- Emoji Skoru
- 259
- Puanlar
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba soğan kürü yerine ayaklarınızı sıcak tutup bildiğiniz bitki kuru papatyayı ıcmenızı onerırı her aksam sıcak suyla demleyin ve için.Bizde 1,5 yıldır sabırla bekliyoruz inşallah hayırlısıyla olur diyorum. Soğan kürünü geçen ay denedim ben, şu an için bir sonuç alamadım ama ocak ayına umut bağladım.. Hepimiz için inşallah ocak ayı müjdeli haberleri aldığımız ay olur.. Amin..
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve üstüne hemen hamile kalıp o güzel tarifsiz duyguyu yeniden yaşamak istiyorumİnşallah hep birlikte yaşarız.
Teşekkür ederim canım bende başıyayım o zaman :)
ah cnm bende aynıyım gecen ay kimyasal gebelik yaşadım tek umudum bu ay hamile kalmak ama olmassa çok yuıkılırım tek tesellim o
Merhaba benim 2008 Kasım doğumlu oğlum var. İkinci bebeği düşünüyorum geçen ayın 26.da adetim bitti ve yine o gün spiralimi çıkarttırdım. Eşimin haberi yok süpriz olsun istiyorum çünkü bu dönemde olmasını çok istiyor ikincinin tam zamanı diyor daha geç olursa istemem diyor. bende 1 tane yeter diyorum ama süprizzzzz . Spiral çıkarttım ya acaba adetim geçikirmi diyorum ya kızlar. Eşime söylememek için zor tutuyorum kendimi :18: bu ay hamile yalmazsam sanırım ağzımdan kaçırırım. Sizinle paylaşıp rahatlamak istedim :)
cok gecmıs olsun cnm
saol canm inan bekleyemiyorum.3 yıllık evliyim yalan değil vajinusmusu 1 hafta önce yendim ve korunmuyoruz.beklemekten uyuyamıyrm.nerdeyse şimdiden test yapçam o derecedeyim.
sağol cnm benim cnm sanada gecmiş olsun 3 sene çok buyuk mucadele olmuş ama atlatmışınız söle bakım son adetin ne zamandı kaç gunde bir oluyosun hani yumurtlama dönemine denk gelişmi bakalım beraber olurmu tatlım
ayy yok cnm o uc sene sey olamayan ben degılım baska bırıama onemlı degıl olur bole seyler ben gecen ayın 10unda ıldum heyecanla beklıyorum bu 4.ayım
gecmiş olsun 3 sene çok buyuk mucadele olmuş ama atlatmışınız söle bakım son adetin ne zamandı kaç gunde bir oluyosun hani yumurtlama dönemine denk gelişmi bakalım beraber olurmu tatlım
ay ozaman çok az kalmış kaç gunde oluyosun x-cnm