• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyiz:)(ocak ayı umudu olanlar)

Zaten ebe değiliz ki anlayalım :) en güzeli kan testi adet gününüz 3 gün geçtikten sonra akşam bile yapsanız test çıkıyor :) İnşallah herkes hamile çıksın AMİNNNNNN....

amiin.. katılıyorum sana günümüzde öğrenebilmek için daha kolay yöntemler var biraz sabırlı olmak lazım.. hem bu yöntemde zararı dokunabilecek bir şeyler yapabilir insan farkında olmadan.. inşallah bu gurup hamilelerle dolsun taşsın, hamilelikle ilgili konuları paylaşalım..

amiin.. katılıyorum sana günümüzde öğrenebilmek için daha kolay yöntemler var biraz sabırlı olmak lazım.. hem bu yöntemde zararı dokunabilecek bir şeyler yapabilir insan farkında olmadan.. inşallah bu gurup hamilelerle dolsun taşsın, hamilelikle ilgili konuları paylaşalım..

Çok haklısın canım belki bebek rahimin çok aşağısındadır ve bu yuzden ılıskıyı bıle yasaklayabiliyor dikkatli olmak lazım inşallah:)

yi pazarlar hanimlar nasilsiniz ben kahvemi aldim bi yandan ders kitaplarim yanimda unuverste son sinifi bitirmeme bir hafta kala bi yandan sinavlarla ugrasiyorum bi yandan su en son 13 kasimda gelen ve 2 aydir gelmeyen adet moralimi bozuyor 2 defa doktora gidicem:S yanlis tedavi korkusu yasiyorum doktor bakti bebek yok dedi hersey normal kist te yok ovuler de normal ama adet olmam icin ilac verdi annem uyardi sakin icme biraz daha bekle 2 ci aya gidiyorum nerdeyse benimle ayni durumu yasayan var mi bunu cok kez yazdim da sanirim ayni durumu yasiayn yok :S iyi pazarlar hanimlar

Zor bir durum :( Bence bir kan testi yaptır eger gebelik yoksa ilaca başlayabilirsin.

Kızlar geçen ay 10 aralıkta kimyasal gebelik geçirdim.Kanamam o tarihte başladı ve adet günüme 1 gün kaldı.5 gündür mide yanması dün fazla şeffaf akıntı külodumda beyaz akıntı ve oburluk hat safhada... Şimdi çok az kasıklarım geriliyor.

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve üstüne hemen hamile kalıp o güzel tarifsiz duyguyu yeniden yaşamak istiyorum:(İnşallah hep birlikte yaşarız.

inş.allah bütün isteyen kullarının kucaklarını boş bırakmasın

bekliyorum belki benim gibi dusuk yapan vardir bilgi alirim diye

ben varım canım soru mu sorcaksın

Kızlar bugün dişim ağrıyordu doktora gittim hamilelik şüphem var diyince netleşmeden dolgu yapamam demez mi :( bir an önce bellı olsa bariii:(

bende çarşamba günü progesteronuma baktıracam ilk defa klomen kullandım bu ay ama çatlama iğnesi olmadım bakalım hayırlısı bu ay ümitliyim..inş güzel haberlerimizi ocakta paylaşırız..

Benimde 16 ocak regli dönemim heyecanla olmamayı bekliyorum... Sanada çok geçmiş olsun canım ama vardır bundada bir hayır... allah nasip eder.

Kızlar bugün dişim ağrıyordu doktora gittim hamilelik şüphem var diyince netleşmeden dolgu yapamam demez mi :( bir an önce bellı olsa bariii:(

tabi canım Hamileyken diş tedavisi düşüğe neden olabiliyor allah korusun... İnşallah Hamilesindir bebiş olduktan sonra yaptırırsın artık dolgunu:)

kızlar şeffaf akıntılar devam edıyor.Ama adet olacakmışım gibi sancılar var adet sancısıyla aynıymıs belırtıler daha oncekı dusugumde de bunu yasamıstım bakalım kısmet.)

Kızlar nasılsınız heyecan ve gergin bekleyiş devam ediyooorrr :18:

2 gün var ama çok fenayımm :41:

sanki adet olcakmısım gibiii ne olur dua edelim arkadaslarr :5:

sürekli akıntım var beyaz sümüksü afedersiniz :25:

böyle bir durum yasayan var mı şuanda :2:

selam kızlar =) geçen ay çok ümitliydm ama malesefolumsuz sonuçlandı çabalrımız.benim biraz şu tarih konuların kafam karışıyor.belki siz bana yardım edersiniz diye düşünüyorum.son üç periyodum şöyle;
31 eylül-1 ekim
8 kasım-13 kasım
16 aralık-20 aralık
gördüğünüz gibi periyodlarım düzensiz.bu ay oldukça akıntım ve kasıklarımda çok hafif sancım var.belimde kopuyor ağrıdan.2 aydır da folik asit takviyesi alıyorum.regl belirtisi olrak göğüslerimde falanda bi şişlik yada ağrı yok henüz.dün gebelik testi aldm negatif çıktı.ama sanırım erken yaptım.şimdi bana söylermisniz tarih aralığı olarak bir daha ne zaman test alayım :S yanlış zamanlarda yapıp negatif sonuçlanıp üzülmek istemiyorum

Kızlar nasılsınız heyecan ve gergin bekleyiş devam ediyooorrr :18:

2 gün var ama çok fenayımm :41:

sanki adet olcakmısım gibiii ne olur dua edelim arkadaslarr :5:

sürekli akıntım var beyaz sümüksü afedersiniz :25:

böyle bir durum yasayan var mı şuanda :2:

Ben varım canım benim külodum ıpıslak kalkıyorum resmen hayır olsun inşallah gecen ay dusuk yaptım adet agrıları hamılelıkte ılk 3 ay devam edebılıyormuş:)İnşallah hamileyizdir:)

Back