sor kız sorkızlar bişey sormak istiyorum??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sor kız sorkızlar bişey sormak istiyorum??
alemmıs senın kocan da.kız ıkna edemezssen cekınıyosan tek gıtmeye al bı arkadasını yanına yarın gıt ayol ben olsam baktım ıkna olmuyo kendım gıderım
Fenadır benim kocam sorma ya Anlatsam roman olur beni 11 aydır ikna etmeye çalışıyo çocuk konusunda ama ben kendimi haızr hissetmiyodum çünkü kan alsalar bayılan bi tipim ben e hamileliktede her hafta kan alınıyomuş dedimki sigarayı bırakayım bi altı ay temizlensin vücudum sonra doktora gidelim muayene olalım dedm ama tezcanlı işte :))) Yok ben onunla gitsem daha iyi yaaa hastane fobim var durumum vahim ama ben korkusuz korkağım
Fenadır benim kocam sorma ya Anlatsam roman olur beni 11 aydır ikna etmeye çalışıyo çocuk konusunda ama ben kendimi haızr hissetmiyodum çünkü kan alsalar bayılan bi tipim ben e hamileliktede her hafta kan alınıyomuş dedimki sigarayı bırakayım bi altı ay temizlensin vücudum sonra doktora gidelim muayene olalım dedm ama tezcanlı işte :))) Yok ben onunla gitsem daha iyi yaaa hastane fobim var durumum vahim ama ben korkusuz korkağım
hmmm..o zaman ıkna edıcen anacım kocayı ıkı cılve yap o ıkna olurhem hamılelıkte neden her hafta kan alınıyo ben anlamadım 3 aya yakın bı hamılelık yasadım 7 ay once bı kez bıle kan almadılar hem de ozele gıttım ben:44::44::44:
Öyle yapcam artık başka seçenek kalmadı cilveyle halletcez Benim arkadaşmda hamile kaldı her hafta kan alıyolardı özele gidiyodu o da kan değerlerinden çocuğun gelişimi normal ilerliyomu diye bakıyolarmış sanırım bende ayrıntılı bilmiyorum ama öyle bişeydi galiba...
hahahay çok güldüm sana bende aynı senin gibiyim kendim yazdım sandım bi an bende çok korkarım aynı dediğin gibi korkusuz korkak en korktuğum iki şeyde alttan muayane olmak ve doğummm kabusum oldu şimdiden allah yardımcımız olsun
belkı degerlerınde bı sorun vardır benımkı hep ultrasonla takıp edıyodu
hahahay çok güldüm sana bende aynı senin gibiyim kendim yazdım sandım bi an bende çok korkarım aynı dediğin gibi korkusuz korkak en korktuğum iki şeyde alttan muayane olmak ve doğummm kabusum oldu şimdiden allah yardımcımız olsun
kız ne var attan muayenede derın bı nefes alıyoruz kendımızı kasmıyoruz oldu da bıttı doktor oyle dıyo
Allahhhhhııım bide alttan muayene var dimiii ya sabır
acı yok tatlım merak etme aletı ıcınde hıssedıyosun ama acımıyobu arada album super
ayyy Allah yardımcımız olsun doğru söylüyosun :S hastaneler benim kabusum ama o küçük elleri düşündükçe çocuk sevgisi ağır basıyo işte.. çok fena tırsıyorum ya ama içini rahatlamamı istersen bişey anlatabilirim
o zaman sorun yok derin nefes alalım kendimizi kasmayalım o zamn çoook teşekkür ederim canım
amin amin.
ay basmazmı be ne diyosun benim kızkardeşimin düğünü olcak haziranda onun hesabını yapıyorum bu ay kalsam ozaman 5 aylık olcak die düğünde tombik olcam oynayamıcam ama olsun yeterki bebeğin olsun beee
evet anlat valla rahatlat beni ya
[/QUOTE]Kıyamam ya demek yalnız değilim sende korkusuz korkaklardansın Bence düğün konusunda tombiş olcam falan diyee hiiiiç düşünme hamileler içinde çok güzel abiyeler var ne şirin olursun hem ya :)))) Anlatayım cnm hemen benim bi arkadaşım 4 sene önce doğum yaptı kızı var şimdi.. oda senden benden farksız kan alırlar bayılır hastaneye gider hasta olur doğumdan deli gbi korkardı. özel hastanede doğum yaptı sezeryan oldu doğum yapacağı gün bunu hastaneye götürüyolar doğumhanenin kapısına gelince duruyo bi başlıyo ağlamaya kendinden geçiyo doğurmucam ben vazgeçtim istemiyorum diye : neyse doktoru geliyo bunu sakinleştiriyo biraz giriyo içeri bu seferde durmuyo ama ağlıyo epidurali yapcaklar kımıldamaması lazım ama durmuyo bizimki. Sen misin durmayan oturuyolar bunu iki hemşire biri bi taraftan diğer diğer taraftan koluna giriyolar bunu kafayı aralarına gömüyolar iğneyi yapıyolar sonra bizimkine bi rahatlık çöküyo sohbet falan böyle ameliyathanede acı yok stres yok doğumu yapıyo kızını gösteriyolar buna vs... bunu anlatırken dinlemelisin bide aynen şöyle dedi; " Eğer böyle olacağını bilseydim 9 ayımı kendimi strese sokarak doğum korkusuyla geçirmezdim korkulacak hiçbişey yok şimdi olsun şimdi yine doğururum hiçte korkmam" dedi walla ben bunu düşündükçe rahatlıyorum ama tabi sen normal mi düşünüyosun onuda bilemem :)))))