:)) Rabbim hayırlısıyla versin de her şeye razı oluyor insan...
Kızlar acil cevap geçen ay ayın 10'unda kimyasal gebelik geçirdim ve bugun sabah kalktıgımda seffaf akıntım vardı ve cok fazla gelmişti.Külodumda da beyazlık şimdi de kasık ağrılarım var doymak bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum:)
kızlarrr forumda dolanırken bir şey keşfettim. eskiden ebe kadınlar hamile olunup olunmadığını bu yöntemle öğreniyorlarmış.hamileleik şüphesi olanlar bi deneyin bakam
(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis.
siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu..........
BENDE MERAK ETTİM VE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN
eskıden ultrason yokken tedavı böyleymıs benım kaynanamdada sanırım böyle analsılmıs muhtesem yüzyıl dıızsınde öyle oluyor ya kadın alttan muayne edıyor gebesın:)))mubarek bır bayılıp ayılıyolar hemen gebeler valla ne kolay
denesek anlarmıyız acaba ama nekdar ılerı ıttırcez parmagımızı herkes denesınmı belkı dogrudur:))
benim bat günüm 4 ocaktı hala gemedi. az önce denedim bir sertlik var. sanırım hamile değilim( ama ordaki yorumların birinde kız bakmış sertlik varmış arkadaşı bakmış sertlik yokmuş. ama sertlik olan hamile kalmış :) sanırım bu işin de uzmanı olmak gerek biz bakamıyoruz galiba.
Can ım kan testi yaptırsana ben çatlardım inan
burda kan testi yapmıyorlar. küçük bir ilçedeyim( kaldı ki idrar testi bile yapmadım. korkuyorum gene tek çizgi görcem diye.
kıyamam canım ya idrardada 7-10 gunluk gecikmeden sonra kesin net sonuc alabılırsın 3-4 gun sonra idrar testi yap cnm İnş hamişizdirr
Kızlar acil cevap geçen ay ayın 10'unda kimyasal gebelik geçirdim ve bugun sabah kalktıgımda seffaf akıntım vardı ve cok fazla gelmişti.Külodumda da beyazlık şimdi de kasık ağrılarım var doymak bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum:)
canım benimde beyaz şeffaf bi akıntım var ve adet günüm 6 gün geçti. inş ikimizde hamileyizdir :))
Merhaba ,
Bugün tüm günümü hamilelik haberleri testlerini erken belirtilerini okuyarak geçirdim :)
Kesin emin olmamakla beraber % 90 tutacağı bir döneme denk geldi . Şimdi beklemek çok zor geliyor .
Acaba olacak mı olmayacak mı ? İlk deneme bir de :) Gerçekten çok tuhaf bir his ..
Normalde 35 günde bir adet oluyorum .. bu ayın 25i hiç gelmeyecek heralde .. Erken belirtilere falan baktım Allah'tan hayırlısı diyorum şimdilik :)
anatolya sen ıdrar testı yapsana ben gene hamıleyken adetım 3 gün gecmıstı ıdrarda cıktı cıkıyor yap bence bekleme daha fazla bu parmak olayını denedım bende ya rahım yada vajınal yapı dıyım sonucta ıcı engebelı ya öyle parmakla muayne edınce:) böyle o duvarımsı yapıyada gelıyor sertlık derken nasıl bır sertlıkkı mesela saga dogru dıyelım kaydırsan sonsuz bosluk gıbı oluyor soldan hafıf o duvarımsı yapıya gelıyor sertlıgı tam anlamıs degılım yanı en ııs adet beklemek benımde cok sık tuvalete cıkıyorum (idrar)az az agrıalr gaz şişkınlık falan var adetım normlade haftaya cts olcak eger gelmezse salı yaparım tam 3 gün sonrası ıdrar tetsı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?