Hamile ogretmenler buraya lutfen

Eklendiğini okumuştum canım. Sonuçta tatile denk geliyor.
fiili olarak çalışmadığımız için tatiller doğum iznine eklenmiyor diye biliyorum,doğumu yaz tatiline gelenler yararlanamıyor mesela... ama yine de farklı uygulamalar var...bende idareyle konusup izin eklenmiyorsa ikinci dönem hiç gitmemeyi düşünüyorum...donem sonuna baya rapor almak gerekicek ama napalım...

Evet canım öyleymiş eklenmiyormuş malesef. Dediğin gibi baya rapor almak gerekecek ama napalım artık. Düşündükçe insana sinir gliyor. Bir de şaka gibi seçim görevi vermişler bana ya neyse sinirlenmicem iyice tansiyonum çıkıyor.

selam arkadaşlar ben Görsev ben de hamile öğretmenler grubundayım doğum inşallah mart başı okulum sıkıntılı benimde iki hafta nöbet yazmadılar bu hafta yazmışlar gidip rapor alıcam 26 saat dersim var bi de nöbet ;(

Rapor aldım ben riskli nöbet tutması uygun değil diye

aaa isteyip istemediğini sormadan mı vermişler görev,kötü olmuşş..inşallah cok yorulmazsın...

Rapor aldım ben riskli nöbet tutması uygun değil diye

herhangi bir sıkıntı var mı yoksa nöbet tutmamak için mi aldınız raporu bana da okulda fazla öğretmen olmasına ragmen nöbet yazmışlar lise 8 saat tüm gün ayakta,boşlugum var iki saat orda bekliyorum boş boş nöbet için ne anlayışsız insanlarla çalışıyoruz

ben de doktora gidince isteyeceğim rapor nöbet için umarım verir belim agrıyor tüm gün ayakta

Bende ayni durumdayim cift nobet tutuyorum anlayissiz idarecilere dustuk bu haftalarda nobet tutamaz diye rapor alabilirmiyim 18e girdik

bence deneyelim birşey kaybetmeyiz hele 2 nöbet kesin doktora söyle iste arkadaşım azcık iş yapınca belimiz agrıyor nöbette tüm gün ayaktayız

Kasılma oluyo çok ayakta kalınca zaten çok yoruluyorum diye Dr dan istedim yazdı ikiz gebelik bir de

benimde doğumum 3 nisan ama bebeğim hafta olarak 10 gün önde gidiyor. Analık iznine ne zaman ayrılcaksınız arkadaşlar ? özellikle martın sonunda ve nisanda olan arkadaşlar. malum 2.dönemin başı 32.hafta ama son 4 hafta açıkta kalıyor rapor alabilir miyim diye düşünüyorum. yoksa hiç riske atmadan 37.haftaya kadar çalışayım mı diyorum. düşünceleriniz nedir?

valla sırf o açıkta kalan haftalarda fazla rapor almak zorunda kalmayım diye çünkü alamamaktan korkuyorum, Allah izin verirse 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum ben

Benim dogum Martin 3.haftası inş. Okulu da mağdur etmemek adına ilk dönem bitince hemen ayrılmak istiyorum. Biz raporuyluyken ücretli öğretmen göreve başlayamiyormuş.son haftalarda okulda olmak riskli bence. Sancinizin derste başladığını düşünsenize bi

Ben yasal olarak en erken Şubat 8 in yani 2.dönemin 2.haftasında ayrilabiliyorum zaten . 1.dönem sonu ayrılma gibi bi durumum yok

Kizlar benim dogum da mayisin ilk haftasi ben mart basinda izne ayrilicam normal tarihimde cunku sonrasi yaz tatili rapor almaya gerek kalmiyor o yuzden okula gitmeye gerek yok evimde dinlenicem...ben eylulde raporlarla uzatmayi düşünüyorum kasima kadar fln alsam bebisim biraz daha büyür bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…