Hamile miyiz:)(ocak ayı umudu olanlar)

Canım gördüğüme göre her ay 8 gün atıyor adet dönemin oktoruna görünüp adet dönemini duzenleyecek ılaclar alabılırsın ya da belkı baska b ır sorun olabilir.Ama inşalah hamilesindir:)

cnm bende 16 aralıkta en son adet oldum..az önce test yaptım negatiff :-(( ama daha adetime var erken yaptım anlaşılan..

Canım gördüğüme göre her ay 8 gün atıyor adet dönemin oktoruna görünüp adet dönemini duzenleyecek ılaclar alabılırsın ya da belkı baska b ır sorun olabilir.Ama inşalah hamilesindir:)

inşallah yarın doktordan randevu aldım bakalım görücez..inşallah hepimiz en kısa zamandaburadan paylaşırız güzel haberleri

İnsan dayanamıyor tabiki illa su testlere paraları yatırıcaz ben de dün aksam yaptım 16 ocaktan sonra dene canım mutlaka cıkar o zaman guzel haberlerini bekliyoruz:)

valla dayanamadım ya..millet 5 gün falan geçio adeti öle test yapıo benim 8 - 9 gün var ama yaptım..hamile bile olsam çıkmaz ama dimi :-(( çok erken mi yapmışım...)

aynen bende öle =)) banada erken yapmışsın dediler.bakalım bu ay kırmızıyı görmemeyi ümid ediyorum. =)) ama içimden bi ses bu seferde olmadı diyor.kendi psikolojimide böle etkiliyorum aslında yaptıım çok yanlış =(

kesinlikle cnm..benimde ümidim kalmadı bu ay için..test negatif çıktı ya...moralim bozuldu ümidim gitti :-((((( sıkıntıdan her yerim sivilce doldu yaaa

kesinlikle cnm..benimde ümidim kalmadı bu ay için..test negatif çıktı ya...moralim bozuldu ümidim gitti :-((((( sıkıntıdan her yerim sivilce doldu yaaa

evet testler moral bozuyor .benmde suratım kabardı iyice..yarın doktor inşallah güzel şeyler söyler..birde orda burda okuyorum belirtileri falan aa bu bende var,aaa banada böle oluo falan diyorum kendimi avutuyorum belkide

evet testler moral bozuyor .benmde suratım kabardı iyice..yarın doktor inşallah güzel şeyler söyler..birde orda burda okuyorum belirtileri falan aa bu bende var,aaa banada böle oluo falan diyorum kendimi avutuyorum belkide

aynen cnm düne kadar göğüs uçlarım çok acıyordu.dedim tatam bu ay oldu :-( ama bi baktım geçmiş acısı..neden acıdın ozman ümitlendirdin beni..

aynen cnm düne kadar göğüs uçlarım çok acıyordu.dedim tatam bu ay oldu :-( ama bi baktım geçmiş acısı..neden acıdın ozman ümitlendirdin beni..

bikaç gündür benmde iştahım baya yerinde ki ben çok zayıf biriyim bi kaç gündür yeme olayını abarttım.acabamı die düşünürken ''yok artık kızım ya''dedm kendime o kadar abartıyorum yani kendi içimde =))

eşimde bana sen kafayı yemek üzerisin diyor )) öle gerçektende aklıma bozum adetim yaklaşınca kendimi izliyor ve dinliyorum..her belirtiden bişi çıkartmaya çalışıyorum ya..hey allah.ım hakkımızda hayırlısı olsun napalım..

hayırlısı canım ya allah aratmasın.hayırlı zamanda ne zamansa o zaman olsun öyle dua etmek gerekir aslında..

Merhaba Kızlar
Benim SAT 13 aralık..test yapmıcaktım ama duramıyorum meraktan yarın sabah yapsam doğru sonuç verir mi?
Normalde ayda 1 filan oluyorum.en fazla 1-2 gün oynar..
negatif oluncada üzülürüm..Umarım pozitif çıkar...

Canım istersen canını yaktırma bekle ama emin ol 2 3 gün varsa çıkar problem olmaz ama doktor senden bır dha 48 saat sonra kan testi isteyecektir. İnşallah hamilesindir benim de hala gelen giden yok:)

Aaaaa bilgi için teşekkürederim ben bunu bilmiyordum 2-3 gün oyalıyorum eşimi daha iyi sonuç olduğunu biliyordum ama bu kadar uzun süre canlı kalmalarına şaşırdım. Eşime süpriz yapmayı düşünüyorum spirali çıkardığımdan haberi yok adetime 5 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…