ancak onu aktarabiliyorum,iki hafta içinde tatil sonrası okula gidermiyim bilmiyorum :S biraz karışık gibi,zaman göstericek..

Merhaba arkadaslar bende 20. Haftama yeni girdim doktorum ayrintili usg istedi.. istanbul anadolu yakasinda olan varmi?nerelere yaptirdiniz acaba..

Istanbul üsküdar zeynep kamil araştırma hastanesinde ücretsiz yapılıyor fakat randevu almak çok zor . Kendi gittiğim hastaneye sordum fiyat 375 tl dedi

2 hafta nasil yaniyor hocam? Dogum tarihlerimiz ayni ben subat 15 te izne ayrilmayi dusunuyorum 1 ay oncesinde birakacgim bir sikinti olmazsa kafam karma karisik oldu

10 haftalik hamileyim, ikinci bebeğim bu. Arada iki düşük oldu. Nöbet tuttuğum gün kasık ağrım olduğunu söyledim. Duşuk lerden de bahsedince doktor kendi teklif etti nobet tutmama raporunu vermeyi. Devlete gittim bu arada, bu konuda onlar daha rahat bence, ilkinde hep özele gittim.yogunlukta Hiç bi fark yok,,, bi özel doktora bi de devlete gitmeyi dusunuyorum,,,

2 hafta nasil yaniyor hocam? Dogum tarihlerimiz ayni ben subat 15 te izne ayrilmayi dusunuyorum 1 ay oncesinde birakacgim bir sikinti olmazsa kafam karma karisik oldu
Ara tatilde fiili olarak çalışmadığımız için o iki hafta sonraya aktarılmıyor diye biliyorum.yıne de zamanı gelince öğrenicm ben de ara tatilden sonra ayrılmayı düşünüyorm erken olucak dediğin gibi ama napalım...

Merhaba hocalarim bnm dogum iznim tam subat tatiline denk geliyor sanirim bnm gbi olan vardir o iki hafta aktarilmiyorus galina ne yapmayi dusunuuorsunuz bnm durumumda olanlar

Benimde 32.haftada subat tatili bitmis oluyor ..benimki zaten aktarilmiyor sanirim kar damiyim zararda miyim anlamadim

Benim de şubat tatiline iki hafta kala izin haftam oluyor. Raporla devam etsem de dönem başlayınca izne ayrılsam olur mu bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…