• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyiz:)(ocak ayı umudu olanlar)

Kızlar acil cevap geçen ay ayın 10'unda kimyasal gebelik geçirdim ve bugun sabah kalktıgımda seffaf akıntım vardı ve cok fazla gelmişti.Külodumda da beyazlık şimdi de kasık ağrılarım var doymak bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum:)

Kızlar acil cevap geçen ay ayın 10'unda kimyasal gebelik geçirdim ve bugun sabah kalktıgımda seffaf akıntım vardı ve cok fazla gelmişti.Külodumda da beyazlık şimdi de kasık ağrılarım var doymak bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum:)

canım sana yardımcı olmak isterdim ama hiç bilemiyorum ki. forumda akıntı hamilelik belirtisi falan diyorlar .inşallah hamilesindir.

kızlarrr forumda dolanırken bir şey keşfettim. eskiden ebe kadınlar hamile olunup olunmadığını bu yöntemle öğreniyorlarmış.hamileleik şüphesi olanlar bi deneyin bakam

(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis.
siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu..........

BENDE MERAK ETTİM VE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN

kızlarrr forumda dolanırken bir şey keşfettim. eskiden ebe kadınlar hamile olunup olunmadığını bu yöntemle öğreniyorlarmış.hamileleik şüphesi olanlar bi deneyin bakam

(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis.
siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu..........

BENDE MERAK ETTİM VE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN

canım bende okudum bunu doğrumudur acaba ? :26:

Bu şekilde deneyipte hamile oldugunu anlayan var mı arkadaşlar :25:

eskıden ultrason yokken tedavı böyleymıs benım kaynanamdada sanırım böyle analsılmıs muhtesem yüzyıl dıızsınde öyle oluyor ya kadın alttan muayne edıyor gebesın:)))mubarek bır bayılıp ayılıyolar hemen gebeler valla ne kolay
denesek anlarmıyız acaba ama nekdar ılerı ıttırcez parmagımızı herkes denesınmı belkı dogrudur:))

benim bat günüm 4 ocaktı hala gemedi. az önce denedim bir sertlik var. sanırım hamile değilim :(( ama ordaki yorumların birinde kız bakmış sertlik varmış arkadaşı bakmış sertlik yokmuş. ama sertlik olan hamile kalmış :) sanırım bu işin de uzmanı olmak gerek biz bakamıyoruz galiba.

eskıden ultrason yokken tedavı böyleymıs benım kaynanamdada sanırım böyle analsılmıs muhtesem yüzyıl dıızsınde öyle oluyor ya kadın alttan muayne edıyor gebesın:)))mubarek bır bayılıp ayılıyolar hemen gebeler valla ne kolay
denesek anlarmıyız acaba ama nekdar ılerı ıttırcez parmagımızı herkes denesınmı belkı dogrudur:))

Mikrop kapmazmıyız acaba ya Allah korusun :26:

Sonucta tırnakta en zararlı mıkroplar barınıyor ne kadar yıkasakta tam gitmez gibi geliyor :44:

benim bat günüm 4 ocaktı hala gemedi. az önce denedim bir sertlik var. sanırım hamile değilim :(( ama ordaki yorumların birinde kız bakmış sertlik varmış arkadaşı bakmış sertlik yokmuş. ama sertlik olan hamile kalmış :) sanırım bu işin de uzmanı olmak gerek biz bakamıyoruz galiba.

Can ım kan testi yaptırsana ben çatlardım inan :1:

burda kan testi yapmıyorlar. küçük bir ilçedeyim :(( kaldı ki idrar testi bile yapmadım. korkuyorum gene tek çizgi görcem diye.

kıyamam canım ya idrardada 7-10 gunluk gecikmeden sonra kesin net sonuc alabılırsın 3-4 gun sonra idrar testi yap cnm İnş hamişizdirr :7:

kıyamam canım ya idrardada 7-10 gunluk gecikmeden sonra kesin net sonuc alabılırsın 3-4 gun sonra idrar testi yap cnm İnş hamişizdirr :7:

ben de 3-4 gün kırmızılar gelmezse yapmayı düşünüyorum . inşallah canım inşallah hamileyzdir yada en yakın ayda hamile kalırız.

