Hamile miyiz:)(ocak ayı umudu olanlar)

kızlar isteyen herkez inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşur.benimde her ay acaba bu ay olurmu diye ümidim bitmiyor.1,5 yıl oldu.bu hafta yapabilirsem soğan kürüne başlıyacağım.birde öyle deneyelim bakalım ne olacak

Bizde 1,5 yıldır sabırla bekliyoruz inşallah hayırlısıyla olur diyorum. Soğan kürünü geçen ay denedim ben, şu an için bir sonuç alamadım ama ocak ayına umut bağladım.. Hepimiz için inşallah ocak ayı müjdeli haberleri aldığımız ay olur.. Amin..

benımde 3.5 yasında bır oglum var ıkıncı ıcın buay deneme yaptık ocak 14 te falan adet olamma lazım bakalım bzıdede sperm düşüklüğü vardı ogluma 2.5 sene ugrasmıstım hamıle kalmaya 3 asılama tutmamaıstı sonra dogal yoldan hamıle kalmıstım kısmet bakalım tutturabılcezmı :))

Bizde 1,5 yıldır sabırla bekliyoruz inşallah hayırlısıyla olur diyorum. Soğan kürünü geçen ay denedim ben, şu an için bir sonuç alamadım ama ocak ayına umut bağladım.. Hepimiz için inşallah ocak ayı müjdeli haberleri aldığımız ay olur.. Amin..
Merhaba soğan kürü yerine ayaklarınızı sıcak tutup bildiğiniz bitki kuru papatyayı ıcmenızı onerırı her aksam sıcak suyla demleyin ve için.

Merhaba benim 2008 Kasım doğumlu oğlum var. İkinci bebeği düşünüyorum geçen ayın 26.da adetim bitti ve yine o gün spiralimi çıkarttırdım. Eşimin haberi yok süpriz olsun istiyorum :9: çünkü bu dönemde olmasını çok istiyor ikincinin tam zamanı diyor daha geç olursa istemem diyor. :D bende 1 tane yeter diyorum ama süprizzzzz . Spiral çıkarttım ya acaba adetim geçikirmi diyorum ya kızlar. Eşime söylememek için zor tutuyorum kendimi :18: bu ay hamile yalmazsam sanırım ağzımdan kaçırırım. Sizinle paylaşıp rahatlamak istedim :) :emir_bebek:

spıralı cıkartınca hemen hamıle kalan var adet gecıktırmez heralde bu ılaclı olanlardansa belkı gecıkır eskı tıplerdense sorun olmaz hayırlısı bakalım bu ay kımlerınkı tutcak burdan paylasalım folık asıt ıcıyomusunuz ben her ıhtımale akarsı basladım

Cevap için teşlekkürler yok folik asit kulanmıyorum ama ilk hamileliğimdede kulanmadım yani hamile kaldıktan sonra başladım. Açıkcası tam olarak ne işe yaradığını da bilmiyorum eğer çok önemliyse başlıyayım bende . folik asit kan içinmiydi ? :17: Hadi bakalım hepinizin güzel haberleriniş bekliyorum. :) ikinci çocuğa nasıl bakarım bilmiyorum oğlum 3 yaşında ama hala gece uyanmalı var yanında uyumamı istiyor ikinci oluncaya kadar hala düzelmezse vay halime :53: :43: görüşmek üzere :7:

folik asit bı nevı vitamın hem de bebekte olusacak bazı genetık anormalıklerı engelleyebılıyomus yanlıs hatırlamıyosam doktorum oyle demıstı bana:emir_bebek::emir_bebek:

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve üstüne hemen hamile kalıp o güzel tarifsiz duyguyu yeniden yaşamak istiyorum:(İnşallah hep birlikte yaşarız.

ah cnm bende aynıyım gecen ay kimyasal gebelik yaşadım tek umudum bu ay hamile kalmak ama olmassa çok yuıkılırım tek tesellim o

Merhaba benim 2008 Kasım doğumlu oğlum var. İkinci bebeği düşünüyorum geçen ayın 26.da adetim bitti ve yine o gün spiralimi çıkarttırdım. Eşimin haberi yok süpriz olsun istiyorum :9: çünkü bu dönemde olmasını çok istiyor ikincinin tam zamanı diyor daha geç olursa istemem diyor. :D bende 1 tane yeter diyorum ama süprizzzzz . Spiral çıkarttım ya acaba adetim geçikirmi diyorum ya kızlar. Eşime söylememek için zor tutuyorum kendimi :18: bu ay hamile yalmazsam sanırım ağzımdan kaçırırım. Sizinle paylaşıp rahatlamak istedim :) :emir_bebek:

cnm arkadaşımda aynısını yatı 3.ay gebe kaldı eşine söleyince çok şaşırdı inanmadı hatta süper bi sürpriz

cok gecmıs olsun cnm:37::37:

sağol cnm benim cnm sanada gecmiş olsun 3 sene çok buyuk mucadele olmuş ama atlatmışınız söle bakım son adetin ne zamandı kaç gunde bir oluyosun hani yumurtlama dönemine denk gelişmi bakalım beraber olurmu tatlım

böceeğim çok pardon karıştırdım isimleri ay guldumde kendime şimdi

saol canm inan bekleyemiyorum.3 yıllık evliyim yalan değil vajinusmusu 1 hafta önce yendim ve korunmuyoruz.beklemekten uyuyamıyrm.nerdeyse şimdiden test yapçam o derecedeyim.

gecmiş olsun 3 sene çok buyuk mucadele olmuş ama atlatmışınız söle bakım son adetin ne zamandı kaç gunde bir oluyosun hani yumurtlama dönemine denk gelişmi bakalım beraber olurmu tatlım

sağol cnm benim cnm sanada gecmiş olsun 3 sene çok buyuk mucadele olmuş ama atlatmışınız söle bakım son adetin ne zamandı kaç gunde bir oluyosun hani yumurtlama dönemine denk gelişmi bakalım beraber olurmu tatlım

ayy yok cnm o uc sene sey olamayan ben degılım baska bırı:1::1:ama onemlı degıl olur bole seyler ben gecen ayın 10unda ıldum heyecanla beklıyorum bu 4.ayım:16::16::emir_bebek::emir_bebek:

ayy yok cnm o uc sene sey olamayan ben degılım baska bırı:1::1:ama onemlı degıl olur bole seyler ben gecen ayın 10unda ıldum heyecanla beklıyorum bu 4.ayım:16::16::emir_bebek::emir_bebek:

ay ozaman çok az kalmış kaç gunde oluyosun x-cnm

gecmiş olsun 3 sene çok buyuk mucadele olmuş ama atlatmışınız söle bakım son adetin ne zamandı kaç gunde bir oluyosun hani yumurtlama dönemine denk gelişmi bakalım beraber olurmu tatlım

ay bılgısayar kafayı yedı galıba pardon canım bana yazdın sandım ben bılgısayar sağ olsun:1::1:

Back