bende de kasık ve bel ağrısı var bugün. tahminimce yumurtlama günlerindeyim onunla ilgili benimki. ayrıca cuma ve c.tesi çamaşırımı ıslatacak kadar beyaz şeffaf uzayan akıntım oldu. büyük ihtimalle yumurtlama günlerinde olabilirsin...

yi pazarlar hanimlar nasilsiniz ben kahvemi aldim bi yandan ders kitaplarim yanimda unuverste son sinifi bitirmeme bir hafta kala bi yandan sinavlarla ugrasiyorum bi yandan su en son 13 kasimda gelen ve 2 aydir gelmeyen adet moralimi bozuyor 2 defa doktora gidicem:S yanlis tedavi korkusu yasiyorum doktor bakti bebek yok dedi hersey normal kist te yok ovuler de normal ama adet olmam icin ilac verdi annem uyardi sakin icme biraz daha bekle 2 ci aya gidiyorum nerdeyse benimle ayni durumu yasayan var mi bunu cok kez yazdim da sanirim ayni durumu yasiayn yok :S iyi pazarlar hanimlar

anatolya sen ıdrar testı yapsana ben gene hamıleyken adetım 3 gün gecmıstı ıdrarda cıktı cıkıyor yap bence bekleme daha fazla bu parmak olayını denedım bende ya rahım yada vajınal yapı dıyım sonucta ıcı engebelı ya öyle parmakla muayne edınce:) böyle o duvarımsı yapıyada gelıyor sertlık derken nasıl bır sertlıkkı mesela saga dogru dıyelım kaydırsan sonsuz bosluk gıbı oluyor soldan hafıf o duvarımsı yapıya gelıyor sertlıgı tam anlamıs degılım yanı en ııs adet beklemek benımde cok sık tuvalete cıkıyorum (idrar)az az agrıalr gaz şişkınlık falan var adetım normlade haftaya cts olcak eger gelmezse salı yaparım tam 3 gün sonrası ıdrar tetsı

Merhaba ,
Bugün tüm günümü hamilelik haberleri testlerini erken belirtilerini okuyarak geçirdim :)
Kesin emin olmamakla beraber % 90 tutacağı bir döneme denk geldi . Şimdi beklemek çok zor geliyor .
Acaba olacak mı olmayacak mı ? İlk deneme bir de :) Gerçekten çok tuhaf bir his ..
Normalde 35 günde bir adet oluyorum .. bu ayın 25i hiç gelmeyecek heralde .. Erken belirtilere falan baktım Allah'tan hayırlısı diyorum şimdilik :)

bende senin gibi ayın 25ini bekliyorum inşallah bu ay hayırlı haberler alırız ben ikikez kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışlarını duamadılar ikisindede bu ay umutluyum inşallah Allah gönlümüze göre verir

anatolya sen ıdrar testı yapsana ben gene hamıleyken adetım 3 gün gecmıstı ıdrarda cıktı cıkıyor yap bence bekleme daha fazla bu parmak olayını denedım bende ya rahım yada vajınal yapı dıyım sonucta ıcı engebelı ya öyle parmakla muayne edınce:) böyle o duvarımsı yapıyada gelıyor sertlık derken nasıl bır sertlıkkı mesela saga dogru dıyelım kaydırsan sonsuz bosluk gıbı oluyor soldan hafıf o duvarımsı yapıya gelıyor sertlıgı tam anlamıs degılım yanı en ııs adet beklemek benımde cok sık tuvalete cıkıyorum (idrar)az az agrıalr gaz şişkınlık falan var adetım normlade haftaya cts olcak eger gelmezse salı yaparım tam 3 gün sonrası ıdrar tetsı

haftanın ilk günü moralim bozulacak diye yapmıycam yarın. yarından sonra da gelmezse kırmızılar o zaman yaparım. bu arada haklısın canım ben de tam anlamadım şu elle muayene işini.inşallah hamileyizdir. inşallah bu yeni yılın ilk ayı hepimize uğur getirir de hamile kalırız.

Zaten ebe değiliz ki anlayalım :) en güzeli kan testi adet gününüz 3 gün geçtikten sonra akşam bile yapsanız test çıkıyor :) İnşallah herkes hamile çıksın AMİNNNNNN....

Back